Raul Dragos Florin Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 Informatii din viata reala Nume: Raul Ce varsta ai? : 13 ani. Ce hobby-uri ai? : Fotbal si SA:MP. Ce gen de muzica asculti: Hip-Hop si Populara un pic. Descriete in minim 25 de cuvinte: Sunt un baiat de treaba, istet, cu cei 7 ani de acasa. Sunt o fire blanda, respectuoasa, rabdatoare si calma. Sunt prietenos, glumet si harnic. Imi place fotbalul, acesta fiind sportul meu preferat, alaturi de tenisul de masa. Ma pot descrie ca fiind un tip cu cateva defecte. Informatii SA:MP: Nickname: bL00Dy Level: 25 Sanctiuni: Ban, 3/3 warns. Profilul de pe panel: http://bluepanel.bugged.ro/profile/bL00Dy Poza cu invitatia: Ce invitatie? Ai mai facut parte din acest clan? : Nu Daca da, de ce ai iesit?: Nu am mai facut parte din acest clan, dar imi doresc sa fac. Ce planuri de viitor ai pe acest server? : Sa fiu in acest clan si intr-o factiune serioasa. De ce ai ales sa aplici la acest clan si nu la altul? : Pentru ca am auzit multe laude despre acest clan si despre liderul si coliderii lui. De ce vrei sa faci parte din clan? : Deoarece este un clan serios, popular, as spune eu, un alt motiv ar fi acela ca imi place tag-ul, si doresc sa fiu si eu un membru din acest clan, sper ca voi reusi, chiar daca nu am realizari mari. Cu care dintre membrii te intelegi cel mai bine: Inca nu am avut sansa sa cunosc pe un membru din acest clan, dar sper sa am aceasta sansa. Sunt sigur ca ma voi inteleg bine cu toti membrii din clan.
Tud Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 (edited) Contra! Posibil, ca votul meu sa nu conteze, din moment, ce nu ai citit REGULILE CLANULUI, unde este specificat clar ca trebuie sa ai: MINIM un rank 5 in Faction History. Sau MINIM 100 days intr-o factiune. Plus, ca, nici macar nu ai o poza cu invitatia. Edited December 22, 2015 by Tudord11
Recommended Posts