Rohammer Posted August 26, 2016 Posted August 26, 2016 Nick(EUNE): King Mormant Divizie:Platina 2 ( platina 3 ca am 0 lp) Cu ce campion joci cel mai des(poţi spune mai mulţi): Top: Rengar, Renekton, Malphite, Volibear, Poppy, Jayce. Jungler: Skarner, Rengar, Volibear, etc Mid: Syndra, Karthus, Viktor etc Supp: Ce-o fi pe acolo AD: nu joc asa ceva. Ce lane joci: Top-jungler Crezi că te vei descurca: Sa bat silver si bronzeri? Hai serios.. Quote
Nugetzz Posted August 26, 2016 Author Posted August 26, 2016 Nick(EUNE): King Mormant Divizie:Platina 2 ( platina 3 ca am 0 lp) Cu ce campion joci cel mai des(poţi spune mai mulţi): Top: Rengar, Renekton, Malphite, Volibear, Poppy, Jayce. Jungler: Skarner, Rengar, Volibear, etc Mid: Syndra, Karthus, Viktor etc Supp: Ce-o fi pe acolo AD: nu joc asa ceva. Ce lane joci: Top-jungler Crezi că te vei descurca: Sa bat silver si bronzeri? Hai serios.. Te-am adaugat la prieteni. Dar ai cont smurf? Nu poţi juca cu noi, esti platină, ne-o luăm grav :)) Quote
Nugetzz Posted August 26, 2016 Author Posted August 26, 2016 Nick(EUNE): SurvivorSeriesRo Divizie: Bronze 4(Asa am cumparat contul, al meu a fost spart) Cu ce campion joci cel mai des(poţi spune mai mulţi): Mid: Zed, ahri. Jungler: Rengar, olaf, gragas. Supp: Blitz, lux, bard. AD: Jhin, jinx, ezreal, vayne. TOP: Darius, riven, ryze, gnar, olaf. Ce lane joci: Orice lane e liber. Crezi că te vei descurca: Yup Adaugat. Quote
Nugetzz Posted September 15, 2016 Author Posted September 15, 2016 (edited) Deci, in fiecare saptamana, Sambata si Duminica, se vor disputa meciurile ranked. -Echipa principala ranked(incalzire -> ranked): din aceşti membri: Eu, BoBicxz, BooBoocc1, Chimorex. Deci vreau sa spun ca avem nevoie de inca unu, sa se descurce pe aproape toate lane-urile, sa fie ok. Sa nu faca fite, sa inteleaga ce este Team Fight-ul si sa contribuie la acest Team Ranked. Da, revenim deoarece mi-a dat alerta! Succes! Edited September 15, 2016 by NUGETZZ Quote
W I C K E N D E S S Posted September 17, 2016 Posted September 17, 2016 Nick(EUNE): FlorinHigh Divizie: Inca nu am jucat cele 10 ranked. Cu ce campion joci cel mai des(poţi spune mai mulţi): Mid/jungle - Veigar / Zed, Lee Sin / Gragas. Jungler: Lee Sin / Gragas. Supp: Morgana . AD: Ashe. TOP: Vladimir/Garen. Ce lane joci: Mid/Jungler. Crezi că te vei descurca: Desigur. Quote
HUANG Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 (edited) Nick(EUNE): Thé Artist Divizie: S5 Cu ce campion joci cel mai des(poţi spune mai mulţi):Jinx - ADC, Vi- Jungle, Braum, Thresh- Support Jungler: Vi Supp: Braum, Thresh AD: Jinx, Graves, Draven, Caitlyn, Kalista, Vayne TOP: Gnar/ Volibear Ce lane joci: Adc/ support/ top. Crezi că te vei descurca: Da Edited November 29, 2016 by HUANG Quote
Nugetzz Posted November 29, 2016 Author Posted November 29, 2016 Nick(EUNE): Thé Artist Divizie: S5 Cu ce campion joci cel mai des(poţi spune mai mulţi):Jinx - ADC, Vi- Jungle, Braum, Thresh- Support Jungler: Vi Supp: Braum, Thresh AD: Jinx, Graves, Draven, Caitlyn, Kalista, Vayne TOP: Gnar/ Volibear Ce lane joci: Adc/ support/ top. Crezi că te vei descurca: Da E bine, îţi pot venii support sau sa-mi vii tu support. Imediat te adaug la prieteni si incercam sa facem o noua grupare, vreau sa fie fortă de data asta. Quote
Rapha. Posted November 30, 2016 Posted November 30, 2016 Nickname pe League Of Legends (pentru a-ti da ADD.): K1DAZZ4ME Nivelul tau: 30 La ce ora esti online: Tot timpul. Cu ce campion joci: Oricare. Dar, pe ce lane: Oricare. Quote
GrossieGore Posted December 1, 2016 Posted December 1, 2016 Nickname pe League Of Legends (pentru a-ti da ADD.):Cineimarebarosan Nivelul tau:30 La ce ora esti online:19 Cu ce campion joci:Twisted Fate most Dar, pe ce lane:Orice lane dar inspecial mid-lane Quote
Recommended Posts