Tymy26 Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 (edited) Informaţii din viaţa reală Nume: Timotei. Ce vârsta ai?: Am varsta de 15 ani. Ce hobby-uri ai?: SA-MP si tenisul de masa. Ce gen de muzică asculţi?: Ascult aproape orice gen de muzica. Descrie-te în minim 25 de cuvinte: Ma humesc Timotei si sunt din Judetul Salaj. Sunt o fire sociabila, amuzanta, dar cand vine vorba de ceva serios ramane serios. Nu imi place sa provoc certuri sau sa ma bag peste treaba altuia. Imi place sa-i ajut pe cei nevoiasi si cand am un scop de atins nu ma las pana nu-l duc la bun sfarsit. Sunt mereu in cautare de prieteni noi, unii ma considera de treaba pentru ceea ce fac. Intotdeauna imi place sa fac mai mult decat este necesar si sa nu ma dau niciodata batut. Informaţii SA-MP Nickname: Fuchs. Level: 47. Sancţiuni avute (ban-uri, jail-uri, mute etc): Am fost banat pentru auto-clicker. Profilul de pe panel (link): http://bluepanel.bugged.ro/profile/Fuchs Poză cu invitaţia : http://imgur.com/iHW3UuM Ai mai facut parte din acest clan?: Nu. Dacă da, de ce ai iesit?: - Ce planuri de viitor ai pe server?: Imi doresc sa ajung helper, dar mai am pana atunci. De ce ai decis să aplici în acest clan şi nu în alt clan?: Deoarece, aici am vechi prieteni din clanul Seraphim si nu numai. De ce vrei să faci parte din acest clan?: Desi este un clan aparut de putin timp, a adunat in anturajul lui numai membrii ce merita respectul, eu il consider cel mai bun clan. Cu care dintre membrii te înţelegi foarte bine?: Evans, Dizzie, Jauca,Fl0rin, Gronks si Tudord11. Edited December 21, 2015 by Seraphim.FUCHS
Drakus Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 Neutru, FH nu prea OK, adică doar un singur rank 5.
Tud Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 (edited) Pro! Intr-adevar, FH-ul nu este foarte ok, dar cred ca este posibil, totusi, sa il refaca. Mereu este loc de mai bine. ;) Edited December 21, 2015 by Tudord11
VladPetrus Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 (edited) Neutru. Edited December 21, 2015 by EdeN.
MiHaiCR7 Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 Neutru, FH nu prea OK, adică doar un singur rank 5. Sunt de acord cu Drakus.
Recommended Posts