Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nick pe server: PhAoUL.

Rank detinut: Rank 1.

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 07. 05. 2016.

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu, nu am niciun FW.

Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu, nu am facut.

Ai facut mereu raportul de activitate? : Da, l-am facut mereu.

Alte precizari?: Multumesc!

Posted

Nick pe server: PhAoUL.

Rank detinut: Rank 1.

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 07. 05. 2016.

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu, nu am niciun FW.

Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu, nu am facut.

Ai facut mereu raportul de activitate? : Da, l-am facut mereu.

Cerere acceptata.

Nick pe server: Marius
Rank detinut:  1
Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 10.06.2016
Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu, nu am FW
Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu.
Ai facut mereu raportul de activitate? (20 contracte/saptamana): Da, mereu.
Alte precizari?: Sper sa primesc rank-up, am sa fiu mai activ.

Cerere acceptata

Nick pe server: Zonga

Rank detinut: 2

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 06.06.2016

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am

Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu am facut.

Ai facut mereu raportul de activitate? : Da.

Alte precizari?: Multumesc.

Cerere acceptata, o sa primesti LUNI.

Nick pe server: Senzations.

Rank detinut:4

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 2016-05-22 20:03:40

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am.

Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Da, am facut saptamana asta, insa a fost de 3 zile si mi-am facut raportul.

Ai facut mereu raportul de activitate? :Da.

Cerere acceptata.

Nick pe server: Luke

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 2016-06-06

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu, nu am.

O sa primesti LUNI dupa ora 19:00.

Nick pe server: K1ng.

Rank detinut: Dețin Rank 3.

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): Cred ca pe data de 15-05-2016, nu mai stiu exact.

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Da, din păcate am 2/3. Primul fw l-am luat pe data de 18-05-2016, iar pe al-2 -Ilea l-am primit pe data de 29-05-2016.

Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Am făcut o cerere de învoire la ședință dar am reușit sa ajung la aceasta.

Ai facut mereu raportul de activitate? (20 contracte/saptamana): Da.

Cerere acceptata.

Nick pe server: ViTalY

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 05.06.2016

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu, nu am.

Cerere acceptata.

Posted

Nick pe server: Teodor270

Rank detinut: 1

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 20-06-2016 20:30 / 2016-05-30 20:26:51

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu.

Alte precizari?: -

Posted

Nick pe server: Razvan_M

Rank detinut: 4.

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): Acum 5 saptamani.

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Da, am 1 Fw primit pe data de 03.06.2016

Posted

Nick pe server: Sakky

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): Acum 3 saptamani... nu mai stiu data.

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am.

Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Da, 5. Adica am stat 3 saptamani pt rank 3, nu 2.

Ai facut mereu raportul de activitate? : Da

Alte precizari?: Nimic.

Posted

Nick pe server: SaNi

Rank detinut: 3

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): Acum 4 saptamani pe 29 parca.

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Da. am 1 fw.

Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?:Nu.

Posted

Nick pe server: Rapha.

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): Rank up nu am primit , 2016.06.17 20:29:13

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu

Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu

Alte precizari?: Mersi

Posted

Nick pe server: JeezMO

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): Rank up nu am primit , 2016-06-26 11:22:08

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Da, 2. 04 June 2016 şi 17 June 2016

Alte precizari?: Sanatate

Posted (edited)

Nick pe server: Whisky[].

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 2016-06-12 

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am FW.

Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu am.

Ai facut mereu raportul de activitate? : Mereu.

Edited by Teava C.
Posted

Nick pe server: []YuriBoyka[]

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): Rank up nu am primit , 2016-06-19

Alte precizari?: Multumesc si sanatate.

Posted

Nick pe server:MTdGg

Rank detinut:1

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1):21:06:2016

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?:nu.

Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?:nu

Alte precizari?::D

Posted

Nick pe server: CanabiS

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 19/06/2016

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am primit nici un FW.

Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu am facut.

Alte precizari?: Nu am alte precizari.

Posted

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 20-06-2016 20:30 / 2016-05-30 20:26:51

Cerere acceptata, o sa primesti luni dupa ora 20:30.

Nick pe server: Razvan_M

Rank detinut: 4.

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): Acum 5 saptamani.

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Da, am 1 Fw primit pe data de 03.06.2016

Nick pe server: Sakky

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): Acum 3 saptamani... nu mai stiu data.

Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Da, 5. Adica am stat 3 saptamani pt rank 3, nu 2.

Cerere acceptata.

Nick pe server: SaNi

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): Acum 4 saptamani pe 29 parca.

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Da. am 1 fw.

Cerere acceptata.

Nick pe server: Rapha.

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): Rank up nu am primit , 2016.06.17 20:29:13

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu

Cerere acceptata

Nick pe server: JeezMO

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): Rank up nu am primit , 2016-06-26 11:22:08

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Da, 2. 04 June 2016 şi 17 June 2016

Alte precizari?: Sanatate

Cerere acceptata, o sa primesti si clear la fw-uri.

Nick pe server: Whisky[].

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 2016-06-12 

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am FW.

Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu am.

Ai facut mereu raportul de activitate? : Mereu.

Cerere acceptata

Nick pe server: []YuriBoyka[]

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): Rank up nu am primit , 2016-06-19

Alte precizari?: Multumesc si sanatate.

Cerere acceptata

Nick pe server:MTdGg

Rank detinut:1

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1):21:06:2016

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?:nu.

Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?:nu

Alte precizari?: :D

Cerere acceptata

Nick pe server: CanabiS

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 19/06/2016

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am primit nici un FW.

Alte precizari?: Nu am alte precizari.

Cerere acceptata.

Posted

Nick pe server: DjAndy

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): Am intrat pe 2016-06-08 22:29:41

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Am 1 fw primit pe 2016-06-09 15:36:09

Alte precizari?: Nu am.

Posted

Nick pe server: Ion

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 20.06.2016

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?:Nu.

Alte precizari?:-

Posted

Nick pe server: DjAndy

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): Am intrat pe 2016-06-08 22:29:41

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Am 1 fw primit pe 2016-06-09 15:36:09

Alte precizari?: Nu am.

Cerere acceptata

Nick pe server: Ion

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 20.06.2016

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?:Nu.

Alte precizari?:-

Cerere acceptata.

Posted

Nick pe server: D3m0NGaby

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 2016-06-20 19:31:32

Ai facut mereu raportul de activitate?: Da.

Alte precizari?: Nu am

Posted

Nick pe server: D3m0NGaby

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 2016-06-20 19:31:32

Ai facut mereu raportul de activitate?: Da.

Alte precizari?: Nu am

Cerere acceptata, o sa primesti dupa ora 19:40.

Posted

Nick pe server: psss

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 30 mai

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Da 2 , 1 pentru undercover off , iar al 2 -lea absenta fara invoire la sedinta !

Alte precizari?: Multumesc !

Posted

Nick pe server: warfer_

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): Cand am intrat in factiune/15.06.2016

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Da, am 1 FW primit in data de 19.06.2016

Ai facut mereu raportul de activitate? : Desigur.

Posted

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Am 1 FW 27-06-2016

Posted

Nick pe server: ParadoX.

Rank detinut: 1.

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): Am intrat pe 2016-06-25.

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am avut FW.

Posted

Nick pe server: [Alin][22]

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 26.06.2016

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am fw.

Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu, nu am cerere de inactivitate.

Ai facut mereu raportul de activitate? : Da, l-am avut.

Alte precizari?: Multumesc KingOfLions ca mi-ai acordat o sansa aici, promit ca nu o sa te dezamagesc. Hitman Angency FTW.

Posted

Nick pe server: psss

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 30 mai

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Da 2 , 1 pentru undercover off , iar al 2 -lea absenta fara invoire la sedinta !

Alte precizari?: Multumesc !

Nick pe server: warfer_

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): Cand am intrat in factiune/15.06.2016

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Da, am 1 FW primit in data de 19.06.2016

Ai facut mereu raportul de activitate? : Desigur.

Cerere acceptata

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Am 1 FW 27-06-2016

Cerere acceptata, o sa primesti LUNI dupa ora 20:30

Nick pe server: ParadoX.

Rank detinut: 1.

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): Am intrat pe 2016-06-25.

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am avut FW.

Cerere acceptata.

Nick pe server: [Alin][22]

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 26.06.2016

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am fw.

Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu, nu am cerere de inactivitate.

Ai facut mereu raportul de activitate? : Da, l-am avut.

Alte precizari?: Multumesc KingOfLions ca mi-ai acordat o sansa aici, promit ca nu o sa te dezamagesc. Hitman Angency FTW.

Cerere acceptata, o sa primesti astazi dupa ora 22:00 daca mai sunt online sau Luni.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp