xMen.C0D47 Posted April 25, 2017 Posted April 25, 2017 Frumoase , Dar cel mai mult m-a fascinat Blur-ul 'ACELA' .. Succes In Continuare In Tot Ce-a ce faci .. Bafta !! Quote
frightened Posted April 26, 2017 Posted April 26, 2017 Cum au spus-o si multi mai sus blur-ul pe care il faci il poate realiza oricine daca ''umbla'' putin pe youtube, ma intelegi ce vreau sa spun, sfatul meu este ca vrem sa vedem si creatii cu text, iar cat despre avatare ce sa spun, este un dark blur, cum s-ar zice sunt fan al acestui tip de blur dar mnah.. eu lucrez de ceva timp in photoshop si nici pana acum nu am ajuns la perfectiunea in a alege un text si a pune textul in creatie.. keep working si incearca cu text ;) 1 Quote
TheKing. Posted May 1, 2017 Posted May 1, 2017 Foarte tare. Cum vrei sa mai lucreze daca deja sta foarte bine pe avatar, mai bine inceteaza cu oftica si uita-te la munca ta. Foarte frumoase lucrari, mersi de avatar, blurul si textul se combina excelent. :wub: :wub: Quote
grey - Posted May 6, 2017 Posted May 6, 2017 Nimic special, niste efecte + un darken aruncat aiurea pe niste imagini. Quote
Amphyis Posted May 11, 2017 Posted May 11, 2017 (edited) În opinia mea, aceasta este cea mai bună lucrare a ta din acest portofoliu, ești foarte bun la "manipulation". Axează-te mai mult pe web-design şi îţi poţi face chiar şi niste bani; dacă nu te interesează deloc banii şi îţi place să realizezi avatare e ok, până la urmă faci ceea ce îţi place. Keep up with the good work, btw mersi pentru avatarul pe care îl port. Edited May 11, 2017 by A M P H Quote
Settrex. Posted May 21, 2017 Posted May 21, 2017 Lucrezi foarte bine mane,continua,chiar iti ies bine. Quote
idiot cu acte in regula Posted June 4, 2017 Posted June 4, 2017 imi place blurul, e asa de curat, nici prea intunecat, nici prea luminos, pur si simplu, perfect. Quote
Gose Posted June 14, 2017 Posted June 14, 2017 Nimic special, niste efecte + un darken aruncat aiurea pe niste imagini. Quote
Recommended Posts