ElJefeOzd Posted January 2, 2016 Posted January 2, 2016 (edited) Nume: Ozdemir Robert.Varsta:Am 15 ani.Autodescriere (~ 30 cuvinte): Sunt pasionat de MMA, fotbal, jocuri video si plimbari. MMA-ul este parte din viata mea, practic acest sport de 3 ani si sunt campion national la Grabling la categoria 50-55 kg. Genurile de muzica pe care le ascult sunt : Rap, Hip-Hop, dubstep, trap si rareori manele (la petreceri). Jocuriile mele preferate sunt : SA:MP-ul, League Of Legends-ul, CS:GO-ul si Mario. Sunt clasa a 9a (boboc) in cadrul liceului Constantin Nenitescu, pe profilul Protectia Mediului, un profil destul de interesant. Mai am 2 frati, ambii sunt sportivi, ca si mine. Cei 2 practica dansuri, mama a fost dansatoare "in tinerete" si ei au fost de partea mamei, eu am fost de partea tatalui meu, care a facut box, chiar daca nu fac box practic un sport cat de cat asemanator. Sunt o persoana care uraste miciuna, daca cineva spune o minciuna ar trebui sa aiba un motiv extrem de intemeiat. Am cei 7 ani de acasa si imi indeplinesc fiecare obiectiv. Acesta sunt eu. Locatia(Oras): Locuiesc in Bucuresti. Ce gen de muzica asculti?: Rap, trap si dubstep, hip-hop, manele (ocazional). Nick : TZS.Sukar.TZSNivel : Nivel 14.Nume folosite anterior: tZZZeeeKVechime pe server: In jur de 6 luni, poate chiar mai mult.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Da, am folosit [discutiile despre cheaturi sunt sanctionate cu warn/suspend pe forum]. A fost greseala vietii mele in legatura cu SA:MP-ul, dar nu mai este cazul. Mi-am invatat lectia in cele 3 luni in care am stat pe tusa. Poza cu invitatie: Link cu faction history:http://greenpanel.bugged.ro/profile/TZS.Sukar.TZS(FH-ul meu este slab, deoarece am fost un fraier si nu am stiut sa profit de sansele oferite.Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu. Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Da, BAWS, OlteanClan si .BBS Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Nu, nu am avut niciodata ocazia de a ma alatura acestui clan.Ce alte jocuri mai joci?: CS:GO, Fifa 16, League Of Legends, GTA IV.Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Cu Averes. Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 10. Experienta DM [ ()/10]: 9. Edited January 2, 2016 by NuSuntRobert
SoryN_21 Posted January 2, 2016 Posted January 2, 2016 (edited) FH DEZASTRU si aplicatie copiata la descriere. Edited January 2, 2016 by AIM.SoryN
Recommended Posts