Jump to content

[PREZENRARE & DOWNLOAD] Hud.txd / Ped.ifp / Sunet realistic / Effecte.txd / Arme Albastre

Recommended Posts

Posted

Salutare Bugged, astazi am sa va prezint unele moduri ale mele!

Sper ca va placut aceasta prezentare de moduri. Voi mai face prezentari de moduri. Aceste moduri nu fac lag, asa ca puteti sa va bucurati de ele!

Link download moduri:

TUTORIAL: (modurile vor trebui bagate si inlocuite in anumite foldere de la GTA San Andreas)
Hud.txd -- GTA San Andreas -- models
Ped.ifp -- GTA San Andreas -- anim
Sunet realistic -- GTA San Andreas -- audio
Efectele -- GTA San Andreas -- models
Arme albastre -- Se instaleaza cu spark-ul sau cu alci_img_editor.

• Upvote 6
Posted

Te pupa fratele tau! Frumoasa prezentare si frumoase moduri! +1 de la mosu'. :*   .t/c.

Foarte frumoase. +1 de la mine.

Ms ms :D

Guest Myhay3
Posted

Esti bv ce sa zic, eu cand sunt beat manga cu baietii tu postezi moduri frumos.

• 3 weeks later...
Posted

Gg ba.

Ms m3n.

Uite-te in descriere.

Același material pe care l-am prezentat eu, numai ca le-ai descărcat de la mine și le-ai încărcat pe alte link-uri..
Posted

Ms m3n.

Același material pe care l-am prezentat eu, numai ca le-ai descărcat de la mine și le-ai încărcat pe alte link-uri..

vere suferi?

mi-a placut 1-2 moduri si le-am adaugat la mine si am facut prezentare moduri pe care le folosesc.

Posted

Salutare Bugged, astazi am sa va prezint unele moduri ale mele!

Sper ca va placut aceasta prezentare de moduri. Voi mai face prezentari de moduri. Aceste moduri nu fac lag, asa ca puteti sa va bucurati de ele!

Link download moduri:

TUTORIAL: (modurile vor trebui bagate si inlocuite in anumite foldere de la GTA San Andreas)
Hud.txd -- GTA San Andreas -- models
Ped.ifp -- GTA San Andreas -- anim
Sunet realistic -- GTA San Andreas -- audio
Efectele -- GTA San Andreas -- models
Arme albastre -- Se instaleaza cu spark-ul sau cu alci_img_editor.

Font-ul din chatbox?

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp