thugger Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 nu e nimic advanced + că l-ai întunecat prea mult, nu ai surse de lumină şi nu se mai înţelege nimic din el..
Skellter Posted March 12, 2016 Author Posted March 12, 2016 (edited) nu e nimic advanced + că l-ai întunecat prea mult, nu ai surse de lumină şi nu se mai înţelege nimic din el..in comparatie de altele gen doar gb ca la toata comunitatea Este .Majoritatea Nici sa ntroduca un pack de gradient nu stiu . Ce surse de lumina la avatare ? Asta sunt la semnaturi render , smudge etc. Nu la avatare . Sursele de lumina le faci tu , aici lucrezi pe stock.Se intelege tot + ca arata foarte bine Daca il faci corect Edited March 12, 2016 by Skellter
thugger Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 @@Skellter, dacă tu esti noob în photoshop şi crezi că surse de lumină se pune pe rendere şi-mi spui mie că folosesc blur la avatare care sunt făcute numai din setări nu am ce să-ţi reporşez, tu acum că ai designer te vezi mai bun ca alţii când tu nu eşti, orice comentariu îl iei ca pe un hate când poţi să-ţi corectezi greşelile în loc să comentezi la ele
Skellter Posted March 12, 2016 Author Posted March 12, 2016 (edited) @@Skellter, dacă tu esti noob în photoshop şi crezi că surse de lumină se pune pe rendere şi-mi spui mie că folosesc blur la avatare care sunt făcute numai din setări nu am ce să-ţi reporşez, tu acum că ai designer te vezi mai bun ca alţii când tu nu eşti, orice comentariu îl iei ca pe un hate când poţi să-ţi corectezi greşelile în loc să comentezi la ele -- Edited March 12, 2016 by Skellter
thugger Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 dacă nu ştii ce efecte pun pe avatare nu mai comenta că pun blur, tu pui blur, nu eu. sunt alţii pe comunitate mai buni ca tine, mai ai de învăţat photoshop, şi pe avatare se pune sursă de lumină
Skellter Posted March 12, 2016 Author Posted March 12, 2016 (edited) dacă nu ştii ce efecte pun pe avatare nu mai comenta că pun blur, tu pui blur, nu eu. sunt alţii pe comunitate mai buni ca tine, mai ai de învăţat photoshop, şi pe avatare se pune sursă de lumină Si daca eu pun blur , eu sunt noob. De aia lucrarile tale sunt asa cum sunt. Edited March 12, 2016 by Skellter 2
King.SkuLLy Posted January 12, 2017 Posted January 12, 2017 in comparatie de altele gen doar gb ca la toata comunitatea Este .Majoritatea Nici sa ntroduca un pack de gradient nu stiu . Ce surse de lumina la avatare ? Asta sunt la semnaturi render , smudge etc. Nu la avatare . Sursele de lumina le faci tu , aici lucrezi pe stock. Se intelege tot + ca arata foarte bine Daca il faci corect eh..
Seraphim Alastair Posted January 12, 2017 Posted January 12, 2017 Cum instalez Grandientele plz help me Edit > Present Manager si alegi acolo ce vreai sa uploadezi. Dupa dai Load si alegi gradient pack-u. cu extensia ".grd" daca nu ma gresesc... Btw, frumos tutorial. Pacat ca Freezmy (George) s-a lasat de design...
Skellter Posted April 22, 2017 Author Posted April 22, 2017 Ba ii slab , nu mai comentati despre " advanced" eram prostalan si am pus si eu asa :D
Systemm. Posted April 22, 2017 Posted April 22, 2017 Pentru a evita posturi aiurea, voi inchide acest topic. T/C
Recommended Posts