MrAlinu Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 In ultima vreme nu am mai jucat SAMP ca am fost plecat, si cand incerc sa ma loghez pe panel zice ca nu este buna parola, dau recovery si zice ca a fost trimis la unu cu truth...@yahoo.com... dar eu am alt Email si cred ca mi-a fost compromis contul... Eu n-am facut nimic! Va rog ajutati-ma! Ce sa fac? Quote
Th3Boss Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 Dacă nu ai acces la email-ul de pe cont nu îl mai poţi recupera. Nici adminii nu se mai ocupă de recuperarea conturilor sparte. Quote
MrAlinu Posted December 26, 2015 Author Posted December 26, 2015 Dacă nu ai acces la email-ul de pe cont nu îl mai poţi recupera. Nici adminii nu se mai ocupă de recuperarea conturilor sparte. Oh, si acest server era serverul meu preferat :'(... Quote
MrAlinu Posted December 28, 2015 Author Posted December 28, 2015 Sorry for x2 post. Auziti, dar nu pot sa fac rost de contul meu de SAMP prin Forum? Quote
ToulouseMX Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 Nu cred, din moment ce nu stii parola sau email-ul de pe cont, nu mai poti recupera parola. Quote
Recommended Posts