Jump to content

Recommended Posts

Posted
Nick pe server: Rydan

Rank detinut: 1

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1):  15.12.2015

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: 2/3, 1. 19.12.2015, 2. 21.12.2015

Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: nu.

Ai facut mereu raportul de activitate? (20 contracte/saptamana): da, 3 rapoarte.

Alte precizari?: Mersi.

• Upvote 1
Posted
Nick pe server: Vance

Rank detinut:  1

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 22.12.2015

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Da , am 1 fw si l-am primit pe data de 29.12.2015.

Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu.

Ai facut mereu raportul de activitate? (20 contracte/saptamana): Da, chiar mai multe.

Alte precizari?: Sper sa primesc rank-up.

Posted

Nick pe server: Rydan
Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1):  15.12.2015
Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: 2/3, 1. 19.12.2015, 2. 21.12.2015
Ai facut mereu raportul de activitate? (20 contracte/saptamana): da, 3 rapoarte.
Alte precizari?: Mersi.

Nick pe server: Vance
Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 22.12.2015
Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Da , am 1 fw si l-am primit pe data de 29.12.2015.
Ai facut mereu raportul de activitate? (20 contracte/saptamana): Da, chiar mai multe.
Alte precizari?: Sper sa primesc rank-up.

Cereri acceptate

Posted
Nick pe server: Caisen

Rank detinut: 3

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): Am primit rank acuma 3 saptamani si 3 zile

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu

Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: 3 zile parca      Ai facut mereu raportul de activitate? (20 contracte/saptamana): Eu asa tin mite ca da

Alte precizari?: Sper sa fie acceptata

Posted (edited)
Nick pe server: piKy

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): Ultimul rank up l-am primit pe data de 14.12.2015

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu, nu am.

Ai facut mereu raportul de activitate? (20 contracte/saptamana): Desigur.

Alte precizari?: Succes.

Edited by piKy
Posted
Nick pe server: Hallo

Rank detinut: 2

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 2015-12-20

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am primit niciun FW.

Ai facut mereu raportul de activitate? (20 contracte/saptamana): Da.

Alte precizari?: Nu am alte precizari.

Posted

Nick pe server: Caisen
Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): Am primit rank acuma 3 saptamani si 3 zile
Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu
Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: 3 zile parca      Ai facut mereu raportul de activitate? (20 contracte/saptamana): Eu asa tin mite ca da
Alte precizari?: Sper sa fie acceptata

Cerere respinsa, ai luat rank acum 2 saptamani. 

Nick pe server: piKy
Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): Ultimul rank up l-am primit pe data de 14.12.2015
Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu, nu am.
Alte precizari?: Succes.

Cerere acceptata

Nick pe server: Hallo
Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 2015-12-20
Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am primit niciun FW.
Alte precizari?: Nu am alte precizari.

Cerere acceptata

Posted
Nick pe server: Gabbe

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 2015-12-28.

Alte precizari?: Succes!

Posted

Nick pe server: Chiart.

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 27.12.2015

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: ñu am

Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: nu am facut

Ai facut mereu raportul de activitate? (20 contracte/saptamana): da

Alte precizari?: merit rank

• Upvote 1
Posted

Nick pe server: Chiart.

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 27.12.2015

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: ñu am

Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: nu am facut

Alte precizari?: merit rank

Cerere acceptata

Posted

Nick pe server: Gabbe
Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 2015-12-28.
Alte precizari?: Succes!

Cerere acceptata

Posted

Nick pe server: FranKL1N
Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 28.12.2015 
Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am.
Alte precizari?: Multumes anticipat.

Cerere acceptata

Posted

Nick pe server: ciprian

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 29.12.2015

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: nu am

Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: nu am

Alte precizari?: mersi

Posted
Nick pe server: Sobraine.

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 27-12-2015

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu, nu am niciun Faction Warn.

Alte precizari?: Bafta!

Posted
Nick pe server: iCEMAA

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1):  30.12.2015

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu, nu am primit niciun fw.

Alte precizari?: Multumesc.

Posted

Nick pe server: ciprian

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 29.12.2015

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: nu am

Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: nu am

Alte precizari?: mersi

Cerere acceptata

Nick pe server: Sobraine.
Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 27-12-2015
Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu, nu am niciun Faction Warn.
Alte precizari?: Bafta!

Cerere acceptata

Nick pe server: iCEMAA
Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1):  30.12.2015
Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu, nu am primit niciun fw.

Cerere acceptata

Posted
Nick pe server: Axe3

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 30/12/2015

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am FW

Ai facut mereu raportul de activitate? (20 contracte/saptamana): Am facut pentru saptamana asta 20.

Posted

Nick pe server: Master.

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1):  2015-12-24 21:33:16

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am.

Posted

Nick pe server: Axe3
Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 30/12/2015
Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am FW
Ai facut mereu raportul de activitate? (20 contracte/saptamana): Am facut pentru saptamana asta 20.

Cerere acceptata

Nick pe server: Master.
Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1):  2015-12-24 21:33:16

Cerere acceptata

Posted
Nick pe server: Cadittza

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 03.01.2016

Alte precizari?:

Posted

Nick pe server: Cadittza
Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 03.01.2016
Alte precizari?:

Cerere acceptata

Posted
Nick pe server: Oana_22

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 2015-12-27 

Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Da la sedinta, saptamana trecuta.

Alte precizari?:

Posted

Nick pe server: Oana_22
Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 2015-12-27 
Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Da la sedinta, saptamana trecuta.
Alte precizari?:

Cerere acceptata

Posted
Nick pe server:  Scrum

Rank detinut:  2

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1):  27.12.2015

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?:  Nu am.

Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?:  Nu am facut.

Ai facut mereu raportul de activitate? (20 contracte/saptamana):  Da, tot timpul.

Alte precizari?:  merit rank.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp