SERK0NE Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 (edited) Rank-urile se acorda automat. Detalii pe panel la raport de activitate. Edited March 19, 2017 by KingOfLionS 2
TheKing. Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 Nick pe server: Rydan Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 15.12.2015 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: 2/3, 1. 19.12.2015, 2. 21.12.2015 Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: nu. Ai facut mereu raportul de activitate? (20 contracte/saptamana): da, 3 rapoarte. Alte precizari?: Mersi. 1
Vance. Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 Nick pe server: Vance Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 22.12.2015 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Da , am 1 fw si l-am primit pe data de 29.12.2015. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu. Ai facut mereu raportul de activitate? (20 contracte/saptamana): Da, chiar mai multe. Alte precizari?: Sper sa primesc rank-up.
SERK0NE Posted January 7, 2016 Author Posted January 7, 2016 Nick pe server: Rydan Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 15.12.2015 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: 2/3, 1. 19.12.2015, 2. 21.12.2015 Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: nu. Ai facut mereu raportul de activitate? (20 contracte/saptamana): da, 3 rapoarte. Alte precizari?: Mersi. Nick pe server: Vance Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 22.12.2015 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Da , am 1 fw si l-am primit pe data de 29.12.2015. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu. Ai facut mereu raportul de activitate? (20 contracte/saptamana): Da, chiar mai multe. Alte precizari?: Sper sa primesc rank-up. Cereri acceptate
CAiSEN Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 Nick pe server: Caisen Rank detinut: 3 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): Am primit rank acuma 3 saptamani si 3 zile Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: 3 zile parca Ai facut mereu raportul de activitate? (20 contracte/saptamana): Eu asa tin mite ca da Alte precizari?: Sper sa fie acceptata
Mishuux Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 (edited) Nick pe server: piKy Rank detinut: 3 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): Ultimul rank up l-am primit pe data de 14.12.2015 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu, nu am. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu. Ai facut mereu raportul de activitate? (20 contracte/saptamana): Desigur. Alte precizari?: Succes. Edited January 7, 2016 by piKy
Soranescu Cosmin Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 Nick pe server: Hallo Rank detinut: 2 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 2015-12-20 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am primit niciun FW. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu. Ai facut mereu raportul de activitate? (20 contracte/saptamana): Da. Alte precizari?: Nu am alte precizari.
SERK0NE Posted January 7, 2016 Author Posted January 7, 2016 Nick pe server: Caisen Rank detinut: 3 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): Am primit rank acuma 3 saptamani si 3 zile Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: 3 zile parca Ai facut mereu raportul de activitate? (20 contracte/saptamana): Eu asa tin mite ca da Alte precizari?: Sper sa fie acceptata Cerere respinsa, ai luat rank acum 2 saptamani. Nick pe server: piKy Rank detinut: 3 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): Ultimul rank up l-am primit pe data de 14.12.2015 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu, nu am. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu. Ai facut mereu raportul de activitate? (20 contracte/saptamana): Desigur. Alte precizari?: Succes. Cerere acceptata Nick pe server: Hallo Rank detinut: 2 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 2015-12-20 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am primit niciun FW. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu. Ai facut mereu raportul de activitate? (20 contracte/saptamana): Da. Alte precizari?: Nu am alte precizari. Cerere acceptata
Gabriel Ghiun Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 Nick pe server: Gabbe Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 2015-12-28. Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu, nu am. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu. Ai facut mereu raportul de activitate? (20 contracte/saptamana): Da. Alte precizari?: Succes!
samp Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 Nick pe server: Chiart. Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 27.12.2015 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: ñu am Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: nu am facut Ai facut mereu raportul de activitate? (20 contracte/saptamana): da Alte precizari?: merit rank 1
SERK0NE Posted January 7, 2016 Author Posted January 7, 2016 Nick pe server: Chiart. Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 27.12.2015 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: ñu am Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: nu am facut Ai facut mereu raportul de activitate? (20 contracte/saptamana): da Alte precizari?: merit rank Cerere acceptata
SERK0NE Posted January 7, 2016 Author Posted January 7, 2016 Nick pe server: Gabbe Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 2015-12-28. Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu, nu am. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu. Ai facut mereu raportul de activitate? (20 contracte/saptamana): Da. Alte precizari?: Succes! Cerere acceptata
SERK0NE Posted January 7, 2016 Author Posted January 7, 2016 Nick pe server: FranKL1N Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 28.12.2015 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu. Ai facut mereu raportul de activitate? (20 contracte/saptamana): Da. Alte precizari?: Multumes anticipat. Cerere acceptata
ciprian19 Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 Nick pe server: ciprian Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 29.12.2015 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: nu am Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: nu am Ai facut mereu raportul de activitate? (20 contracte/saptamana): da Alte precizari?: mersi
TeCkTrYs Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 Nick pe server: Sobraine. Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 27-12-2015 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu, nu am niciun Faction Warn. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu. Ai facut mereu raportul de activitate? (20 contracte/saptamana): Da. Alte precizari?: Bafta!
Ndm Dani Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 Nick pe server: iCEMAA Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 30.12.2015 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu, nu am primit niciun fw. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: nu. Ai facut mereu raportul de activitate? (20 contracte/saptamana): da Alte precizari?: Multumesc.
SERK0NE Posted January 7, 2016 Author Posted January 7, 2016 Nick pe server: ciprian Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 29.12.2015 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: nu am Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: nu am Ai facut mereu raportul de activitate? (20 contracte/saptamana): da Alte precizari?: mersi Cerere acceptata Nick pe server: Sobraine. Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 27-12-2015 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu, nu am niciun Faction Warn. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu. Ai facut mereu raportul de activitate? (20 contracte/saptamana): Da. Alte precizari?: Bafta! Cerere acceptata Nick pe server: iCEMAA Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 30.12.2015 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu, nu am primit niciun fw. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: nu. Ai facut mereu raportul de activitate? (20 contracte/saptamana): da Alte precizari?: Multumesc. Cerere acceptata
Axe3 Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 Nick pe server: Axe3 Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 30/12/2015 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am FW Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu. Ai facut mereu raportul de activitate? (20 contracte/saptamana): Am facut pentru saptamana asta 20. Alte precizari?: Multumesc.
Kosmos Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 Nick pe server: Master. Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 2015-12-24 21:33:16 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu. Ai facut mereu raportul de activitate? (20 contracte/saptamana): Da.
SERK0NE Posted January 10, 2016 Author Posted January 10, 2016 Nick pe server: Axe3 Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 30/12/2015 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am FW Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu. Ai facut mereu raportul de activitate? (20 contracte/saptamana): Am facut pentru saptamana asta 20. Alte precizari?: Multumesc. Cerere acceptata Nick pe server: Master. Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 2015-12-24 21:33:16 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu. Ai facut mereu raportul de activitate? (20 contracte/saptamana): Da. Cerere acceptata
LucianFafuMaxim Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 Nick pe server: Cadittza Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 03.01.2016 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu, nu am. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu. Ai facut mereu raportul de activitate? (20 contracte/saptamana): Desigur. Alte precizari?:
SERK0NE Posted January 10, 2016 Author Posted January 10, 2016 Nick pe server: Cadittza Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 03.01.2016 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu, nu am. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu. Ai facut mereu raportul de activitate? (20 contracte/saptamana): Desigur. Alte precizari?: Cerere acceptata
Oana_22 Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 Nick pe server: Oana_22 Rank detinut: 2 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 2015-12-27 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu, nu am. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Da la sedinta, saptamana trecuta. Ai facut mereu raportul de activitate? (20 contracte/saptamana): Desigur. Alte precizari?:
SERK0NE Posted January 10, 2016 Author Posted January 10, 2016 Nick pe server: Oana_22 Rank detinut: 2 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 2015-12-27 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu, nu am. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Da la sedinta, saptamana trecuta. Ai facut mereu raportul de activitate? (20 contracte/saptamana): Desigur. Alte precizari?: Cerere acceptata
Scrum Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 Nick pe server: Scrum Rank detinut: 2 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 27.12.2015 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu am facut. Ai facut mereu raportul de activitate? (20 contracte/saptamana): Da, tot timpul. Alte precizari?: merit rank.
Recommended Posts