ExTaZzy Posted January 1, 2016 Posted January 1, 2016 Subiectul video-ului: Trecerea din 2015 in 2016 filmat putin la Cnn ls. O scurta prezentare: La multi ani 2016. Link catre filmulet: Partea #1 -> https://youtu.be/HkrjU4sNXCE Partea #2 -> https://youtu.be/nC5dCIR795Y
ExTaZzy Posted January 1, 2016 Author Posted January 1, 2016 Super tare sa iti faci revelionu pe SA:MP Nu insinua ceva,ca nu am facut pe SA:MP eu sunt in Londra si la mine normal la ora aia era 22:22 =] Deci succes.
OG-Josh Posted January 1, 2016 Posted January 1, 2016 Nu insinua ceva,ca nu am facut pe SA:MP eu sunt in Londra si la mine normal la ora aia era 22:22 =] Deci succes. Lasa aberatiile astea. T/C (Revelion pe samp)
Sazsu Posted January 1, 2016 Posted January 1, 2016 No-lifer.. Oricum a iesit frumos,dar iesea si mai frumos daca erai cu prietenii tai si faceai ce ai facut in video!
theWeeknd Posted January 1, 2016 Posted January 1, 2016 csf si voi de revelion, pe samp ca baietii ;)
ZiGGER - RETIRED Posted January 1, 2016 Posted January 1, 2016 Eu =)) sincer nu ma voi uita la niciun clip de tipul asta... Cum sa faci frate revelionul, baaa, trecerea dintr-un an in altul , pe samp frate...
tns belgianu Posted January 1, 2016 Posted January 1, 2016 Moor, ce inseamna sa nu ai o viata =))) duceti-va de aici de no-liferi ce sunteti, odata e Revelionul si voi il petreceti pe samp =))))
Sudy Posted January 1, 2016 Posted January 1, 2016 Dupa ce ca este 1 data pe an, mai stati si pe samp.. Bine boss, ma intreb cand o sa aveti 20 de ani o sa va jucati pe Sims de-a revelionul?
theWeeknd Posted January 1, 2016 Posted January 1, 2016 Dupa ce ca este 1 data pe an, mai stati si pe samp.. Bine boss, ma intreb cand o sa aveti 20 de ani o sa va jucati pe Sims de-a revelionul? =]]]]]]]]]]]]]]]]
Andr3ikk Posted January 1, 2016 Posted January 1, 2016 E odata pe an si voi si acuma stati pe samp :||||||||||
ExTaZzy Posted January 1, 2016 Author Posted January 1, 2016 Lasa aberatiile astea. T/C (Revelion pe samp) =]]]]]]]]]]]]]]]] Dupa ce ca este 1 data pe an, mai stati si pe samp.. Bine boss, ma intreb cand o sa aveti 20 de ani o sa va jucati pe Sims de-a revelionul? Moor, ce inseamna sa nu ai o viata =))) duceti-va de aici de no-liferi ce sunteti, odata e Revelionul si voi il petreceti pe samp =)))) Eu =)) sincer nu ma voi uita la niciun clip de tipul asta... Cum sa faci frate revelionul, baaa, trecerea dintr-un an in altul , pe samp frate... csf si voi de revelion, pe samp ca baietii ;) No-lifer.. Oricum a iesit frumos,dar iesea si mai frumos daca erai cu prietenii tai si faceai ce ai facut in video! Super tare sa iti faci revelionu pe SA:MP Aberatii ziceti? Pacat,vreti sa pun si video cu London Eye din Londra care a fost aseara la Revelion? Comentati in nestiire de cauza,copii csf.
M o r p h i n e Posted January 1, 2016 Posted January 1, 2016 Super tare sa iti faci revelionu pe SA:MP
SnaKeZ official 2k15 Posted January 1, 2016 Posted January 1, 2016 Moor, ce inseamna sa nu ai o viata =))) duceti-va de aici de no-liferi ce sunteti, odata e Revelionul si voi il petreceti pe samp =))))
.Rodriguez Posted January 2, 2016 Posted January 2, 2016 Ba, macar pe SA:MP sa faceti si voi Revelionul.. Jocul asta va ia mintile tuturor, nu stiu ce sa mai zic.. T/C, revelion pe SA:MP.
Recommended Posts