LaZaRi.. Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 Bravooo! mi-au placut :D asta e stockul pe care vrei : http://i.imgur.com/EtU6v0W.jpg 1 Quote
NEXUSZEW Posted February 23, 2016 Author Posted February 23, 2016 Bravooo! mi-au placut :D asta e stockul pe care vrei : http://i.imgur.com/EtU6v0W.jpg L-am gasit oricum. Ty. Quote
.DragoS. Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 Sunt destul de ok realizate. Fontul asta mai subtire? Nu Mustang. Apropo, iti dau niste sfaturi : 1. Nu mai folosii atata pattern , iti strica toate lucrarile , cand pui pete de culoarea mai transparente pune-le sa aiba legatura cu poza , adica o culoare dominanta. Succes. Quote
frightened Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 Vreau si eu stock-ul daca se poate! ON: Frumos blur, imi place cum lucrezi dar mai coloreaza-le putin, toti aveti acest gen de blur cu gradiente deschise, care fac ca, coloristica avatarului / semnaturii sa para alb-negru si nu da frumos peste orice stock crede-ma, chiar daca pare ca e frumos, Succes! Quote
NEXUSZEW Posted February 23, 2016 Author Posted February 23, 2016 (edited) Sunt destul de ok realizate. Fontul asta mai subtire? Nu Mustang. Apropo, iti dau niste sfaturi : 1. Nu mai folosii atata pattern , iti strica toate lucrarile , cand pui pete de culoarea mai transparente pune-le sa aiba legatura cu poza , adica o culoare dominanta. Succes. Asta si fac. Imi place cum e,arata putin mai "complex",daca stii ce zic. Fontul e "Abastina". Vreau si eu stock-ul daca se poate! ON: Frumos blur, imi place cum lucrezi dar mai coloreaza-le putin, toti aveti acest gen de blur cu gradiente deschise, care fac ca, coloristica avatarului / semnaturii sa para alb-negru si nu da frumos peste orice stock crede-ma, chiar daca pare ca e frumos, Succes! Nu folosesc sub nici-o forma gradient map,nu e genul meu. Cat despre stock,asa e el,alb-negru. Edited February 23, 2016 by NEXUSZEW Quote
frightened Posted February 24, 2016 Posted February 24, 2016 Frumoase, astept si eu un avatar si o semnatura daca ai timp, si daca poti bineinteles, vreau avatar cu Ragnar Lothbrok personajul principal din ''Vikings'' si semnatura lafel, text sa imi pui cristian93 si sub bugged.ro Quote
Kendrick Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 îmi place stilu tău, altceva mi-e lene să scriu, gj Quote
Adrian Alexandru Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 Mia ♡ Imi place blurul, le ai si cu Web design ul, keep work Quote
Twig Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 (edited) Designer adevarat! KW Lucrezi foarte, foarte frumos. Edited March 27, 2016 by Twig Quote
Recommended Posts