Mihaibossu Posted December 31, 2015 Posted December 31, 2015 (edited) Nickname: Mihai05 Serverul pe care ai jucat?:Green. De ce ai ales sa te retragi?:in primul rand din cauza mai multor playeri care au luat functii si si-au uitat prieteni, si in al doilea rand pentru ca samp-ul "mi-a luat mintile" sa zicem asa, cum ma trezeam intram pe samp, parca a devenit un "tic". Ce te-ar face sa te intorci pe bugged.ro?:Prietenii de pe samp. Vei juca pe un alt server de sa:mp? Ce e diferit pe acel server?: Nu voi mai juca samp. Cine au fost cei mai buni prieteni ai tai de pe server?: Jacve, Serkone, Hooke, CinaGang, Odin, Allonzo, Sebastiian, Santiago, Schweinsteiger, Blasen, Mihaii, Ratto, Trebel, Garon., .Gabriel. Daca am uitat pe cineva sa-mi spuneti si dau edit. Ai altceva de adaugat?:Multa bafta tuturor! Edited December 31, 2015 by Mihai05 Quote
Pipe09 Posted December 31, 2015 Posted December 31, 2015 :( Garon. here, nu m-ai trecut. Bafta oricum, te astept inapoi la un war. Quote
Santos.GFX aka Koestler. Posted December 31, 2015 Posted December 31, 2015 Bafta bro, te saluta koe! Quote
Paliciuc Nadia Posted January 4, 2016 Posted January 4, 2016 Nickname: Mihai05 Serverul pe care ai jucat?:Green. De ce ai ales sa te retragi?:in primul rand din cauza mai multor playeri care au luat functii si si-au uitat prieteni, si in al doilea rand pentru ca samp-ul "mi-a luat mintile" sa zicem asa, cum ma trezeam intram pe samp, parca a devenit un "tic". Ce te-ar face sa te intorci pe bugged.ro?:Prietenii de pe samp. Vei juca pe un alt server de sa:mp? Ce e diferit pe acel server?: Nu voi mai juca samp. Cine au fost cei mai buni prieteni ai tai de pe server?: Jacve, Serkone, Hooke, CinaGang, Odin, Allonzo, Sebastiian, Santiago, Schweinsteiger, Blasen, Mihaii, Ratto, Trebel, Garon., .Gabriel. Daca am uitat pe cineva sa-mi spuneti si dau edit. Ai altceva de adaugat?:Multa bafta tuturor! Succes in viata! Quote
Recommended Posts