Phantasm. Posted August 8, 2016 Posted August 8, 2016 Nick pe server: xPshicoMan Rank detinut: 3 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): Am intrat in factiune pe data 2016-06-19 22:25:01 Ai faction warn (F.W.)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am faction warn. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu, nu am facut cerere de inactivitate. Ai facut mereu raportul de activitate? (30 contracte/saptamana): Da. Alte precizari?: Multumesc!
Tofeek Yassin Posted August 8, 2016 Posted August 8, 2016 Nick pe server: iPredator Rank detinut: 2 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): Am intrat in factiune pe data (2016-7-11 22:03:11) Ai faction warn (F.W.)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: - Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: - Ai facut mereu raportul de activitate? (30 contracte/saptamana): Da. Alte precizari?: Multumesc Mult~♥~
Maximovici Cristian Posted August 9, 2016 Posted August 9, 2016 Nick pe server: xPshicoMan Rank detinut: 3 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): Am intrat in factiune pe data 2016-06-19 22:25:01 Ai faction warn (F.W.)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am faction warn. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu, nu am facut cerere de inactivitate. Ai facut mereu raportul de activitate? (30 contracte/saptamana): Da. Alte precizari?: Multumesc! -cerere acceptata, primesti rank 4; Nick pe server: iPredator Rank detinut: 2 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): Am intrat in factiune pe data (2016-7-11 22:03:11) Ai faction warn (F.W.)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: - Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: - Ai facut mereu raportul de activitate? (30 contracte/saptamana): Da. Alte precizari?: Multumesc Mult~♥~ -cerere acceptata, primesti rank 3;
Explosion02 Posted August 9, 2016 Posted August 9, 2016 Nick pe server: Explosion02 Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): Am intrat in factiune pe data (2016-08.02 17:56:45) Ai faction warn (F.W.)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: - Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: - Ai facut mereu raportul de activitate? (30 contracte/saptamana): Da. Alte precizari?: Multumesc.
Andrew- Posted August 9, 2016 Posted August 9, 2016 (edited) Nick pe server: xAndrew Rank detinut: Momentan detin rank1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): Am primit invite pe data de 02.08.2016 la ora 17:56:20. Ai faction warn (F.W.)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu, nu am nici un faction warn. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu am solicitat nici o cerere de inactivitate. Ai facut mereu raportul de activitate? (30 contracte/saptamana): Saptamana trecuta am avut 55 de contracte efectuate, din pacate saptamana aceasta nu prea am avut timp sa efectuez cele 30 de contracte si am doar 20. Alte precizari?:Multumesc pentru timpul acordat! Edited August 9, 2016 by Alliance xAndrew
Maximovici Cristian Posted August 9, 2016 Posted August 9, 2016 Nick pe server: Explosion02 Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): Am intrat in factiune pe data (2016-08.02 17:56:45) Ai faction warn (F.W.)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: - Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: - Ai facut mereu raportul de activitate? (30 contracte/saptamana): Da. Alte precizari?: Multumesc. Nick pe server: xAndrew Rank detinut: Momentan detin rank1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): Am primit invite pe data de 02.08.2016 la ora 17:56:20. Ai faction warn (F.W.)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu, nu am nici un faction warn. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu am solicitat nici o cerere de inactivitate. Ai facut mereu raportul de activitate? (30 contracte/saptamana): Saptamana trecuta am avut 55 de contracte efectuate, din pacate saptamana aceasta nu prea am avut timp sa efectuez cele 30 de contracte si am doar 20. Alte precizari?:Multumesc pentru timpul acordat! -cereri acceptate, primiti rank 2;
Mihai . Posted August 10, 2016 Posted August 10, 2016 Nick pe server: Mihai. Rank detinut: 3 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 2016-07-20 Ai faction warn (F.W.)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu. Ai facut mereu raportul de activitate? (30 contracte/saptamana): Sunt scutit. Alte precizari?: -
Maximovici Cristian Posted August 10, 2016 Posted August 10, 2016 Nick pe server: Mihai. Rank detinut: 3 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 2016-07-20 Ai faction warn (F.W.)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu. Ai facut mereu raportul de activitate? (30 contracte/saptamana): Sunt scutit. Alte precizari?: - -cerere acceptata, primesti rank 4;
King.Ceausescu Posted August 12, 2016 Posted August 12, 2016 (edited) Nick pe server: Ceausescu Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 28.07 Ai faction warn (F.W.)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Da, 1, 29.07.2016 Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: - Ai facut mereu raportul de activitate? (30 contracte/saptamana): Da Alte precizari?: Salutare ! Edited August 12, 2016 by Maximovici
Stefan Giura Posted August 12, 2016 Posted August 12, 2016 Nick pe server: StefffY Rank detinut: 2 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 29.11.2015 Ai faction warn (F.W.)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu am facut Ai facut mereu raportul de activitate? (30 contracte/saptamana): Desigur Alte precizari?: Nu am.
Maximovici Cristian Posted August 12, 2016 Posted August 12, 2016 Nick pe server: Ceausescu Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 28.07 Ai faction warn (F.W.)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Da, 1, 29.07.2016 Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: - Ai facut mereu raportul de activitate? (30 contracte/saptamana): Da Alte precizari?: Salutare ! -cerere acceptata, primesti rank 2; Nick pe server: StefffY Rank detinut: 2 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 29.11.2015 Ai faction warn (F.W.)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu am facut Ai facut mereu raportul de activitate? (30 contracte/saptamana): Desigur Alte precizari?: Nu am. -cerere acceptata, primesti rank 3;
Phantasm. Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 Nick pe server: []Flaviu Rank detinut: 2 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): Am intrat in factiune pe data 2016-07-22 20:04:28 Ai faction warn (F.W.)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu, nu am F.W. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu, nu am facut cerere de inactivitate. Ai facut mereu raportul de activitate? (30 contracte/saptamana): Da. Alte precizari?: Multumesc!
SempleOne Posted August 14, 2016 Posted August 14, 2016 Nick pe server: Verizon Rank detinut: 2.Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): Am primit rank 2 pe data de 31.07.2016.Ai faction warn (F.W.)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu, nu am primit FW.Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu, nu am facut cerere de inactivitate.Ai facut mereu raportul de activitate? (30 contracte/saptamana): Da.Alte precizari?: Multumesc!
Maximovici Cristian Posted August 14, 2016 Posted August 14, 2016 (edited) Nick pe server: []Flaviu Rank detinut: 2 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): Am intrat in factiune pe data 2016-07-22 20:04:28 Ai faction warn (F.W.)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu, nu am F.W. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu, nu am facut cerere de inactivitate. Ai facut mereu raportul de activitate? (30 contracte/saptamana): Da. Alte precizari?: Multumesc! -cerere respinsa, ai acumulat un faction warn (FW) intre timp. Nick pe server: Verizon Rank detinut: 2. Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): Am primit rank 2 pe data de 31.07.2016. Ai faction warn (F.W.)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu, nu am primit FW. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu, nu am facut cerere de inactivitate. Ai facut mereu raportul de activitate? (30 contracte/saptamana): Da. Alte precizari?: Multumesc! -cerere acceptata, primesti rank 3; Edited August 16, 2016 by Maximovici
M12WTF Posted August 14, 2016 Posted August 14, 2016 Nick pe server: M12WTF Cate F.W.-uri ai?: 1/3 Data primirii primului F.W.: 7/08/2016 Data primirii celui de-al doilea F.W.: - Alte precizari?: N-am.
Jmeq Posted August 14, 2016 Posted August 14, 2016 Nick pe server: Jmeq Cate F.W.-uri ai?: 1/3 Data primirii primului F.W.: 6/08/2016 Data primirii celui de-al doilea F.W.: - Alte precizari?: pasal
RealUnique44 Posted August 14, 2016 Posted August 14, 2016 Nick pe server: Destroy Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 07/08/2016 Ai faction warn (F.W.)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu Ai facut mereu raportul de activitate? (30 contracte/saptamana): Da Alte precizari?: Mersi!
Dany Right Posted August 14, 2016 Posted August 14, 2016 Nick pe server: Mr.DnS Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 2016-08-07 23:14:06 Ai faction warn (F.W.)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu, nu am. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu. Ai facut mereu raportul de activitate? (30 contracte/saptamana): Da Alte precizari?: Mersi.
Maximovici Cristian Posted August 14, 2016 Posted August 14, 2016 Nick pe server: M12WTF Cate F.W.-uri ai?: 1/3 Data primirii primului F.W.: 7/08/2016 Data primirii celui de-al doilea F.W.: - Alte precizari?: N-am. -cerere acceptata, primesti clear la faction warn. Nick pe server: Destroy Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 07/08/2016 Ai faction warn (F.W.)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu Ai facut mereu raportul de activitate? (30 contracte/saptamana): Da Alte precizari?: Mersi! -cerere acceptata, primesti rank 2; Nick pe server: Mr.DnS Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 2016-08-07 23:14:06 Ai faction warn (F.W.)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu, nu am. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu. Ai facut mereu raportul de activitate? (30 contracte/saptamana): Da Alte precizari?: Mersi. -cerere acceptata, primesti rank 2;
Evander Posted August 14, 2016 Posted August 14, 2016 Nick pe server: Evander Rank detinut: 2 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 01/08/2016 Ai faction warn (F.W.)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu. Ai facut mereu raportul de activitate? (30 contracte/saptamana): Admin. Alte precizari?: -
Maximovici Cristian Posted August 14, 2016 Posted August 14, 2016 Nick pe server: Evander Rank detinut: 2 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 01/08/2016 Ai faction warn (F.W.)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu. Ai facut mereu raportul de activitate? (30 contracte/saptamana): Admin. Alte precizari?: - -cerere acceptata, primesti rank 3; Nick pe server: Jmeq Cate F.W.-uri ai?: 1/3 Data primirii primului F.W.: 6/08/2016 Data primirii celui de-al doilea F.W.: - Alte precizari?: pasal -cerere acceptata, primesti clear la faction warn.
Alekz Posted August 15, 2016 Posted August 15, 2016 Nick pe server: AlekzRank detinut: 3Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 25.07.2016Ai faction warn (F.W.)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu.Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu.Ai facut mereu raportul de activitate? (30 contracte/saptamana): Nu.Alte precizari?: -
Miichael Posted August 15, 2016 Posted August 15, 2016 Nick pe server: Miichael Rank detinut: 3 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): ultima data am primit rank aproximativ acum 21 de zile, am intrat in factiune pe data de: 2016-07-02 Ai faction warn (F.W.)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: N-am avut. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: N-am avut. Ai facut mereu raportul de activitate? (30 contracte/saptamana): Sunt admin. Alte precizari?: N-am. 1
Maximovici Cristian Posted August 16, 2016 Posted August 16, 2016 Nick pe server: Alekz Rank detinut: 3 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 25.07.2016 Ai faction warn (F.W.)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu. Ai facut mereu raportul de activitate? (30 contracte/saptamana): Nu. Alte precizari?: - Nick pe server: Miichael Rank detinut: 3 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): ultima data am primit rank aproximativ acum 21 de zile, am intrat in factiune pe data de: 2016-07-02 Ai faction warn (F.W.)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: N-am avut. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: N-am avut. Ai facut mereu raportul de activitate? (30 contracte/saptamana): Sunt admin. Alte precizari?: N-am. -cereri acceptate, primiti rank 4;
MRS. Posted August 16, 2016 Posted August 16, 2016 (edited) Nick pe server: MRS. Cate F.W.-uri ai?: Am 1 FW. Data primirii primului F.W.: 06.08.2016 Data primirii celui de-al doilea F.W.: Nu am al 2-lea FW. Alte precizari: Hitman POWER! Edited August 16, 2016 by MRS.
Recommended Posts