Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

+1 pentru ca te-ai straduit si e bun pentru incepatori, dar... ghidul nu e doar pentru serverul green, poate fi si pentru blue sau red.

Edited by iDk
Posted

+1 pentru ca te-ai straduit si e bun pentru incepatori, dar... ghidul nu e doar pentru serverul green, poate fi si pentru blue sau red.

Raportul factiunilor si castigul job-urilor este diferit.

Multumesc celor care m-ati sustinut.

Posted

Raportul factiunilor si castigul job-urilor este diferit.

Multumesc celor care m-ati sustin

Am zis ca poate fi, nu ca este. E o diferenta.

Posted

Este bun tutorialul, am mai văzut ceva de genul, chiar dacă l-ai copiat, este bine măcar că o să fie văzut de mai multi playeri.

Nu e copiat, eu nu am vazut ;).

Posted (edited)

Felicitari pentru munca depusa.  +1 de la mine. 

Edited by AIM Michaels Retired
Posted

Sunt o mulțime de ghiduri, trebuia să mai faci și tu unul

Ghidul postat de mine mai sus, este gandit la momentul actual, cuprinzand atat chestiunile de baza cat si factiunile respectiv functiile pe serverul Green.

Nu m-am inspirat de nicaieri. Insa multumesc pentru opinia acordata de tine.

Posted

E ok ghidul dar nu *cred* ca era nevoie sa pui si rapoartele la factiuni deoarece acestea sunt dinamice si se pot schimba oricand. Poti pune un mic Tips&Tricks acolo la factiune : De exemplu cand esti taxi si nu stii locatia sa iti dai autocrash etc etc.

Posted

@, @@KaneKi., @@HaDaDi, @,

Multumesc tuturor pentru opinie, tutorialul este gandit de mine, stiu ca rapoartele la factiuni sunt dinamice si se pot schimba odata cu un nou lider.

Insa repet, tutorialul cuprinde toate datele de baza la momentul actual.

Posted

Frumos. Dacā poți face un tutorial ce pot face începatorii dupā ce intrā pe server. Adicā: dupā ce ai terminat tutorialul te da la spawn. ia un faggio si mergi la DMV pentru a obtine licențā de condus.

• 2 weeks later...
Posted

Frumos. Dacā poți face un tutorial ce pot face începatorii dupā ce intrā pe server. Adicā: dupā ce ai terminat tutorialul te da la spawn. ia un faggio si mergi la DMV pentru a obtine licențā de condus.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp