mitzzzzza Posted May 15, 2016 Posted May 15, 2016 (edited) JUcatorii .Victory , Smoky. , []SpiKe. o sa primeasca rank up luni, iar ceilalti jucatori o sa primeasca astazi inainte de sedinta sau dupa sedinta cu conditia sa detina raportul complet. Edited May 15, 2016 by KingOfLionS
Billy. Posted May 15, 2016 Posted May 15, 2016 Nick pe server: Valentinu Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 2016-04-27 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Da, am un fw primit pe data de 2016-05-01 ora 00:18 Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu am facut vreo cerere de invoire. Ai facut mereu raportul de activitate? : Da. Alte precizari?: Nu am.
DenisaMihaela Posted May 15, 2016 Posted May 15, 2016 Nick pe server: Dennisa. Rank detinut:1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 2016-05-09 13:48:26 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?:Nu. Ai facut mereu raportul de activitate? :Da. Alte precizari?: Mersii
mitzzzzza Posted May 15, 2016 Posted May 15, 2016 Nick pe server: Valentinu Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 2016-04-27 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Da, am un fw primit pe data de 2016-05-01 ora 00:18 Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu am facut vreo cerere de invoire. Ai facut mereu raportul de activitate? : Da. Alte precizari?: Nu am. Cerere acceptata. Nick pe server: Dennisa. Rank detinut:1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 2016-05-09 13:48:26 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?:Nu. Ai facut mereu raportul de activitate? :Da. Alte precizari?: Mersii Cerere acceptata, o sa primesti Luni.
Ares. Posted May 15, 2016 Posted May 15, 2016 (edited) Nick pe server: K1ng. Rank detinut: Rank 2. Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): Ultimul rank-up l-am primit pe data de 01.05.2016. Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Da, am facut o cerere de invoire la sedinda, insa cred ca pot intra. Ai facut mereu raportul de activitate? : Da. Alte precizari?: Multumesc! Edited May 15, 2016 by K1ng.
raducu45 Posted May 15, 2016 Posted May 15, 2016 Nick pe server: Raducu45 Rank detinut: 3 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 25.04.2016 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu Ai facut mereu raportul de activitate? : Da Alte precizari?: Multumesc.
SaNiCuSs Posted May 15, 2016 Posted May 15, 2016 Nick pe server:SaNi Rank detinut:1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1)21.04 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?:2/3 pe 21.04 am primit unu si pe 23.04.2015. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?:Nu Ai facut mereu raportul de activitate? :Da Alte precizari?:
.Xardas. Posted May 15, 2016 Posted May 15, 2016 Nick pe server: Xardas Rank detinut: Rank 2 Data cand ai primit ultima data rank up?: 25.04.2016 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?:1/3FW primit la data de 26.04.2016 Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu am facut cerere de inactivitate Ai facut mereu raportul de activitate? : Da Alte precizari?: -
mitzzzzza Posted May 16, 2016 Posted May 16, 2016 Nick pe server: Xardas Rank detinut: Rank 2 Data cand ai primit ultima data rank up?: 25.04.2016 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?:1/3FW primit la data de 26.04.2016 Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu am facut cerere de inactivitate Ai facut mereu raportul de activitate? : Da Alte precizari?: - Cerere acceptata.
Omusubtire Posted May 20, 2016 Posted May 20, 2016 (edited) Nick pe server: Ruthless Rank detinut:1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): M-am alaturat factiunii pe data de 13.05.2016 la ora 17:44. Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?:Nu, nu am nici un Faction Warn. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?:Nu, nu am avut cereri de inactivitate. Ai facut mereu raportul de activitate? : Da, este complet. Alte precizari?:Nu am. Edited May 20, 2016 by Hooligan RaZzY.
TheShadow. Posted May 20, 2016 Posted May 20, 2016 Nick pe server: Ilieboss Rank detinut: Rank 2 Data cand ai primit ultima data rank up?: 2016-05-09 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?:Nu,nu am Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu am facut cerere de inactivitate Ai facut mereu raportul de activitate? : Da Alte precizari?: Sper ca cererea o sa fie acceptata
Reevo Posted May 21, 2016 Posted May 21, 2016 Nick pe server: Edward_ Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 05.05.2016 (am intrat in factiune) Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: 1. 08.05.2016 Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu. Ai facut mereu raportul de activitate? : Da. Alte precizari?: Multumesc.
georgesmecher Posted May 21, 2016 Posted May 21, 2016 Nick pe server: Senzations. Rank detinut: 3 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 2016-05-01 18:40:54 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Am avut inainte de rank 3 insa am primit clear 2016-04-19 22:09:48 Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Am avut pe 5 mai, insa am avut toate 3 saptamile raport complet Ai facut mereu raportul de activitate? :Da. Alte precizari?: Multumesc.
Razvan_M Posted May 21, 2016 Posted May 21, 2016 Nick pe server: Razvan_M Rank detinut: 3. Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): Acum 7 saptamani. Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Am avut 2 Fw-uri, unul pentru ca nu am fost la sedinta si unu pentru contract sub 90 de metri. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Am avut 2 cereri de invoire, ambele de 5 zile. Ai facut mereu raportul de activitate? : Da. Alte precizari?: Multumesc.
KentHD Posted May 22, 2016 Posted May 22, 2016 Nick pe server:Worth Rank detinut:1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1):05-07-2016 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?:Da pe data de 07-05-2016 Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?:Nu Ai facut mereu raportul de activitate? :Da Alte precizari?:Salut uzzy,King
Katalyn Posted May 22, 2016 Posted May 22, 2016 Nick pe server: tibacosmin Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 2016-05-12 22:32:50 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu am facut. Ai facut mereu raportul de activitate? : Da. Alte precizari?: Multumesc!
stifii_boss Posted May 22, 2016 Posted May 22, 2016 Nick pe server: []Fanta. Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 2016-05-16 20:33:40 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nuam, nici nu am avut, Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu. Ai facut mereu raportul de activitate? : Cum sa nul fac :) Alte precizari?: Bafta.
mitzzzzza Posted May 22, 2016 Posted May 22, 2016 Nick pe server: Ruthless Rank detinut:1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): M-am alaturat factiunii pe data de 13.05.2016 la ora 17:44. Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?:Nu, nu am nici un Faction Warn. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?:Nu, nu am avut cereri de inactivitate. Ai facut mereu raportul de activitate? : Da, este complet. Alte precizari?:Nu am. Cerere acceptata. Nick pe server: Ilieboss Rank detinut: Rank 2 Data cand ai primit ultima data rank up?: 2016-05-09 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?:Nu,nu am Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu am facut cerere de inactivitate Ai facut mereu raportul de activitate? : Da Alte precizari?: Sper ca cererea o sa fie acceptata Cerere acceptata, o sa primesti Luni. Nick pe server: Senzations. Rank detinut: 3 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 2016-05-01 18:40:54 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Am avut inainte de rank 3 insa am primit clear 2016-04-19 22:09:48 Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Am avut pe 5 mai, insa am avut toate 3 saptamile raport complet Ai facut mereu raportul de activitate? :Da. Alte precizari?: Multumesc. Cerere acceptata Nick pe server: Razvan_M Rank detinut: 3. Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): Acum 7 saptamani. Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Am avut 2 Fw-uri, unul pentru ca nu am fost la sedinta si unu pentru contract sub 90 de metri. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Am avut 2 cereri de invoire, ambele de 5 zile. Ai facut mereu raportul de activitate? : Da. Alte precizari?: Multumesc. Cerere acceptata, o sa primesti Luni. Nick pe server:Worth Rank detinut:1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1):05-07-2016 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?:Da pe data de 07-05-2016 Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?:Nu Ai facut mereu raportul de activitate? :Da Alte precizari?:Salut uzzy,King Cerere acceptata Nick pe server: tibacosmin Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 2016-05-12 22:32:50 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu am facut. Ai facut mereu raportul de activitate? : Da. Alte precizari?: Multumesc! Cerere acceptata. Iar []Fanta. o sa primeasca Luni dupa ora 20:40.
Oana_22 Posted May 22, 2016 Posted May 22, 2016 Nick pe server:Oana Rank detinut:2 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 9.05.2016 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?:Nu. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?:Nu. Ai facut mereu raportul de activitate? :Da Alte precizari?:Multumesc.
mitzzzzza Posted May 22, 2016 Posted May 22, 2016 Nick pe server:Oana Rank detinut:2 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 9.05.2016 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?:Nu. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?:Nu. Ai facut mereu raportul de activitate? :Da Alte precizari?:Multumesc. Cerere acceptata, o sa primesti Luni.
KGB95 Posted May 22, 2016 Posted May 22, 2016 Nick pe server: KGB95 Rank detinut: Rank 2 Data cand ai primit ultima data rank up?: 2016-05-09 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu,nu am. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu am facut cerere de inactivitate. Ai facut mereu raportul de activitate? : Da. Alte precizari?: Bafta tuturor!
mitzzzzza Posted May 23, 2016 Posted May 23, 2016 Nick pe server: KGB95 Rank detinut: Rank 2 Data cand ai primit ultima data rank up?: 2016-05-09 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu,nu am. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu am facut cerere de inactivitate. Ai facut mereu raportul de activitate? : Da. Alte precizari?: Bafta tuturor! Cerere acceptata, o sa primesti la ora 20:30 daca esti online.
UniKooL Posted May 23, 2016 Posted May 23, 2016 (edited) Nick pe server: UniKooL Rank detinut: Rank 3 Data cand ai primit ultima data rank up?: 02 May 2016 - 09:33 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu, nu am. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu am facut cerere de inactivitate. Ai facut mereu raportul de activitate? : Da. Alte precizari?: Mulțumesc. Edited May 23, 2016 by UniKooL
mitzzzzza Posted May 23, 2016 Posted May 23, 2016 Nick pe server: UniKooL Rank detinut: Rank 3 Data cand ai primit ultima data rank up?: 02 May 2016 - 09:33 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu, nu am. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu am facut cerere de inactivitate. Ai facut mereu raportul de activitate? : Da. Alte precizari?: Mulțumesc. Cerere acceptata.
Recommended Posts