Jump to content

beta.bugged.ro - Informatii / Resetare bani

Recommended Posts

Posted

Frate, nu te inteleg, beta este un server de teste, faci ore jucate degeaba, beta nu va ajunge 500/500, 1000/1000.

Joc de plictiseala. Nu mai sunt asa activ ca inainte. M-am saturat de aglomeratia de pe oficiale.

Posted

Serverul beta.bugged.ro va fi folosit pentru a testa update-urile inainte de a fi aplicate pe serverele blue si red pentru a descoperi buguri si a le repara.
Serverul este facut pentru a testa update-urile. Nu vor fi luate mai multe sloturi. Nu va ajunge server 'normal' vreodata.

Diferente intre beta.bugged.ro si serverele normale:
- toti playerii primesc level 3 la inregistrare
- pretul masinilor personale este mult mai mic
- fp-ul este sters la payday
- se poate aplica in factiuni incepand cu level 3
- se primesc 2 puncte premium la fiecare payday
- este doar un server de teste

Alegere lideri
Se poate folosi comanda /getleader <id factiune> pentru a primi lider. este necesar de un numar de ore jucate pentru a folosi comanda. mai multe informatii puteti gasi in joc.
Adminii vor da uninvite liderilor ce nu se ocupa corect de factiuni.
Un player poate folosi comanda /getleader o data la 100 de payday-uri.
Numarul de ore jucate (fara afk) necesare pentru a folosi /getleader creste cu 10 de fiecare data cand un player primeste lider la o factiune.

Resetare bani 05.01.2016
Am decis sa resetam banii datorita economiei dezechilibrate de pe server. O economie putin mai realista ajuta la testarea mai atenta a update-urilor.
Singurul scop al serverului beta este de a testa update-urile.
Au fost resetate si factiunile si clanurile.

Pe serverele normale (red/blue/green) nu se vor reseta vreodata banii.

Banii au fost resetati pentru toti playerii. Bunurile (masini, case, biz-uri) au fost sterse pentru toti playerii.
Toti playerii ce aveau cont au primit numarul de ore jucate * 100.000$.
Toti playerii ce aveau cont au primit numarul de ore jucate * 4 puncte premium.

Exista si un userpanel pentru server ( http://betapanel.bugged.ro)ce va fi folosit pentru a testa update-uri inainte de a fi aplicate pe user panel-urile normale.
Daca serverul are parola inseamna ca se lucreaza la server. Nu creati topicuri pentru a intreba de ce are parola si cand revine.

Daca zici ca este de testare vreau si eu admin sa vad cum este, sa ma invat ca poate pe viitor voi aplica in staff.

Posted

Apreciez faptul ca ai creat acest server de teste unde ma pot distra si eu, in pace si in liniste.

Tot ce vreau sa va spun, este faptul ca nu imi place ca ati ales un helper (ANONIM) fara nicio functie pe blue/red/green.

De ce nu imi place de helperul SPARTAN?: Este faptul ca are helper 3, si face abuz => http://imgur.com/kHAJx1m

• Upvote 1
Posted

Apreciez faptul ca ai creat acest server de teste unde ma pot distra si eu, in pace si in liniste.

Tot ce vreau sa va spun, este faptul ca nu imi place ca ati ales un helper (ANONIM) fara nicio functie pe blue/red/green.

De ce nu imi place de helperul SPARTAN?: Este faptul ca are helper 3, si face abuz => http://imgur.com/kHAJx1m

Nu isi face treaba SPARTAN 

Sta toata ziua pe sleep

Posted (edited)

:) Este bine ca ai creeat acest server de teste, deoarece de pe acest server pot invata fiecare ceva.

Edited by Wooziee
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp