Tibi Rascacea Posted June 19, 2016 Posted June 19, 2016 Nick pe server: PhAoUL. Rank detinut: Rank 1. Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 07. 05. 2016. Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu, nu am niciun FW. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu, nu am facut. Ai facut mereu raportul de activitate? : Da, l-am facut mereu. Alte precizari?: Multumesc!
mitzzzzza Posted June 19, 2016 Posted June 19, 2016 Nick pe server: PhAoUL. Rank detinut: Rank 1. Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 07. 05. 2016. Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu, nu am niciun FW. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu, nu am facut. Ai facut mereu raportul de activitate? : Da, l-am facut mereu. Alte precizari?: Multumesc! Cerere acceptata. Nick pe server: Marius Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 10.06.2016 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu, nu am FW Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu. Ai facut mereu raportul de activitate? (20 contracte/saptamana): Da, mereu. Alte precizari?: Sper sa primesc rank-up, am sa fiu mai activ. Cerere acceptata Nick pe server: Zonga Rank detinut: 2 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 06.06.2016 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu am facut. Ai facut mereu raportul de activitate? : Da. Alte precizari?: Multumesc. Cerere acceptata, o sa primesti LUNI. Nick pe server: Senzations. Rank detinut:4 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 2016-05-22 20:03:40 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Da, am facut saptamana asta, insa a fost de 3 zile si mi-am facut raportul. Ai facut mereu raportul de activitate? :Da. Alte precizari?: Multumesc. Cerere acceptata. Nick pe server: Luke Rank detinut: 2 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 2016-06-06 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu, nu am. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu, nu am facut. Ai facut mereu raportul de activitate? : Da. Alte precizari?: Multumesc. O sa primesti LUNI dupa ora 19:00. Nick pe server: K1ng. Rank detinut: Dețin Rank 3. Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): Cred ca pe data de 15-05-2016, nu mai stiu exact. Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Da, din păcate am 2/3. Primul fw l-am luat pe data de 18-05-2016, iar pe al-2 -Ilea l-am primit pe data de 29-05-2016. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Am făcut o cerere de învoire la ședință dar am reușit sa ajung la aceasta. Ai facut mereu raportul de activitate? (20 contracte/saptamana): Da. Cerere acceptata. Nick pe server: ViTalY Rank detinut: 2 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 05.06.2016 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu, nu am. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu, nu am facut. Ai facut mereu raportul de activitate? : Da. Alte precizari?: Multumesc. Cerere acceptata.
RoL3x TSA Posted June 25, 2016 Posted June 25, 2016 Nick pe server: Teodor270 Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 20-06-2016 20:30 / 2016-05-30 20:26:51 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu. Ai facut mereu raportul de activitate? :Da. Alte precizari?: -
Razvan_M Posted June 25, 2016 Posted June 25, 2016 Nick pe server: Razvan_M Rank detinut: 4. Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): Acum 5 saptamani. Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Da, am 1 Fw primit pe data de 03.06.2016 Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu. Ai facut mereu raportul de activitate? :Da. Alte precizari?: Multumesc.
qDjMonster Posted June 26, 2016 Posted June 26, 2016 Nick pe server: Sakky Rank detinut: 2 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): Acum 3 saptamani... nu mai stiu data. Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Da, 5. Adica am stat 3 saptamani pt rank 3, nu 2. Ai facut mereu raportul de activitate? : Da Alte precizari?: Nimic.
SaNiCuSs Posted June 26, 2016 Posted June 26, 2016 Nick pe server: SaNi Rank detinut: 3 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): Acum 4 saptamani pe 29 parca. Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Da. am 1 fw. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?:Nu. Ai facut mereu raportul de activitate? : Da Alte precizari?: Nimic.
Rapha. Posted June 26, 2016 Posted June 26, 2016 Nick pe server: Rapha. Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): Rank up nu am primit , 2016.06.17 20:29:13 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu Ai facut mereu raportul de activitate? : Da Alte precizari?: Mersi
ShowNO1 Posted June 26, 2016 Posted June 26, 2016 Nick pe server: JeezMO Rank detinut: 2 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): Rank up nu am primit , 2016-06-26 11:22:08 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Da, 2. 04 June 2016 şi 17 June 2016 Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu Ai facut mereu raportul de activitate? : Da Alte precizari?: Sanatate
Teava C. Posted June 26, 2016 Posted June 26, 2016 (edited) Nick pe server: Whisky[]. Rank detinut: 2 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 2016-06-12 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am FW. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu am. Ai facut mereu raportul de activitate? : Mereu. Alte precizari?: Mersi Edited June 26, 2016 by Teava C.
Luciannn007 Posted June 26, 2016 Posted June 26, 2016 Nick pe server: []YuriBoyka[] Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): Rank up nu am primit , 2016-06-19 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu Ai facut mereu raportul de activitate? : Da Alte precizari?: Multumesc si sanatate.
MTdGg Posted June 26, 2016 Posted June 26, 2016 Nick pe server:MTdGg Rank detinut:1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1):21:06:2016 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?:nu. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?:nu Ai facut mereu raportul de activitate? :Da. Alte precizari?::D
LuCyAn. Posted June 26, 2016 Posted June 26, 2016 Nick pe server: CanabiS Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 19/06/2016 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am primit nici un FW. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu am facut. Ai facut mereu raportul de activitate? : Da. Alte precizari?: Nu am alte precizari.
mitzzzzza Posted June 26, 2016 Posted June 26, 2016 Nick pe server: Teodor270 Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 20-06-2016 20:30 / 2016-05-30 20:26:51 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu. Ai facut mereu raportul de activitate? :Da. Alte precizari?: - Cerere acceptata, o sa primesti luni dupa ora 20:30. Nick pe server: Razvan_M Rank detinut: 4. Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): Acum 5 saptamani. Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Da, am 1 Fw primit pe data de 03.06.2016 Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu. Ai facut mereu raportul de activitate? :Da. Alte precizari?: Multumesc. Cerere acceptata, o sa primesti LUNI. Nick pe server: Sakky Rank detinut: 2 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): Acum 3 saptamani... nu mai stiu data. Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Da, 5. Adica am stat 3 saptamani pt rank 3, nu 2. Ai facut mereu raportul de activitate? : Da Alte precizari?: Nimic. Cerere acceptata. Nick pe server: SaNi Rank detinut: 3 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): Acum 4 saptamani pe 29 parca. Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Da. am 1 fw. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?:Nu. Ai facut mereu raportul de activitate? : Da Alte precizari?: Nimic. Cerere acceptata. Nick pe server: Rapha. Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): Rank up nu am primit , 2016.06.17 20:29:13 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu Ai facut mereu raportul de activitate? : Da Alte precizari?: Mersi Cerere acceptata Nick pe server: JeezMO Rank detinut: 2 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): Rank up nu am primit , 2016-06-26 11:22:08 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Da, 2. 04 June 2016 şi 17 June 2016 Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu Ai facut mereu raportul de activitate? : Da Alte precizari?: Sanatate Cerere acceptata, o sa primesti si clear la fw-uri. Nick pe server: Whisky[]. Rank detinut: 2 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 2016-06-12 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am FW. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu am. Ai facut mereu raportul de activitate? : Mereu. Alte precizari?: Mersi Cerere acceptata Nick pe server: []YuriBoyka[] Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): Rank up nu am primit , 2016-06-19 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu Ai facut mereu raportul de activitate? : Da Alte precizari?: Multumesc si sanatate. Cerere acceptata Nick pe server:MTdGg Rank detinut:1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1):21:06:2016 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?:nu. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?:nu Ai facut mereu raportul de activitate? :Da. Alte precizari?: :D Cerere acceptata Nick pe server: CanabiS Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 19/06/2016 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am primit nici un FW. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu am facut. Ai facut mereu raportul de activitate? : Da. Alte precizari?: Nu am alte precizari. Cerere acceptata.
DjAndy Posted June 26, 2016 Posted June 26, 2016 Nick pe server: DjAndy Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): Am intrat pe 2016-06-08 22:29:41 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Am 1 fw primit pe 2016-06-09 15:36:09 Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu am facut. Ai facut mereu raportul de activitate? : Da. Alte precizari?: Nu am.
Ionut Circiu Posted June 27, 2016 Posted June 27, 2016 Nick pe server: Ion Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 20.06.2016 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?:Nu. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?:Nu. Ai facut mereu raportul de activitate? :Da. Alte precizari?:-
mitzzzzza Posted June 27, 2016 Posted June 27, 2016 Nick pe server: DjAndy Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): Am intrat pe 2016-06-08 22:29:41 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Am 1 fw primit pe 2016-06-09 15:36:09 Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu am facut. Ai facut mereu raportul de activitate? : Da. Alte precizari?: Nu am. Cerere acceptata Nick pe server: Ion Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 20.06.2016 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?:Nu. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?:Nu. Ai facut mereu raportul de activitate? :Da. Alte precizari?:- Cerere acceptata.
d_b MrShoCk d_b Posted June 27, 2016 Posted June 27, 2016 Nick pe server: D3m0NGaby Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 2016-06-20 19:31:32 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu. Ai facut mereu raportul de activitate?: Da. Alte precizari?: Nu am
mitzzzzza Posted June 27, 2016 Posted June 27, 2016 Nick pe server: D3m0NGaby Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 2016-06-20 19:31:32 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu. Ai facut mereu raportul de activitate?: Da. Alte precizari?: Nu am Cerere acceptata, o sa primesti dupa ora 19:40.
psss Posted June 29, 2016 Posted June 29, 2016 Nick pe server: psss Rank detinut: 3 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 30 mai Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Da 2 , 1 pentru undercover off , iar al 2 -lea absenta fara invoire la sedinta ! Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu Ai facut mereu raportul de activitate? : Da Alte precizari?: Multumesc !
Vlad Dragos Anusca Posted June 30, 2016 Posted June 30, 2016 Nick pe server: warfer_ Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): Cand am intrat in factiune/15.06.2016 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Da, am 1 FW primit in data de 19.06.2016 Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu, nu am facut. Ai facut mereu raportul de activitate? : Desigur. Alte precizari?: Multumesc!
Robert Mitrica Posted June 30, 2016 Posted June 30, 2016 Model cerere clear FW (rank 5) Nick pe server: [NxT]_Robi Cate FW-uri ai?: 1 Cand le-ai primit (primul/al doilea)?: 2016-06-19 Alte precizari?: Multumesc.
RoL3x TSA Posted July 2, 2016 Posted July 2, 2016 Nick pe server: Teodor270 Rank detinut: 2 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 20-06-2016 20:30 / 2016-05-30 20:26:51 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Am 1 FW 27-06-2016 Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu. Ai facut mereu raportul de activitate? :Da. Alte precizari?: -
P A R A D O X Posted July 3, 2016 Posted July 3, 2016 Nick pe server: ParadoX. Rank detinut: 1. Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): Am intrat pe 2016-06-25. Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am avut FW. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu am facut. Ai facut mereu raportul de activitate? : Da. Alte precizari?: Multumesc!
vortex.vortex Posted July 3, 2016 Posted July 3, 2016 Nick pe server: [Alin][22] Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 26.06.2016 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am fw. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu, nu am cerere de inactivitate. Ai facut mereu raportul de activitate? : Da, l-am avut. Alte precizari?: Multumesc KingOfLions ca mi-ai acordat o sansa aici, promit ca nu o sa te dezamagesc. Hitman Angency FTW.
mitzzzzza Posted July 3, 2016 Posted July 3, 2016 Nick pe server: psss Rank detinut: 3 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 30 mai Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Da 2 , 1 pentru undercover off , iar al 2 -lea absenta fara invoire la sedinta ! Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu Ai facut mereu raportul de activitate? : Da Alte precizari?: Multumesc ! Cerere acceptata, o sa primesti LUNI. Nick pe server: warfer_ Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): Cand am intrat in factiune/15.06.2016 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Da, am 1 FW primit in data de 19.06.2016 Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu, nu am facut. Ai facut mereu raportul de activitate? : Desigur. Alte precizari?: Multumesc! Cerere acceptata Nick pe server: Teodor270 Rank detinut: 2 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 20-06-2016 20:30 / 2016-05-30 20:26:51 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Am 1 FW 27-06-2016 Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu. Ai facut mereu raportul de activitate? :Da. Alte precizari?: - Cerere acceptata, o sa primesti LUNI dupa ora 20:30 Nick pe server: ParadoX. Rank detinut: 1. Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): Am intrat pe 2016-06-25. Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am avut FW. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu am facut. Ai facut mereu raportul de activitate? : Da. Alte precizari?: Multumesc! Cerere acceptata. Nick pe server: [Alin][22] Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 26.06.2016 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am fw. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu, nu am cerere de inactivitate. Ai facut mereu raportul de activitate? : Da, l-am avut. Alte precizari?: Multumesc KingOfLions ca mi-ai acordat o sansa aici, promit ca nu o sa te dezamagesc. Hitman Angency FTW. Cerere acceptata, o sa primesti astazi dupa ora 22:00 daca mai sunt online sau Luni.
Recommended Posts