Jump to content

Recommended Posts

Posted

Fa update la placa video.Silensen voi astia care comentati aiurea pe la topic-uri doar sa faceti post.

silesen nu te lua de el :)

n3xtt nu stie ce zice 

:)

Posted (edited)

1. Ai un Windows piratat care nu este bun.

2. Ai jocu' piratat, asa patesti cand e piratat si nu stii de unde sa-l descarci.

3. Nu ai bagat ceva drivere, nu ajung numai alea de sunet si de la placa video.

4. Poate ai ceva virusi, intr-o saptamana poti capata si peste 1.000 de viurisi daca umblii peste tot fara cap.

5. Acel MalwareBytes nu prea te ajuta daca nu e activat, este bun doar sa scanezi ceva fisiere daca nu e activat.

6. Succes in rezolvarea problemei. Daca vrei Windows bun, contact me.

Edited by BlazKo
Posted

1. Ai un Windows piratat care nu este bun.

2. Ai jocu' piratat, asa patesti cand e piratat si nu stii de unde sa-l descarci.

3. Nu ai bagat ceva drivere, nu ajung numai alea de sunet si de la placa video.

4. Poate ai ceva virusi, intr-o saptamana poti capata si peste 1.000 de viurisi daca umblii peste tot fara cap.

5. Acel MalwareBytes nu prea te ajuta daca nu e activat, este bun doar sa scanezi ceva fisiere daca nu e activat.

6. Succes in rezolvarea problemei. Daca vrei Windows bun, contact me.

Windowsu l-am folosit si inainte, jocu este de pe fil... am vazut ca la comentarii sunt numai pareri pozitive, cu driverele daca-mi poti arata care lipsesc.., am Eset Smart Security cu licenta..tot timpu e activat...daca ma poti ajuta cu driverele ti-as fi recunoscator

Posted (edited)

Windowsu l-am folosit si inainte, jocu este de pe fil... am vazut ca la comentarii sunt numai pareri pozitive, cu driverele daca-mi poti arata care lipsesc.., am Eset Smart Security cu licenta..tot timpu e activat...daca ma poti ajuta cu driverele ti-as fi recunoscator

Eset ala e ca si cum nu ai avea anti-virus, consuma aiurea.

Instaleaza Driver Booster, eu il folosesc si imi gaseste tot ce am nevoie.

Incearca un re-instal la windows si baga din prima drivere si dupa bagi alte programe, driver booster il bagi dupa ce ai bagat cel de la placa video.

Nu inteleg de ce nu iti pui 8.1 sau 10, deja e vechi 7-le si ai un PC potent pentru acel OS, plus ca ai DirectX 12 pe 950, ce e bine pt. windows 10, este singuru' care are DirectX 12.

Jocurile care apar acum, vor fi pe DirectX 12, care este mai bun.

Edited by BlazKo
Posted

Eset ala e ca si cum nu ai avea anti-virus, consuma aiurea.

Instaleaza Driver Booster, eu il folosesc si imi gaseste tot ce am nevoie.

Incearca un re-instal la windows si baga din prima drivere si dupa bagi alte programe, driver booster il bagi dupa ce ai bagat cel de la placa video.

Nu inteleg de ce nu iti pui 8.1 sau 10, deja e vechi 7-le si ai un PC potent pentru acel OS, plus ca ai DirectX 12 pe 950, ce e bine pt. windows 10, este singuru' care are DirectX 12.

Jocurile care apar acum, vor fi pe DirectX 12, care este mai bun.

Am mai intrebat íci colo si mi-au spus ca e problema cu driverele..trebe sa bag altele mai vechi.Am bagat cel mai vechi pe care-l poate suporta placa video 355.82 si tot aceias eroare imi da ..ce imi recomanzi in privinta aceasta?