Jump to content

Video -The Ballas- rpg.bugged.ro:7777 partea 1

Recommended Posts

Posted (edited)

Am facut si noi un video ,nu este cine stie ce dar merge ... :D

Speram ca pe viitor sa fie mai frumos,pacat ca nu am filmuletele cand a venit settings si shad9w :)) ,dar ii mai prind si altadata

Edited by Secret.
  • Upvote 1
Posted

Am facut si noi un video ,nu este cine stie ce dar merge ... :D

Speram ca pe viitor sa fie mai frumos,pacat ca nu am filmuletele cand a venit settings si shad9w :)) ,dar ii mai prind si altadata

Va ieșit destul de bine :D

Posted

Sincer sa fiu...mie nu prea imi place..

Nu prea inteleg ce se petrece acolo.

+ Altadata cand mai faceti film, scoateti chatu/radaru etc. (Apasati de 2 ori pe F7 ingame)

...bafta

Posted

+ Altadata cand mai faceti film, scoateti chatu/radaru etc. (Apasati de 2 ori pe F7 ingame)

...bafta

Da,dar trebuie sa apreciezi efortul

• 2 weeks later...
Posted (edited)

...bafta

Am si filmat si jucat ,nu am vorbit cu baietii pe skype sa putem comunica mai bine.A fost pur si simplu dintr-o joaca...

Edited by Secret.
Posted

Am si filmat si jucat ,nu am vorbit cu baietii pe skype sa putem comunica mai bine.A fost pur si simplu dintr-o joaca...

Secret nu-ti bate capul cu el.. El e mai greu de cap !

Ti-a iesit destul de smecher ..poate pe viitor v-om face tot bugged un Trailer :))

Posted (edited)

Auzi secret da ce-i cu tinta ta? E rosie din cate am vazut eu.Dubios :-?

:)) "e ceva gen aim" hai ma omule serios acum,e culoarea tintei ce-a normala nu-mi place ca nu se vede asa bine..."DUBIOS" . Nu fi ca in semnatura ta ,te rog frumos.

Edited by Secret.
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp