Jump to content

Recommended Posts

Posted

1. Nu e din cauza ca ai intrat in PD.

Probabil ai moduri pe Sa:Mp.Incearca sa le stergi cu aici img editor,sau reinstaleaza Sa:Mp-ul.

E o alta problema de la windows,daca nu iti merge a 2 reisnstaleaza windowsul.

Posted

Daca ai moduri astea sunt de vina,le stergi sau reinstalezi San Andreeas+SA:MP-ul.

Daca ti se blocheaza PC este din windows,iti sugerez windows 7.

Posted

Daca ai moduri astea sunt de vina,le stergi sau reinstalezi San Andreeas+SA:MP-ul.

Daca ti se blocheaza PC este din windows,iti sugerez windows 7.

Frate , poate nu are pc la fel de performant ca al tau , eu daca imi pun 7'le pot sa zic bine si frumos ca ma joc cel mai nou joc : Plimbate cu mausu pe ecran . Daca nu ai moduri inseamna ca ai o varianta mai "nasoala" de GTA SA , eu iti recomand GTA SA HOODLUM , sa nu-l iei de pe orice site , de pe [ bugged.ro nu promoveaza pirateria. nu puneti link-uri de download. puteti primi WARN pe forum. ] daca poti . Daca e din windoes iti recomand Windows XP SP 2011/2010 e chiar bun , il am si eu bft :).

• 2 weeks later...
Posted

Stii cumva ce configuratie ai? Parerea mea e ca degeaba pune win7 daca el are Intel Pentium 4, si sa nu-mi spuneti ca nu simti diferentele dintre win7 si xp la samp,scade FPSu semnificativ,doar in cazul calculatoarelor mid-high end nu simti :)

Posted

@@Doby_89

Nu are cum să fie de la PD. Calculatorul tau are o configuraţie deosebită. Nu are ce să fie de la calculator. Ştiu eu foarte bine că nu are cum să fie de la PC, deoarece ai o placă video performanta, rami ai destui, procesorul este beton. 

Sugestie

+Dezinstalează Grand Theft Auto San Andreas, după care ştergi şi sa+mp'ul. Descarci GTA+ul de pe,îţî zic în PM.

+Instalează apoi gta+ul descărcat de pe site+ul respectiv şi v+ei vedea că nu v+ei mai întâmpina probleme de acest gen.

+Dacă tot mai întâmpini probleme de acest gen, îţi recomand un alt sistem de operare, care să se potriveasca calculatorului tău. Ce îţî recomand eu a-r fii următorul sistem de oprerare

Windows 7 Home Premium-şi eu folosesc acest sistem de operare şi ţin să zic că de 5 luni de când îl am instalat pe PC nu am avut nici o problemă.

Sper să îţi fie de folos informaţiile pe care ţi-leam furnizat în acest topic.

Posted

Multumesc pentru raspunsuri . 

Problema nu era de la moduri sau de la windows , era de la samp , l-am luat de pe un site oarecare . 

L-am reinstalat si acum merge foarte bine si cu moduri . 

Posted

De cand am intrat in PD tot iau crash si m-i se blocheaza samp-ul . Va rog ajutati-ma !!! 

Instaleaza sa-mp in alta partitie. (downloadeza-l de pe tpb)

Baga #####-ul de pe fisierulmeu.

Instaleaza sa-mp 0.3x si descarca-l de pe SA-MP.com

Play & Have fun.