Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Astăzi am decis să filmez cum joc un meci de CS GO casual. Am jucat pe o mapa necunoscuta. Pot sa zic ca am jucat prima data pe aceasta mapa, am jucat doar pe servere si atunci cand vedeam aceasta mapa dadeam disconnect.

N-am început prea bine dar după 2-3 minute de joc pe această mapă m-am cam acomodat și am inceput să știu de unde vin counter teroriștii.

În cealaltă echipă a fost un cheater. Am filmat doar 2-3 fragmente în care s-a dat de gol, dar cand s-a dus la A și l-a omorât pe unu printr-un obiect l-a mai omorât și pe altul înainte de aia dar prin PERETE. A pus și ținta prin perete.

Ace: 9:15.

ENJOY:

https://www.youtube.com/watch?v=V9xs9wHuwVk

Dacă știți să faceți intro/outro vă rog foarte mult să îmi dați un PM.

Dacă știți un program gratuit/ în care poți să editezi frumos lăsați vă rog un reply.

Lăsați un reply și ziceti-mi cum joc. Rank-ul meu actual e Gold Nova 2. Cel mai mare rank deținut a fost MG1, l-am ținut puțin. Dupâ vreo 2-4 meciuri am lua derank. Cred ca am GN2 deoarece iau ban foarte des. In fiecare săptămână iau ban 7 zile.

Și.. ce trebuie să fac ca să nu mai iau ban 7 zile? Dar 30 min/24h?

Mess: G0ldwyn@yahoo.ro

Mail: daniel.bk@mail.ru

Steam: https://steamcommunity.com/id/twigbk

Edited by Twig
  • Upvote 3
Posted (edited)

Ca sa iei ban doar 30 min trebuie sa treaca cel putin 2 saptamani intre banuri

Edited by Roger..
Posted (edited)

Ca sa iei ban doar 30 min trebuie sa treaca cel putin 2 saptamani intre banuri

Mă gândeam și eu ca trebuie să aștept vreo lună. 

P.S Sigur 2 săptămâni?

@

Al doilea kill este la 2:09, ce ai invedere ca se uita la mine? Tu cand vrei sa omori pe cineva nu te uiti la el? El se uita la mine eu ma uitam la el si i-am dat cap.

Stiu ca tu esti hater deci mai bine nu ma complic.

Edited by Twig
  • Upvote 1
Posted (edited)

Mă gândeam și eu ca trebuie să aștept vreo lună. 

P.S Sigur 2 săptămâni?

@

Al doilea kill este la 2:09, ce ai invedere ca se uita la mine? Tu cand vrei sa omori pe cineva nu te uiti la el? El se uita la mine eu ma uitam la el si i-am dat cap.

Stiu ca tu esti hater deci mai bine nu ma complic.

eu ziceam de cand incepe ace-ul omule 

al doilea kill din ace

Edited by Layzz
Posted

eu ziceam de cand incepe ace-ul omule

al doilea kill din ace

Şi ce că se uita la mine?

Toți se uitau la mine.

Nu e problema mea ca n-a reusit sa tragă si eu am reactionat repede.

Putea fi si afk si tot se lua in considerare ca ace.

Posteaza tu un meci sa vedem cum joci tu pe o mapa necunoscuta.

Posted

Şi ce că se uita la mine?

Toți se uitau la mine.

Nu e problema mea ca n-a reusit sa tragă si eu am reactionat repede.

Putea fi si afk si tot se lua in considerare ca ace.

Posteaza tu un meci sa vedem cum joci tu pe o mapa necunoscuta.

o sa postez daca vrei tu.

un ace cum zice si hippo inseamna sa omori intreaga echipa daca acolo erau 10, trebuia sa-i omori pe toti 10

tu ai omorat 5 cand erau doar vreo 10 pe CT (in cazul tau), nu ti-a aparut ace pe tabela la T Win.

totusi bv pt ultimu kill cu tecu, aia mi-o placut.

Posted (edited)

o sa postez daca vrei tu.

un ace cum zice si hippo inseamna sa omori intreaga echipa daca acolo erau 10, trebuia sa-i omori pe toti 10

tu ai omorat 5 cand erau doar vreo 10 pe CT (in cazul tau), nu ti-a aparut ace pe tabela la T Win.

totusi bv pt ultimu kill cu tecu, aia mi-o placut.

Stiu ca un ace e cand omori toata echipa. Dar eu aveam ban la competitive si am jucat casual. Am omorat 5, aceeasi treaba o puteam face si la cinoetitiv.

+ca nu stiam mapa mai deloc, se vede si in video cum intru in camera aia si nu gasesc scara sa ma urc sus =))

Si a fost o experienta frumoasa pentru mine, deoarece am jucat foarte bine pe o mapa necunoscuta.

foarte frumos ,,ace-ul'' n-am ce zice dar nu e ace.

daca joci 1 vs 1 si castigi tu contra mine o runda sa zicem ai facut ace. ACE e cand omori echipa adversa, dar au fost foarte ok si acele killuri

ce rank ai?

Am scris si mai sus. Am Gold Nova 2, dupa 10 win-uri mi-a dat Gold Nova 4, am jucat cateva meciuri si am luat MG1 dupa am pierdut cateva si mi-a dat down, am mai luat ban de cateva ori si..., dar nu cred ca e rank-ul pe care il merit. Am acest rank deoarece iau de multe ori ban pentru ca omor adversari si pentru ca iau kick. Si la fiecare ban iau rank down, iau ban 7 days aproape in toata saptamana, o sa ma stradui sa nu mai dau damage la nimeni :)

Si... acuma cu noul sistem de rank-uri nu cred ca mai ridic rank-ul.

Un jucator profesionist se ocupa cu boost, acuma a zis ca e imposibil sa mai faci boost. El a castigat 15 meciuri fara nici o invingere si dupa a luat rank up, dupa a mai jucat 2 meciuri pe care la fel le-a castigat, a pierdut 1 meci si i-a dat rank down. 17-1 iti dai seama?

Vreau o parere, are rost sa ma derankez pana la silver sau sa ma stradui sa ridic? Am invedere sa dau rank down pana la silver dupa sa joc cu ei sa ii trolez, dupa poate imi cumpar alt cont..

Edited by Twig
  • Upvote 1
Posted (edited)

joci cu rankul care il ai nu se merita sa derankezi aiurea. joci cum iti dau ei rankul

Dupa noul update la sistemul de rank-uri e foarte greu sa faci rank up.

Un prieten din Russia care joaca foarte bine CS:GO, majoritatea kill-urilor in cap, rareori nu da cap a jucat 15 meciuri pe care le-a castigat pe toate consecutiv si abia atunci a luat rank-up, dupa a mai jucat 2 meciuri le-a castigat si dupa a pierdut 1 si l-a derankat. Iti dai seama? El se ocupa inainte cu boost-ul, iti facea LEM dupa surf etc, si a zis ca acuma nu mai face nimeni boost :)

aici poti sa vezi cum joaca el: 

Edited by Twig
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp