Andrei Iordanescu Posted January 4, 2016 Posted January 4, 2016 Salut am o problema grava.Intru pe server stau 3-4 minute si se blocheaza jocul dupa care isi revine dar greu si dupa iar se blocheaza.Am incercat si pe single player si nu se blocheaza deloc.Doar pe servere.Ce poate fi ? Quote
xCarbonx445 Posted January 4, 2016 Posted January 4, 2016 Ai vreun mod sau ceva cleo care mananca mult si deaia se blocheaza sau e de la pc/windows.Depinde daca ai vreun mod cleo sau ai windows xp/10/8/vista. Quote
Andrei Iordanescu Posted January 4, 2016 Author Posted January 4, 2016 Nu am mod frate. Windows xp.De la pc de ce sa fie pentru ca nu se blocheaza in alt joc si merge pe single player excelent doar in samp imi face asta. Quote
Mr. cLaR Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 Incearca sa-l reinstalezi, poate rezolvi ceva. Quote
MaNuLeX Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 Reinstaleaza sampul si nu mai baga moduri aiurea ce mananca mult. Quote
Andrei Iordanescu Posted January 5, 2016 Author Posted January 5, 2016 Eu nu folosesc moduri pe samp deloc si l-am reinstalat de 3 ori. Quote
Andrei Iordanescu Posted January 5, 2016 Author Posted January 5, 2016 Daca mai dati raspunsuri de genul reinstaleaza sa:mp nu mai baga moduri sau arunca pc pe geam degeaba dati post. Quote
Hiro Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 1. Șterge din My Documents ,folderul cu GTA SAN ANDREAS USER FILE. 2. Verifică dacă ai toate fisierele jocului si ale programului samp.exe 3. Când intri in sa:mp , nu sta in zece mii de programe , probabil de aceea ti se blochează, îti mănâncă multe FPS-uri. 4. Dacă nu merge nici asa , mă cauti și îti dau GTA SA HOODLUM de pe [ bugged.ro nu promoveaza pirateria. nu puneti link-uri de download. puteti primi WARN pe forum. ] . Quote
Andrei Iordanescu Posted January 5, 2016 Author Posted January 5, 2016 Am gta sa hoodlum. O sa incerc ce ai spus,multumesc. Quote
Sicario. Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 Incearca sa-l reinstalezi, poate rezolvi ceva. Quote
Recommended Posts