Cristi_ Posted December 24, 2015 Posted December 24, 2015 Informaţii din viaţa reală Nume: Cristi Ce vârsta ai?: Am 16 ani. Ce hobby-uri ai?: Joc fotbal si ies cu prieteni pe afara de obicei. Ce gen de muzică asculţi?: Pop, rock, rap. Descrie-te în minim 25 de cuvinte: Ma numesc Cristi, sunt din Buzau si am 16 de ani, stiu ca poate parea ciudat ca la varsta mea inca joc SA:MP, dar acest joc a fost si va ramane preferatul meu mult timp de acum in colo. Sunt o persoana foarte sociabila, amuzanta, increzatoare, sincera, puternica, ambitioasa, si plina de energie. Sunt mereu in cautare de noi prieteni, noi aventuri, noi experiente, si traiasc viata pe deplin bucurandu-ma de fiecare clipa. Imi petrec foarte mult timp in fata calculatorului, deoarece sunt un pasionat inrait, dar cu toate astea, imi organizez timpul asa de bine incat pot desfasura orice activitate imi propun, printe care iesitul cu prieteni pe parcursul zilei sau seara in functie de orarul fiecaruia, merg saptamanal la tenis, biliard, ma plimb cu bicicleta, si particip la orice activitate mi se propune si cred ca mi se potrivste. Informaţii SA-MP Nickname: Krysty_ Level: 20 si 727 ore. Sancţiuni avute (ban-uri, jail-uri, mute etc): N-am avut. Profilul de pe panel (link): http://bluepanel.bugged.ro/profile/Krysty_ Poză cu invitaţia : http://i.imgur.com/Wom2Cyn.pngMersi Cyber. Ai mai facut parte din acest clan?: Nu. Dacă da, de ce ai iesit?: Nu am facut parte din acest clan. Ce planuri de viitor ai pe server?: Caut 0 noua factiune in care sa ma remarc, poate o mafie, poate un departament, poate o factiune pasnica inca nu stiu, dar vreau sa intru in aceasta vacanta pana de anul nou. De ce ai decis să aplici în acest clan şi nu în alt clan?: Un clan foarte mare cu membri de exceptie fara copii, totul se intelege de la sine. De ce vrei să faci parte din acest clan?: Am spus si mai sus, un clan cu pretenti, membri de exceptie cu care ma inteleg foarte bine, acesta fiind de altfel principalul motiv. Cu care dintre membrii te înţelegi foarte bine?: Evans, StuDent, DrinkVodka, Eden, Slowly4, Garrix., Radius, Dekken, andrei_andrei1, Albert_Twist, ValyCool12, Daeso, Cyberoptics... Multi sunt din factiunile anterioare, sper ca totusi sa nu ma fi uiatat....
MiHaiCR7 Posted December 24, 2015 Posted December 24, 2015 Pro, FH frumos, incearca sa-ti gasesti factiune.
VladPetrus Posted December 24, 2015 Posted December 24, 2015 Pro, mi-ai fost coleg in Taxi San Fierro si ai fost un tip de treaba si serios.
Recommended Posts