secrettt Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 (edited) Am facut si noi un video ,nu este cine stie ce dar merge ... :D Speram ca pe viitor sa fie mai frumos,pacat ca nu am filmuletele cand a venit settings si shad9w :)) ,dar ii mai prind si altadata Edited February 17, 2013 by Secret. 1
Vlatian Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Pacat ca nu ai luat si admini si duelurile de la hq dar merge ^^
optical Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 I-ati fraps full http://[ bugged.ro nu promoveaza pirateria. nu puneti link-uri de download. puteti primi WARN pe forum. ] .ro/details.php?id=180242
xBoRn Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Am facut si noi un video ,nu este cine stie ce dar merge ... :D Speram ca pe viitor sa fie mai frumos,pacat ca nu am filmuletele cand a venit settings si shad9w :)) ,dar ii mai prind si altadata Va ieșit destul de bine :D
Martaz. Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Sincer sa fiu...mie nu prea imi place.. Nu prea inteleg ce se petrece acolo. + Altadata cand mai faceti film, scoateti chatu/radaru etc. (Apasati de 2 ori pe F7 ingame) ...bafta
General. Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Sincer sa fiu...mie nu prea imi place.. Nu prea inteleg ce se petrece acolo. + Altadata cand mai faceti film, scoateti chatu/radaru etc. (Apasati de 2 ori pe F7 ingame) ...bafta Da,dar trebuie sa apreciezi efortul
secrettt Posted March 10, 2013 Author Posted March 10, 2013 (edited) Sincer sa fiu...mie nu prea imi place.. Nu prea inteleg ce se petrece acolo. + Altadata cand mai faceti film, scoateti chatu/radaru etc. (Apasati de 2 ori pe F7 ingame) ...bafta Am si filmat si jucat ,nu am vorbit cu baietii pe skype sa putem comunica mai bine.A fost pur si simplu dintr-o joaca... Edited March 10, 2013 by Secret.
PedoBear012 Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Auzi secret da ce-i cu tinta ta? E rosie din cate am vazut eu.Dubios :-?
Catal1n Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Am si filmat si jucat ,nu am vorbit cu baietii pe skype sa putem comunica mai bine.A fost pur si simplu dintr-o joaca... Secret nu-ti bate capul cu el.. El e mai greu de cap ! Ti-a iesit destul de smecher ..poate pe viitor v-om face tot bugged un Trailer :))
secrettt Posted March 13, 2013 Author Posted March 13, 2013 (edited) Auzi secret da ce-i cu tinta ta? E rosie din cate am vazut eu.Dubios :-? :)) "e ceva gen aim" hai ma omule serios acum,e culoarea tintei ce-a normala nu-mi place ca nu se vede asa bine..."DUBIOS" . Nu fi ca in semnatura ta ,te rog frumos. Edited March 13, 2013 by Secret.
Recommended Posts