Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

nu e nimic advanced + că l-ai întunecat prea mult, nu ai surse de lumină şi nu se mai înţelege nimic din el..

in comparatie de altele gen doar gb ca la toata comunitatea Este .Majoritatea Nici sa ntroduca un pack de gradient nu stiu . Ce surse de lumina la avatare ? Asta sunt la semnaturi render , smudge etc. Nu la avatare . Sursele de lumina le faci tu , aici lucrezi pe stock.

Se intelege tot + ca arata foarte bine Daca il faci corect

Edited by Skellter
Posted

@@Skellter, dacă tu esti noob în photoshop şi crezi că surse de lumină se pune pe rendere şi-mi spui mie că folosesc blur la avatare care sunt făcute numai din setări nu am ce să-ţi reporşez, tu acum că ai designer te vezi mai bun ca alţii când tu nu eşti, orice comentariu îl iei ca pe un hate când poţi să-ţi corectezi greşelile în loc să comentezi la ele 

Posted (edited)

@@Skellter, dacă tu esti noob în photoshop şi crezi că surse de lumină se pune pe rendere şi-mi spui mie că folosesc blur la avatare care sunt făcute numai din setări nu am ce să-ţi reporşez, tu acum că ai designer te vezi mai bun ca alţii când tu nu eşti, orice comentariu îl iei ca pe un hate când poţi să-ţi corectezi greşelile în loc să comentezi la ele 

--

Edited by Skellter
Posted

dacă nu ştii ce efecte pun pe avatare nu mai comenta că pun blur, tu pui blur, nu eu.

sunt alţii pe comunitate mai buni ca tine, mai ai de învăţat photoshop, şi pe avatare se pune sursă de lumină

Posted (edited)

dacă nu ştii ce efecte pun pe avatare nu mai comenta că pun blur, tu pui blur, nu eu.

sunt alţii pe comunitate mai buni ca tine, mai ai de învăţat photoshop, şi pe avatare se pune sursă de lumină

Si daca eu pun blur , eu sunt noob. 

De aia lucrarile tale sunt asa cum sunt.

Edited by Skellter
  • Upvote 2
  • 9 months later...
Posted

in comparatie de altele gen doar gb ca la toata comunitatea Este .Majoritatea Nici sa ntroduca un pack de gradient nu stiu . Ce surse de lumina la avatare ? Asta sunt la semnaturi render , smudge etc. Nu la avatare . Sursele de lumina le faci tu , aici lucrezi pe stock.

Se intelege tot + ca arata foarte bine Daca il faci corect

eh..

Posted

Cum instalez Grandientele plz help me

Edit > Present Manager 

si alegi acolo ce vreai sa uploadezi. Dupa dai Load si alegi gradient pack-u. cu extensia ".grd" daca nu ma gresesc... 

Btw, frumos tutorial.

Pacat ca Freezmy (George) s-a lasat de design... 

• 2 months later...
  • 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp