KenMent Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 Nume: EdwardVarsta: Am varsta de 15 ani.Autodescriere (~ 30 cuvinte): Ma numesc Puscasu Eduard, am 15 ani si locuiesc in orasul Bucuresti , un oras mare si plin de fete frumoase. Invat la Liceul Alexandru Ioan Cuza , unul dintre cele mai bune frumoase licee din oars, parerea mea .Sunt un baiat simplu, prietenos, calm si serios. Nu imi place sa intru in probleme sau sa ma cert. Stiu ce este respectul, ce inseamna a iti respecta colegii si a colabora cu acestia. Din totdeauna am mers pe principiul "Respecta si vei fi respectat". Imi iubesc familia si tin la prietenii mei. Imi place sa ma distrez cu prietenii si sa ne ajutam reciproc. Ma descurc bine la scoala, iar in timpul liber imi place sa ma joc un joc Multiplayer cu prietenii, ori sa ies pe afara, la un FootBall sau Biliard... Imi place sa duc treburile pana la bun sfarsit, sa nu las lucrul neterminat daca m-am apucat de el si sa imi organizez planurile din timp. Imi place sa ascult muzica si sa vizionez multe filme. Genurile mele preferate de muzica sunt, pop, rap, hip hop deoarece le gasesc relaxante. Imi plac filmele de actiune, SF-urile si comediile. Locatia(Oras): Locuiesc in orasul Bucuresti. Ce gen de muzica asculti?: De obicei ascult Hip-Hop, Rap, Trap si Old School. STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick : KinGFlasHNivel : 8, Respect Points de 10.Nume folosite anterior: FlasH55 pe Red BuGGed.Vechime pe server: Pe Green joc de 2 luni, iar pe Red de cand se dechisese.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu, nu am luat niciodata ban. Poza cu invitatie: http://imgur.com/fqK3wFz Link cu faction history: http://greenpanel.bugged.ro/profile/KINGFlasHAi vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Sincer, nu am nici o altercatie cu cineva din [AIM]. Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Da, alte clanuri precum: Street Killers, Doctor's si Dinamic Link-Library. Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Nu, nu am mai fost in [AIM].Ce alte jocuri mai joci?: In afara de SA:MP, mai joc CS:GO, LoL, TF2, Dota 2 etc.Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Din [AIM] ma inteleg bine cu TAIME, AlexNNN si YuccA. Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 9/10. Experienta DM [ ()/10]: 9/10. CONTACT/ETC.: Contact skype/yahoo messenger: Skype: kenment21De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Deoarece este un Clan activ si respectat, cu membrii okay. Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Cred ca pot sa il ajut prin activitatea mea. Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Da, sunt de acord.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?: Desigur.
ADRIAN_Stanciu Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 http://i.imgur.com/PuypjyO.png(sunt pe telefon) Ti-am dat "neutru" sa nu fie "contra". Nu cred ca esti destul de pregatit pentru acest clan.
_Razvan Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 - Putine ore jucate / level mic, nu imi inspiri incredere.
AndreW. Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 Nu cred ca esti pregatit pentru acest clan.
Recommended Posts