Maximovici Cristian Posted June 5, 2016 Posted June 5, 2016 Nick pe server: ArenaMD; Rank detinut: 1; Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): pe data de 2016-05-29 cind am intrat in factiune; Ai faction warn (F.W.)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am FW. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu. Ai facut mereu raportul de activitate? (30 contracte/saptamana): Da, chiar si mai mult. Alte precizari?: Astept un raspuns cit mai repede. -cerere acceptata, primesti rank 2;
Range Posted June 6, 2016 Posted June 6, 2016 Nick pe server: Range22 Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): Am intrat in factiune pe data de 29-05-2016 Ai faction warn (F.W.)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am FW. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu. Ai facut mereu raportul de activitate? (30 contracte/saptamana): Da. Alte precizari?: Nimic.
Maximovici Cristian Posted June 6, 2016 Posted June 6, 2016 Nick pe server: Dubhan Rank detinut: 2 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 16.05.2016 Ai faction warn (F.W.)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: 1/3 primit pe data de 29.05.2016 Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu am facut cerere de inactivitate niciodata. Ai facut mereu raportul de activitate? (30 contracte/saptamana): Da, cateodata si 30+. Alte precizari?: Va multumesc anticipat. -cerere acceptata, primesti rank 3; Nick pe server: Range22 Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): Am intrat in factiune pe data de 29-05-2016 Ai faction warn (F.W.)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am FW. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu. Ai facut mereu raportul de activitate? (30 contracte/saptamana): Da. Alte precizari?: Nimic. -cerere acceptata, primesti rank 2; 1
Cristina Denisa Popescu Posted June 6, 2016 Posted June 6, 2016 Nick pe server: Cristina Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 30/05/2016 Ai faction warn (F.W.)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am primit Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu Ai facut mereu raportul de activitate? (30 contracte/saptamana): Da Alte precizari?:-
Blex44 Posted June 6, 2016 Posted June 6, 2016 Nick pe server: Blex44 Rank detinut: 1. Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): data cand am intrat in factiune: 30-06-2016 Ai faction warn (F.W.)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am FW. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu. Ai facut mereu raportul de activitate? (30 contracte/saptamana): Da. Alte precizari?: Multumesc.
Maximovici Cristian Posted June 6, 2016 Posted June 6, 2016 Nick pe server: Cristina Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 30/05/2016 Ai faction warn (F.W.)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am primit Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu Ai facut mereu raportul de activitate? (30 contracte/saptamana): Da Alte precizari?:- Nick pe server: Blex44 Rank detinut: 1. Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): data cand am intrat in factiune: 30-06-2016 Ai faction warn (F.W.)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am FW. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu. Ai facut mereu raportul de activitate? (30 contracte/saptamana): Da. Alte precizari?: Multumesc. -cereri acceptate, primiti rank 2;
AlMikk Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 Nick pe server: xMytzuRank detinut: 2.Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 2016-05-24 22:29:28Ai faction warn (F.W.)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am FW.Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu.Ai facut mereu raportul de activitate? (30 contracte/saptamana): Da.Alte precizari?: Multumesc.
Don Soprano Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 (edited) Nick pe server: Soprano Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): am intrat pe data de 2016-05-31 15:06:46 Ai faction warn (F.W.)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am avut fw-uri. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu, n-am nici una. Ai facut mereu raportul de activitate? (30 contracte/saptamana): Da. Alte precizari?: Multumesc. Edited June 7, 2016 by King.Soprano
MirunaDenisa Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 Nick pe server: []Iulian. Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): Pe data de 30.05.2016 am intrat in factiune. Ai faction warn (F.W.)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu am facut. Ai facut mereu raportul de activitate? (30 contracte/saptamana): Da. Alte precizari?: -
Maximovici Cristian Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 Nick pe server: xMytzu Rank detinut: 2. Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 2016-05-24 22:29:28 Ai faction warn (F.W.)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am FW. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu. Ai facut mereu raportul de activitate? (30 contracte/saptamana): Da. Alte precizari?: Multumesc. -cerere acceptata, primesti rank 3; Nick pe server: Soprano Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): am intrat pe data de 2016-05-31 15:06:46 Ai faction warn (F.W.)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am avut fw-uri. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu, n-am nici una. Ai facut mereu raportul de activitate? (30 contracte/saptamana): Da. Alte precizari?: Multumesc. Nick pe server: []Iulian. Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): Pe data de 30.05.2016 am intrat in factiune. Ai faction warn (F.W.)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu am facut. Ai facut mereu raportul de activitate? (30 contracte/saptamana): Da. Alte precizari?: - -cererei acceptate, primiti rank 2;
WoLLworINNN. Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 (edited) Nick pe server: WoLLworINNN Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): De la intrarea in factiune Ai faction warn (F.W.)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Da am 2016-05-29 Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu. Ai facut mereu raportul de activitate? (30 contracte/saptamana): Da. Alte precizari?: Va saluta Woll. Edited June 8, 2016 by adelinonesti
Maximovici Cristian Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 Nick pe server: WoLLworINNN Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): De la intrarea in factiune Ai faction warn (F.W.)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Da am 2016-05-29 Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu. Ai facut mereu raportul de activitate? (30 contracte/saptamana): Da. Alte precizari?: Va saluta Woll. -cerere acceptata, primesti rank 2;
Bogatu Florin Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 (edited) Nick pe server: Boga.[]Rank detinut: 1.Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): Pe data de 02.06.2016 am intrat in factiune.Ai faction warn (F.W.)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am fw.Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu.Ai facut mereu raportul de activitate? (30 contracte/saptamana): Da.Alte precizari?: Multumesc! Edited June 9, 2016 by King Boga
Maximovici Cristian Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 Nick pe server: Boga.[] Rank detinut: 1. Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): Pe data de 02.06.2016 am intrat in factiune. Ai faction warn (F.W.)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am fw. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu. Ai facut mereu raportul de activitate? (30 contracte/saptamana): Da. Alte precizari?: Multumesc! -cerere acceptata, primesti rank 2;
King.Christopher Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 Nick pe server: Christopher Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 02.06.2016 Ai faction warn (F.W.)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu. Ai facut mereu raportul de activitate? (30 contracte/saptamana): Da. Alte precizari?: -
Maximovici Cristian Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 Nick pe server: Christopher Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 02.06.2016 Ai faction warn (F.W.)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu. Ai facut mereu raportul de activitate? (30 contracte/saptamana): Da. Alte precizari?: - -cerere acceptata, primesti rank 2;
Delia Delia Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 Nick pe server: []Ted Rank detinut: 3 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 20.05.2016 / 13:59 Ai faction warn (F.W.)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am / avut niciun F.W.. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu. Ai facut mereu raportul de activitate? (30 contracte/saptamana): Desigur. Alte precizari?: Sănătate!
Maximovici Cristian Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 Nick pe server: []Ted Rank detinut: 3 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 20.05.2016 / 13:59 Ai faction warn (F.W.)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am / avut niciun F.W.. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu. Ai facut mereu raportul de activitate? (30 contracte/saptamana): Desigur. Alte precizari?: Sănătate! -cerere acceptata, primesti rank 4;
MRS. Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 Nick pe server: MRS. Rank detinut: Rank 4. Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 13.05.2016 Ai faction warn (F.W.)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu, nu am niciun FW. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu, nu am avut nicio cerere de inactivitate. Ai facut mereu raportul de activitate? (30 contracte/saptamana): Da. Alte precizari?: --
Maximovici Cristian Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 Nick pe server: MRS. Rank detinut: Rank 4. Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 13.05.2016 Ai faction warn (F.W.)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu, nu am niciun FW. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu, nu am avut nicio cerere de inactivitate. Ai facut mereu raportul de activitate? (30 contracte/saptamana): Da. Alte precizari?: -- -cerere acceptata, primesti rank 5;
Jmeq Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 Nick pe server: Jmeq Rank detinut: Rank 3. Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 2016-05-20 Ai faction warn (F.W.)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu, nu am niciun FW. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu, nu am avut nicio cerere de inactivitate. Ai facut mereu raportul de activitate? (30 contracte/saptamana): Da. Alte precizari?: mersii.
Maximovici Cristian Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 Nick pe server: Jmeq Rank detinut: Rank 3. Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 2016-05-20 Ai faction warn (F.W.)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu, nu am niciun FW. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu, nu am avut nicio cerere de inactivitate. Ai facut mereu raportul de activitate? (30 contracte/saptamana): Da. Alte precizari?: mersii. -cerere acceptata, primesti rank 4;
KuweiT Posted June 11, 2016 Posted June 11, 2016 Nick pe server: KuweiT Rank detinut: 4 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): Data cand am intrat in factiune: 2016-03-19 13:14:33 Ai faction warn (F.W.)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Am avut 2, nu se mai vede in logs cand le-am primit. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu. Ai facut mereu raportul de activitate? (30 contracte/saptamana):Da. Alte precizari?: Cred ca sunt pregatit pentru rank-up.
Maximovici Cristian Posted June 11, 2016 Posted June 11, 2016 Nick pe server: KuweiT Rank detinut: 4 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): Data cand am intrat in factiune: 2016-03-19 13:14:33 Ai faction warn (F.W.)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Am avut 2, nu se mai vede in logs cand le-am primit. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu. Ai facut mereu raportul de activitate? (30 contracte/saptamana):Da. Alte precizari?: Cred ca sunt pregatit pentru rank-up. -cerere acceptata, primesti rank 5;
CataRO Posted June 11, 2016 Posted June 11, 2016 Nick pe server: CataRORank detinut: 2Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): Pe data de 2016-05-21 13:56:44Ai faction warn (F.W.)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Am, l-am primit pe 22.05.2016Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu.Ai facut mereu raportul de activitate? (30 contracte/saptamana): Da. Alte precizari?: Multumesc.
Recommended Posts