NEXUSZEW Posted May 8, 2016 Author Posted May 8, 2016 (edited) Click pentru a mari imaginea Edited May 8, 2016 by NEXUSZEW Quote
NEXUSZEW Posted May 10, 2016 Author Posted May 10, 2016 (edited) Edited May 10, 2016 by NEXUSZEW 1 Quote
NEXUSZEW Posted May 16, 2016 Author Posted May 16, 2016 (edited) Edited May 16, 2016 by NEXUSZEW Quote
JaSSeM BIGMEN Posted May 16, 2016 Posted May 16, 2016 Salut, din cate observ ai un portofoliu decent, dar am de obiectat cateva minuscule defecte. 1.Folosesti la unele avatare brush cu prea mult opacity, te-as sfatui sa mai scazi pentru a nu pierde din calitatea respectivei imagini. 2.Acel border care zici e ca "ars" arata oribil pe unele avatare, da, la unele da un +, dar la restul le dezavantjeaza. 3.Pe unele avatare, folosesti un asa "darken blur" de pare asa de scarbos. 4.Incearca, ca la borderele negre sa scazi din opacity cu putin, deoarece uneori arata nasol, gen nush, pune opacity 80%, sau cat crezi tu. 5.La semnaturile render, folosesti uneori prea multe C4D-uri, ceea ce te dezavantajeaza, ce e simplu e frumos. Nu o-i fi nici eu mare expert in PhotoShop, cred ca esti chiar mai priceput ca si mine, dar si eu am primit la randul meu aceste sfaturi, si-am zis de ce sa nu le impartasesc si altora care chiar stiu sa faca ceva frumos in aceasta minunata arta. Bafta si sper ca te-am ajutat cu ce am putut! Quote
NEXUSZEW Posted May 16, 2016 Author Posted May 16, 2016 Salut, din cate observ ai un portofoliu decent, dar am de obiectat cateva minuscule defecte. 1.Folosesti la unele avatare brush cu prea mult opacity, te-as sfatui sa mai scazi pentru a nu pierde din calitatea respectivei imagini. 2.Acel border care zici e ca "ars" arata oribil pe unele avatare, da, la unele da un +, dar la restul le dezavantjeaza. 3.Pe unele avatare, folosesti un asa "darken blur" de pare asa de scarbos. 4.Incearca, ca la borderele negre sa scazi din opacity cu putin, deoarece uneori arata nasol, gen nush, pune opacity 80%, sau cat crezi tu. 5.La semnaturile render, folosesti uneori prea multe C4D-uri, ceea ce te dezavantajeaza, ce e simplu e frumos. Nu o-i fi nici eu mare expert in PhotoShop, cred ca esti chiar mai priceput ca si mine, dar si eu am primit la randul meu aceste sfaturi, si-am zis de ce sa nu le impartasesc si altora care chiar stiu sa faca ceva frumos in aceasta minunata arta. Bafta si sper ca te-am ajutat cu ce am putut! Mersi O sa tin cont Quote
Settrex. Posted May 16, 2016 Posted May 16, 2016 Blur interesant :D Brush-urile sunt ok,zic eu :D Incearca sa nu faci foarte mare exces de bordere. T/C Quote
MRS. Posted May 21, 2016 Posted May 21, 2016 Lucrezi foarte bine. Ai un blur foarte fain. Cred ca o sa port cateva creatii de ale tale. Continua sa lucrezi. Quote
NEXUSZEW Posted May 28, 2016 Author Posted May 28, 2016 (edited) - SOME BANNERS - Edited May 28, 2016 by NEXUSZEW 1 Quote
MRS. Posted May 28, 2016 Posted May 28, 2016 - SOME BANNERS - Awesome dude. Crezi ca imi poti da cateva detalii despre blur-ul tau? Quote
NEXUSZEW Posted May 28, 2016 Author Posted May 28, 2016 Awesome dude. Crezi ca imi poti da cateva detalii despre blur-ul tau? Nu dau detalii nimanui :unsure: Quote
MRS. Posted May 28, 2016 Posted May 28, 2016 Nu dau detalii nimanui :unsure: Iti inteleg decizia. Misto blur, continua sa lucrezi. :) Quote
Recommended Posts