Darkness07 Posted January 3, 2016 Posted January 3, 2016 Nume: Darkness.Varsta: 18 ani.Autodescriere (~ 30 cuvinte): Sunt un baiat caruia ii place sa isi faca prieteni noi , am cei sapte ani de acasa , fac glume cu cine imi permit , imi place fotbalul sunt microbist , tin de mic cu Real Madrid , iar jucatorul meu favorit este Cristiano Ronaldo , imi place sa fiu in centrul atentie si sa imi desfasor activitatile cu prietenii. Locatia(Oras): Constnanta Ce gen de muzica asculti? Manele , rar Rapp si comerciala cate odata STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick : DarknessNivel : 12Nume folosite anterior: feNoMeNNN.Vechime pe server: Din septemebrie ,dar am mai avut un cont ,dar l-am pierdutAi avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Poza cu invitatie: http://imgur.com/UGFYXy1 Link cu faction history: http://greenpanel.bugged.ro/profile/Darkness.Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu, nu am vreo altercatie si nici nu am avut cu vreaun mambru AIM. Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Da am mai fost si in alte clanuri cum ar fi: CODAT de curand , la misto am fost ...si in .exe de mult. Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Nu, nu am mai fost in clanul AIM dar imi doresc foarte mult sa intru.Ce alte jocuri mai joci?: CS:GO , FIFA 14Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: w0wbyzz si Osuletz Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 10/10 Experienta DM [ ()/10]: 10/10 CONTACT/ETC.: Contact skype/yahoo messenger: skype: cristian.norocelDe ce iti doresti sa faci parte din clan?: Imi plac membrii , sunt baieti de treaba , mi se pare cel mai bun clan si vreau sa fac parte din el , are cei mai de treaba membri si ii vad pe toti cu , capul pe umeri. Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Il voi ajuta cu orice posibilitate care o am . Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Desigur.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Absolut
Recommended Posts