jupbogdan Posted June 28, 2013 Posted June 28, 2013 Am primit w6 runner degeaba, nu am avut w1 sau ceva, si nu stiu nici de la cine, am creut ajutorul la /n nu mi-au raspuns, am facut report, acum stau degeaba in jail, ce aiurea, orcine vrea da w6 cui vrea, acum stau ca prostu in jail, aiurea server:|
Endios Posted June 28, 2013 Posted June 28, 2013 Am primit w6 runner degeaba, nu am avut w1 sau ceva, si nu stiu nici de la cine, am creut ajutorul la /n nu mi-au raspuns, am facut report, acum stau degeaba in jail, ce aiurea, orcine vrea da w6 cui vrea, acum stau ca prostu in jail, aiurea server:| Wanted6....se primeste daca ai wanted si tu fugi cu un vehicol cand esti somat de catre un membru al unui departament trebuia sa faci un ScrenShop cand ai primit w6 si ii faceai post celui care ti-a acordat aceasta sanctiune...dar fara o dovada nusti pe cine sa acumzi.
jupbogdan Posted June 28, 2013 Author Posted June 28, 2013 (edited) Inca nu am iesit de pe samp mam uitat peste chat , si nu scrie nici unde cine mia dat, am fost la banca ,si cineva facea dm, si iam zis la un cop ca e degeaba, fiindca ala face dm, si dupa 5 min mam trezit cu w6, ce aiurea:|, acum stau ca prostu in jail, ma mai uit pe chat sa vad daca scrie cine mia dat... Macar sa fi fost o comanda si sa aflu de cine mia dat w6, asa daca nu este omul atent cand ia w6, se sterge chatul si aia e..oricum aiurea rau:|...infine Edited June 28, 2013 by jupbogdan
Tiger_999 Posted June 28, 2013 Posted June 28, 2013 Topic aiurea, probabil vrei primi doar warn pe forum. Nu aici se fac plagerile. .t/c.
Endios Posted June 28, 2013 Posted June 28, 2013 Inca nu am iesit de pe samp mam uitat peste chat , si nu scrie nici unde cine mia dat, am fost la banca ,si cineva facea dm, si iam zis la un cop ca e degeaba, fiindca ala face dm, si dupa 5 min mam trezit cu w6, ce aiurea:|, acum stau ca prostu in jail, ma mai uit pe chat sa vad daca scrie cine mia dat... Macar sa fi fost o comanda si sa aflu de cine mia dat w6, asa daca nu este omul atent cand ia w6, se sterge chatul si aia e..oricum aiurea rau:|...infine Daca nu ai iesit din sa;mp poti sa te uiti in chatloguri..daca sti ora (aproximativa).
Recommended Posts