Razvan_gF Posted December 31, 2015 Posted December 31, 2015 INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume: RazvanVarsta: 17 ani+Autodescriere (~ 30 cuvinte): Ma numesc Razvan, am 17 ani si am ca hobby-uri SA:MP-ul, fotbalul si dansul. Sunt o persoana in general timida insa in lumea virtual nu am absolut nici un fel de retinere in a ma afirma. Consider ca cele mai evidente calitati ale mele sunt sinceritatea si loialitatea. Nu ma intelegeti gresit, mai mint din cand in cand insa niciodata cu scopul de a profita de pe seama minciunilor sau de a face rau cuiva. Defectul meu cel mai evident pot spune ca este incapatanarea mea de fier, carenta care poate fi privita si ca o calitatea in anumite situatii. Cu un asemenea ''defect'' niciodata nu vei putea spune ''The world is too small''. Locatia(Oras): Botosani Ce gen de muzica asculti? Toate cu exceptia muzicii populare, pe care o ascult foarte rar, la petreceri specifice. STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick : MarkyzZNivel : 23Nume folosite anterior: Nu am.Vechime pe server: 1 an.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Nu am fost niciodata banat. Poza cu invitatie: http://imgur.com/74bP7zY Link cu faction history: http://bluepanel.bugged.ro/profile/MarkyzzAi vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu, nu am. Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Am mai fost acum ceva timp in PHX., mai recent in [Y] Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Am mai fost si am iesit din cauza unei neintelegri cu un alt membru.Ce alte jocuri mai joci?: League of Legends, MTA.Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Cu Firewall si Zotha Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 10 Experienta DM [ ()/10]: 8-9 la tras cu arma, DM nu fac decat pe COPS. CONTACT/ETC.: Contact skype/yahoo messenger: -De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Deoarece aici se regasesc jucotrii de elita. Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Da, cu prezenta si poate si poate si mai mult. Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Da.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Da.
Recommended Posts