yeLLow.G Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 Nick: []yeLLowRank: 5 De ce dorești să părăsești clan-ul?: Deoarece vreau sa incerc si altcevaCe părere ai despre acest clan?: Este foarte unit, ceea ce este un lucru bun.Ce ai dori să fie schimbat la acest clan?: Nimic.Ai avut vreodată tangente cu membri clanului?: Nu.Câte CW-uri și zile ai ( dovadă )?: Nu am niciun CW si am 100+ days.Pe cine ai dori să saluți?: Toti membrii incepand de la lider pana la cei de r1.Alte precizări? : Sper ca ne vom revedea. Quote
WoLLy Posted February 7, 2016 Author Posted February 7, 2016 (edited) Nick: []yeLLow Rank: 5 De ce dorești să părăsești clan-ul?: Deoarece vreau sa incerc si altceva Ce părere ai despre acest clan?: Este foarte unit, ceea ce este un lucru bun. Ce ai dori să fie schimbat la acest clan?: Nimic. Ai avut vreodată tangente cu membri clanului?: Nu. Câte CW-uri și zile ai ( dovadă )?: Nu am niciun CW si am 100+ days. Pe cine ai dori să saluți?: Toti membrii incepand de la lider pana la cei de r1. Alte precizări? : Sper ca ne vom revedea. Demis bafta! Edited February 7, 2016 by zKe.MoNkS Quote
-QuickShot- Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 Nick: QuickShotRank: Rank 5.De ce dorești să părăsești clan-ul?: Vrea sa incerc si alte clanuri.Ce părere ai despre acest clan?: Este unul dintre cele mai superbe clanuri.Ce ai dori să fie schimbat la acest clan?: Nimic nu trebuie schimbat e perfect asa cum e.Ai avut vreodată tangente cu membri clanului?: Nu.Câte CW-uri și zile ai ( dovadă )?: 100 days 0/3 CW-uri http://imgur.com/XaX3AjOPe cine ai dori să saluți?: Salut tot clanul FTW in deosebi liderul si coliderii .Alte precizări?: Sper sa ne mai revedem. Quote
JaegerMEiSTER Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 Nick: QuickShot Rank: Rank 5. De ce dorești să părăsești clan-ul?: Vrea sa incerc si alte clanuri. Ce părere ai despre acest clan?: Este unul dintre cele mai superbe clanuri. Ce ai dori să fie schimbat la acest clan?: Nimic nu trebuie schimbat e perfect asa cum e. Ai avut vreodată tangente cu membri clanului?: Nu. Câte CW-uri și zile ai ( dovadă )?: 100 days 0/3 CW-uri http://imgur.com/XaX3AjO Pe cine ai dori să saluți?: Salut tot clanul FTW in deosebi liderul si coliderii . Alte precizări?: Sper sa ne mai revedem. Demisie acceptata !! Te astept cu drag inapoi prietene! Quote
Alin Teudan Posted February 21, 2016 Posted February 21, 2016 (edited) Nick: Zenu$$$BooS1Rank:2De ce dorești să părăsești clan-ul?: AsaCe părere ai despre acest clan?: Am o parere foarte buna.Ce ai dori să fie schimbat la acest clan?:Nimic.Ai avut vreodată tangente cu membri clanului?: Nu Câte CW-uri și zile ai ( dovadă )?:0/3cw 8daysPe cine ai dori să saluți?:Salut pe Catys,LuX69[] si Catyx_Junior Edited February 27, 2016 by GABRiELLZ Demisie acceptata! Succes! Quote
Ionutz-Marian NiTa Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 (edited) Nick: qINNoCenTRank: 4De ce dorești să părăsești clan-ul?: Consider ca ar trebui sa vad care e treaba prin alte clanuri, in caz de nu-mi vor placea ma reintorc la voi :D.Ce părere ai despre acest clan?: Cel mai tare clan.Ce ai dori să fie schimbat la acest clan?: Nimic, e ok asa cum este.Ai avut vreodată tangente cu membri clanului?: Eu consider ca nu, fiecare crede ce vrea.Câte CW-uri și zile ai ( dovadă )?: 0/3 CW si 20+ Days petrecute alaturi de membri exceptionali ai clanului, exceptand unele specimene neindentificate. :)Pe cine ai dori să saluți?: Catyx un lider bun, Elena, Flo , Garcea, Gheata, Deejay si alti se stiu ei :)Alte precizări? Poate voi reveni, deocamdata ma retrag pe tusa si sper sa nu uitati de mn v-an gura de bolangi :))) :D Edited March 5, 2016 by GABRiELLZ Demisie acceptata nab.Te astept inapoi!!! Quote
iRejecT. Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 (edited) Nick: BlueTigerXDRank: Rank 5 aka "Legenda".De ce dorești să părăsești clan-ul?: Dupa Cum stiti unii din voi, trebuie sa dau si eu de permis si na, nu am timp de PC.Ce părere ai despre acest clan?: Cel mai tare clan de pe buGGed.Ce ai dori să fie schimbat la acest clan?: NiMiC, este perfect asa.Ai avut vreodată tangente cu membri clanului?: Niciodata.Câte CW-uri și zile ai ( dovadă )?: Nu am dovada, 0/3 CW si sunt in clan de pe 2016-01-31 10:47:58 calculati si voi :D. Pe cine ai dori să saluți?: Doresc sa salut tot clanul, in special pe GABRiELLZ / CaTyX / Catyx_Juniorul / LuX69 si restul, va stiti voi.Alte precizări?: Sper sa ma acceptati inapoi daca vreti. Revin dupa ce iau permisul. Va pwp si va Iubesc. Edited March 6, 2016 by BlueTigerXDD Quote
JaegerMEiSTER Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 Nick: BlueTigerXD Rank: Rank 5 aka "Legenda". De ce dorești să părăsești clan-ul?: Dupa Cum stiti unii din voi, trebuie sa dau si eu de permis si na, nu am timp de PC. Ce părere ai despre acest clan?: Cel mai tare clan de pe buGGed. Ce ai dori să fie schimbat la acest clan?: NiMiC, este perfect asa. Ai avut vreodată tangente cu membri clanului?: Niciodata. Câte CW-uri și zile ai ( dovadă )?: Nu am dovada, 0/3 CW si sunt in clan de pe 2016-01-31 10:47:58 calculati si voi :D. Pe cine ai dori să saluți?: Doresc sa salut tot clanul, in special pe GABRiELLZ / CaTyX / Catyx_Juniorul / LuX69 si restul, va stiti voi. Alte precizări?: Sper sa ma acceptati inapoi daca vreti. Revin dupa ce iau permisul. Va pwp si va Iubesc. Salut prietene!! Te astept inapoi la noi si succes pe viitor! Quote
Bena Bogdan Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 Nick: BenachiRank: Detin Rank 6.De ce dorești să părăsești clan-ul?: Deoarece un prieten isi face clan si vrea sa-l ajut.Ce părere ai despre acest clan?: Acest clan este minunat, m-am simtit bine in orice secunnda petrecuta in el, toti membrii acestui clan sunt foarte prietenosi, Liderul Catyx este un baiat de nota 10 pe care il indragesc foarte mult, chiar daca ies, o sa ma reintorc inapoi, acesta este clanul meu de suflet.Ce ai dori să fie schimbat la acest clan?: Nimic, este un clan de nota 20+.Ai avut vreodată tangente cu membri clanului?: Nu am avut si nici nu o sa am.Câte CW-uri și zile ai ( dovadă )?: Nu am niciun cw si am 174 days.Pe cine ai dori să saluți?: Pe toti membrii, mai ales pe [bR]Bogdan si pe Catyx, Si pe Junior :), daca ar trebui sa va salut pe toti ar insemna sa fac un poem aici.Alte precizări? Sper sa ne revedem, Va salut pe toti. Quote
JaegerMEiSTER Posted March 7, 2016 Posted March 7, 2016 Nick: Benachi Rank: Detin Rank 6. De ce dorești să părăsești clan-ul?: Deoarece un prieten isi face clan si vrea sa-l ajut. Ce părere ai despre acest clan?: Acest clan este minunat, m-am simtit bine in orice secunnda petrecuta in el, toti membrii acestui clan sunt foarte prietenosi, Liderul Catyx este un baiat de nota 10 pe care il indragesc foarte mult, chiar daca ies, o sa ma reintorc inapoi, acesta este clanul meu de suflet. Ce ai dori să fie schimbat la acest clan?: Nimic, este un clan de nota 20+. Ai avut vreodată tangente cu membri clanului?: Nu am avut si nici nu o sa am. Câte CW-uri și zile ai ( dovadă )?: Nu am niciun cw si am 174 days. Pe cine ai dori să saluți?: Pe toti membrii, mai ales pe [bR]Bogdan si pe Catyx, Si pe Junior :), daca ar trebui sa va salut pe toti ar insemna sa fac un poem aici. Alte precizări? Sper sa ne revedem, Va salut pe toti. Succes in continuare nab f** Daca nu vii inapoi te f**. Quote
TylerDurden Posted March 11, 2016 Posted March 11, 2016 Nick: LebroNRank: 5.De ce dorești să părăsești clan-ul?: Deoarece vreau să încerc ceva nou.Ce părere ai despre acest clan?: Dar el ce părere are despre mine ? Glumesc. Am o părere foarte bună, deoarece aici m-am simțit foarte bine.Ce ai dori să fie schimbat la acest clan?: Absolut nimic. E perfect așa cum e.Ai avut vreodată tangente cu membri clanului?: Nu.Câte CW-uri și zile ai ( dovadă )?: http://i.imgur.com/SeWqqMd.pngPe cine ai dori să saluți?: Pe toți.Alte precizări?: Să vă dea Dumnezeu sănătate și măicuța Domnului împreună cu el ca să nu-l lase singurel la greu, prăduitorilor. Quote
Tudy97 Posted March 11, 2016 Posted March 11, 2016 Nick: LebroN Rank: 5. De ce dorești să părăsești clan-ul?: Deoarece vreau să încerc ceva nou. Ce părere ai despre acest clan?: Dar el ce părere are despre mine ? Glumesc. Am o părere foarte bună, deoarece aici m-am simțit foarte bine. Ce ai dori să fie schimbat la acest clan?: Absolut nimic. E perfect așa cum e. Ai avut vreodată tangente cu membri clanului?: Nu. Câte CW-uri și zile ai ( dovadă )?: http://i.imgur.com/SeWqqMd.png Pe cine ai dori să saluți?: Pe toți. Alte precizări?: Să vă dea Dumnezeu sănătate și măicuța Domnului împreună cu el ca să nu-l lase singurel la greu, prăduitorilor. Demis!Bafta in continuare! Quote
DeeJay_DarKy Posted March 11, 2016 Posted March 11, 2016 Nick: DeeJay_Darky[FTW]Rank: 6De ce dorești să părăsești clan-ul?: Vreau sa incerc si alt clan..Ce părere ai despre acest clan?: Nemaipomenit. Cel mai tare clan 4ever!Ce ai dori să fie schimbat la acest clan?: Nimic. Este perfect!Ai avut vreodată tangente cu membri clanului?: Cu unii..Câte CW-uri și zile ai ( dovadă )?: http://postimg.org/image/h65vz5jx5/Pe cine ai dori să saluți?: Pe toti membrii : Catyx ; Garcikk ; Krissizz ; Lux , etcAlte precizări?: Multa bafta baieti, sa aveti grija de voi! Ne mai vedem! Quote
garcikkk Posted March 11, 2016 Posted March 11, 2016 Nick: DeeJay_Darky[FTW] Rank: 6 De ce dorești să părăsești clan-ul?: Vreau sa incerc si alt clan.. Ce părere ai despre acest clan?: Nemaipomenit. Cel mai tare clan 4ever! Ce ai dori să fie schimbat la acest clan?: Nimic. Este perfect! Ai avut vreodată tangente cu membri clanului?: Cu unii.. Câte CW-uri și zile ai ( dovadă )?: http://postimg.org/image/h65vz5jx5/ Pe cine ai dori să saluți?: Pe toti membrii : Catyx ; Garcikk ; Krissizz ; Lux , etc Alte precizări?: Multa bafta baieti, sa aveti grija de voi! Ne mai vedem! Demisie acceptat. Bafta ! Quote
Omarion Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 Nick: OmarionRank: 5De ce dorești să părăsești clan-ul?: Pur si simplu.Ce părere ai despre acest clan?: Un clan ok.Ce ai dori să fie schimbat la acest clan?: Nu ma priveste.Ai avut vreodată tangente cu membri clanului?: M-am inteles destul de bine cu unii membrii*.Câte CW-uri și zile ai ( dovadă )?: 0/3 CW / 54 zile ( http://i.imgur.com/AqhIUxp.png ) Pe cine ai dori să saluți?: Pe toti.Alte precizări?: Bafta! Quote
KL.Bogdan Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 (edited) Nick: Omarion Rank: 5 De ce dorești să părăsești clan-ul?: Pur si simplu. Ce părere ai despre acest clan?: Un clan ok. Ce ai dori să fie schimbat la acest clan?: Nu ma priveste. Ai avut vreodată tangente cu membri clanului?: M-am inteles destul de bine cu unii membrii*. Câte CW-uri și zile ai ( dovadă )?: 0/3 CW / 54 zile ( http://i.imgur.com/AqhIUxp.png ) Pe cine ai dori să saluți?: Pe toti. Alte precizări?: Bafta! Demisie acceptata. Bafta ! Edited March 12, 2016 by bR boGdaN FTW Quote
Tudy97 Posted March 16, 2016 Posted March 16, 2016 Nick: LuX69[]Rank: 5De ce dorești să părăsești clan-ul?: Pur si simplu.Ce părere ai despre acest clan?: Un clan asa si asa.Ce ai dori să fie schimbat la acest clan?: Prea multi noobi as schimba toti noobi gen Mike.Ai avut vreodată tangente cu membri clanului?: M-am inteles destul de bine cu unii membrii*.Câte CW-uri și zile ai ( dovadă )?: 0/3 CW / 122 zile (http://imgur.com/Y0n4d9P ) Pe cine ai dori să saluți?: Pe Helosai , ThrPro.Alte precizări?: Bafta!Aveti grije pe cine bagati in clan . Quote
gumball3000 Posted March 16, 2016 Posted March 16, 2016 Nick: LuX69[] Rank: 5 De ce dorești să părăsești clan-ul?: Pur si simplu. Ce părere ai despre acest clan?: Un clan asa si asa. Ce ai dori să fie schimbat la acest clan?: Prea multi noobi as schimba toti noobi gen Mike. Ai avut vreodată tangente cu membri clanului?: M-am inteles destul de bine cu unii membrii*. Câte CW-uri și zile ai ( dovadă )?: 0/3 CW / 122 zile (http://imgur.com/Y0n4d9P ) Pe cine ai dori să saluți?: Pe Helosai , ThrPro. Alte precizări?: Bafta!Aveti grije pe cine bagati in clan . Cerere acceptata Quote
FANEE Posted March 20, 2016 Posted March 20, 2016 (edited) Nick:FANEE Rank:5 De ce doresti sa parasesti clanul? : Pur si simplu Ce parere ai despre acest clan?: Pas Ce ai dori sa fie schimbat la acest clan ?: Pas Ai avut vreodata tangente cu membri clanului ?: Da Cate CW-uri si cate zile ai ?: 0/3 CW si 41 zile Pe cine ai dori sa saluti?: Ii salut pe toti c care m-am inteles si inca ma inteleg bine. Alte precizari ? :Nu Edited March 20, 2016 by GABRiELLZ Demisie Acceptata ! Succes ! Quote
WoLLy Posted March 21, 2016 Author Posted March 21, 2016 Nick:FANEE Rank:5 De ce doresti sa parasesti clanul? : Pur si simplu Ce parere ai despre acest clan?: Pas Ce ai dori sa fie schimbat la acest clan ?: Pas Ai avut vreodata tangente cu membri clanului ?: Da Cate CW-uri si cate zile ai ?: 0/3 CW si 41 zile Pe cine ai dori sa saluti?: Ii salut pe toti c care m-am inteles si inca ma inteleg bine. Alte precizari ? :Nu Bafta! Nick: qINNoCenT Rank: 5 De ce dorești să părăsești clan-ul?: Consider ca ar trebui sa vad care e treaba prin alte clanuri, in caz de nu-mi vor placea ma reintorc la voi :D. Ce părere ai despre acest clan?: Cel mai tare clan. Ce ai dori să fie schimbat la acest clan?: Nimic, e ok asa cum este. Ai avut vreodată tangente cu membri clanului?: Eu consider ca nu, fiecare crede ce vrea. Câte CW-uri și zile ai ( dovadă )?: 0/3 CW si 367 Days petrecute alaturi de membri exceptionali ai clanului, exceptand unele specimene neindentificate. :) Pe cine ai dori să saluți?: Catyx un lider bun, Elena, Flo , Garcea, Gheata, Deejay si alti se stiu ei :) Alte precizări? Poate voi reveni, deocamdata ma retrag pe tusa si sper sa nu uitati de mn v-an gura de bolangi :))) :D Nick: Zenu$$$BooS1 Rank:2 De ce dorești să părăsești clan-ul?: Asa Ce părere ai despre acest clan?: Am o parere foarte buna. Ce ai dori să fie schimbat la acest clan?:Nimic. Ai avut vreodată tangente cu membri clanului?: Nu Câte CW-uri și zile ai ( dovadă )?:0/3cw 8days Pe cine ai dori să saluți?:Salut pe Catys,LuX69[] si Catyx_Junior Demisi! Cereri mai vechi si neacceptate pana acum! Quote
Bena Bogdan Posted March 25, 2016 Posted March 25, 2016 Nick: BenachiRank: 2De ce dorești să părăsești clan-ul?: Vreau sa incerc ceva nou.Ce părere ai despre acest clan?: Una foarte buna <3.Ce ai dori să fie schimbat la acest clan?: Nimic.Ai avut vreodată tangente cu membri clanului?: Nu.Câte CW-uri și zile ai ( dovadă )?: o cw si in jur de 10 zile.Pe cine ai dori să saluți?: Toti membrii.Alte precizări? - Quote
WoLLy Posted March 25, 2016 Author Posted March 25, 2016 Nick: Benachi Rank: 2 De ce dorești să părăsești clan-ul?: Vreau sa incerc ceva nou. Ce părere ai despre acest clan?: Una foarte buna <3. Ce ai dori să fie schimbat la acest clan?: Nimic. Ai avut vreodată tangente cu membri clanului?: Nu. Câte CW-uri și zile ai ( dovadă )?: o cw si in jur de 10 zile. Pe cine ai dori să saluți?: Toti membrii. Alte precizări? - Bafta! Quote
s o k o d o v Posted March 26, 2016 Posted March 26, 2016 Nick: SOKODOV Rank: 2 De ce dorești să părăsești clan-ul?: Am dat /quitclan in loc de /quitjob , mi-a fost naspa sa mai zic sa intru inapoi Ce părere ai despre acest clan?: Este un clan bine organizat , parere f. buna Ce ai dori să fie schimbat la acest clan?: Nimic, tineti tot asa Ai avut vreodată tangente cu membri clanului?: Nu Câte CW-uri și zile ai ( dovadă )?: Nu am facut ss, imi pare rau Pe cine ai dori să saluți?: Belea_Dan, gumball, T0reno, .Icloud, si multi altii. Alte precizări? Multumesc Quote
WoLLy Posted March 26, 2016 Author Posted March 26, 2016 (edited) Nick: SOKODOV Rank: 2 De ce dorești să părăsești clan-ul?: Am dat /quitclan in loc de /quitjob , mi-a fost naspa sa mai zic sa intru inapoi Ce părere ai despre acest clan?: Este un clan bine organizat , parere f. buna Ce ai dori să fie schimbat la acest clan?: Nimic, tineti tot asa Ai avut vreodată tangente cu membri clanului?: Nu Câte CW-uri și zile ai ( dovadă )?: Nu am facut ss, imi pare rau Pe cine ai dori să saluți?: Belea_Dan, gumball, T0reno, .Icloud, si multi altii. Alte precizări? Multumesc Asta e, noi iti uram succes incontinuare! Edited March 26, 2016 by zKe.MoNkS Quote
WoLLy Posted April 11, 2016 Author Posted April 11, 2016 Nick: zKe.MoNkSRank: 4De ce dorești să părăsești clan-ul?: Motive personale.........Ce părere ai despre acest clan?: Misto!Ce ai dori să fie schimbat la acest clan?: Nimic.Ai avut vreodată tangente cu membri clanului?: NuCâte CW-uri și zile ai ( dovadă )?: Multe.Pe cine ai dori să saluți?: Toti!Alte precizări? ........... Quote
Recommended Posts