iBeX Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 (edited) Asteptam cele mai bune glume Edited December 30, 2015 by siddharth. Quote
Jesper Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 Se întoarce nevastă-mea acasă azi cu o bucată de oglindă în mână.- Asta-i tot ce-a mai rămas din ea… îmi zice.- Eram sigur că o să se întâmple asta până la urmă, îi spun… Maine sunt nevoit să mă duc să cumpăr altă oglindă!- Iubitule, cred că n-ai înţeles… Asta-i tot ce-a mai rămas din maşină! Politistul opreste o femeie in trafic:- Imi pare rau, doamna, dar trebuie sa va amendez...cainii n-au voie sa stea pe scaunul din față !- Dar, domnule politist, este din pluș !- Nu mă interesează ce rasă este! Nimeni nu este mai presus de lege! INTRA GIGI BECALI IN DISCOTECA.IL INTREABA O TANARA:-DANSATI?-NU FAI ZDREANTO ASA MERG EU. Quote
theWeeknd Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 2 atomi de Heliu fac o gluma HeHe =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) LOL CIT AM RIS ;))))))))))) Quote
cuceritorul Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 Am spus o gluma despre Chimie, nicio reactie :))) morrr Scuza perfectă Sotia: Dragul meu, dar de ce ma inseli in continuare cu altele? Sotul: Dar draga mea, cum vrei tu ca eu sa ma conving ca tu esti cea mai buna? Quote
anyone Posted June 11, 2016 Posted June 11, 2016 Glumă seacă: Q: De ce a trecut găina strada? A: Ca să ajungă pe partea cealaltă. Quote
cuceritorul Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 Glumă seacă: Q: De ce a trecut găina strada? A: Ca să ajungă pe partea cealaltă. :) bună asta Quote
GraPPwiiY Posted August 30, 2016 Posted August 30, 2016 Bula scria o scrisoare.Un tip il intreba: -Cui ii scrii? -Mie. -Si ce scrie in scrisoare?-Nu stiu, ca inca n-am primit-o. Glumă seacă:Q: De ce a trecut găina strada?A: Ca să ajungă pe partea cealaltă. Bună ! Quote
DELiRiC CTC Posted September 12, 2016 Posted September 12, 2016 Bula scria o scrisoare.Un tip il intreba: -Cui ii scrii? -Mie. -Si ce scrie in scrisoare? -Nu stiu, ca inca n-am primit-o. Glumă seacă: Q: De ce a trecut găina strada? A: Ca să ajungă pe partea cealaltă. Bună ! cit rid sint pe burtik =) Quote
Recommended Posts