kooker Posted May 8, 2016 Posted May 8, 2016 Nick pe server: kooker Rank detinut: 3 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 18.04.2016 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu, nu am nici un faction warn Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu, nu am facut niciodata cerere de inactivitate. Ai facut mereu raportul de activitate? : Da. Alte precizari?: multumesc!
Oana_22 Posted May 8, 2016 Posted May 8, 2016 Nick pe server:Oana Rank detinut:1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1):Oana[bF] has joined the group Hitman Agency (invited by KingOfLionS[L]). 2016-05-01 22:54:44 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?:Nu. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?:Nu am facut. Ai facut mereu raportul de activitate? :Da. Alte precizari?:Multumesc.
Robert Mitrica Posted May 8, 2016 Posted May 8, 2016 Nick pe server:[NxT]_Robi Rank detinut:4 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1):Pe data de 03.04.2016 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Da, 1. L-am primit pe data de 12.04.2016. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu am facut. Ai facut mereu raportul de activitate? : Da. Alte precizari?: Sper sa mi se accepte cererea. Model cerere clear FW (rank 5) Nick pe server:[NxT]_Robi Cate FW-uri ai?:1 Cand le-ai primit (primul/al doilea)?: Pe data de 12.04.2016 Alte precizari?:Bafta!
andutu2000 Posted May 8, 2016 Posted May 8, 2016 (edited) Nick pe server:SriLanka Rank detinut:1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1):2016-04-14 19:23:23 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?:2/3 FW si le-am primit la 2 zile in factiune . Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?:Nu am facut cere de invoire pana acum . Ai facut mereu raportul de activitate? :Da. Alte precizari?:Succes ! Model cerere clear FW (rank 5) Nick pe server:SriLanka Cate FW-uri ai?:2/3 Cand le-ai primit (primul/al doilea)?:Primul la o zi de cand am intrat in factiune si al doilea la 2 zile in factiune . Alte precizari?:Multumesc Edited May 8, 2016 by SriLanka
mitzzzzza Posted May 8, 2016 Posted May 8, 2016 Nick pe server: psss Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 19 aprilie 2016 rank 1 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: da 2/3 87m si undercover off dupa ce am murit . Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu Ai facut mereu raportul de activitate? : Da { am fost si hitman of the week } Alte precizari?: Tin sa precizez ca sunt mult mai atent de la FW pe care le-am primit ! O sa primesti luni rank up Nick pe server: []Twister Rank detinut: 3 Data cand ai primit ultima data rank up: 2016-04-17 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?:Nu am FW. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu, nu am facut . Ai facut mereu raportul de activitate? :Da Alte precizari?: Multumesc! Cerere acceptata Nick pe server: Sparkkle Rank detinut: 1 . Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): Pe 27.4.2016 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu. Ai facut mereu raportul de activitate? : Da. Alte precizari?: Nu am. Ai primit faction warn, cerere respinsa. Nick pe server: kooker Rank detinut: 3 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 18.04.2016 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu, nu am nici un faction warn Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu, nu am facut niciodata cerere de inactivitate. Ai facut mereu raportul de activitate? : Da. Alte precizari?: multumesc! O sa primesti Luni rank up. Nick pe server:Oana Rank detinut:1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1):Oana[bF] has joined the group Hitman Agency (invited by KingOfLionS[L]). 2016-05-01 22:54:44 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?:Nu. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?:Nu am facut. Ai facut mereu raportul de activitate? :Da. Alte precizari?:Multumesc. Cerere acceptata. O sa primesti Luni.
FocuseD Posted May 8, 2016 Posted May 8, 2016 (edited) Nick pe server:ilieboss Rank detinut:1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1):2016-4-17 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Da,am 2 si le-am primit aproximativ acum 3 saptamani Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu am facut. Ai facut mereu raportul de activitate? : Da. Alte precizari?: Sper sa mi se accepte cererea. Model cerere clear FW (rank 5) Nick pe server:ilieboss Cate FW-uri ai?:2 Cand le-ai primit (primul/al doilea)?:primul:2016-4-17 | al dilea pe data de- 2016-4-18 Alte precizari?:Multumesc Edited May 8, 2016 by FocuseD
mitzzzzza Posted May 8, 2016 Posted May 8, 2016 Nick pe server:[NxT]_Robi Rank detinut:4 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1):Pe data de 03.04.2016 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Da, 1. L-am primit pe data de 12.04.2016. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu am facut. Ai facut mereu raportul de activitate? : Da. Alte precizari?: Sper sa mi se accepte cererea. Model cerere clear FW (rank 5) Nick pe server:[NxT]_Robi Cate FW-uri ai?:1 Cand le-ai primit (primul/al doilea)?: Pe data de 12.04.2016 Alte precizari?:Bafta! cerere acceptata, o sa primesti luni + clear. Nick pe server:SriLanka Rank detinut:1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1):2016-04-14 19:23:23 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?:2/3 FW si le-am primit la 2 zile in factiune . Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?:Nu am facut cere de invoire pana acum . Ai facut mereu raportul de activitate? :Da. Alte precizari?:Succes ! Model cerere clear FW (rank 5) Nick pe server:SriLanka Cate FW-uri ai?:2/3 Cand le-ai primit (primul/al doilea)?:Primul la o zi de cand am intrat in factiune si al doilea la 2 zile in factiune . Alte precizari?:Multumesc O sa primesti Luni. Nick pe server:ilieboss Rank detinut:1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1):2016-4-17 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Da,am 2 si le-am primit aproximativ acum 3 saptamani Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu am facut. Ai facut mereu raportul de activitate? : Da. Alte precizari?: Sper sa mi se accepte cererea. Model cerere clear FW (rank 5) Nick pe server:[NxT]_Robi Cate FW-uri ai?:1 Cand le-ai primit (primul/al doilea)?:primul:2016-4-17 | aldilea pe data de- 2016-4-18 Alte precizari?:Multumesc Cerere acceptata. O sa primesti Luni, si data viitoare sa faci cerere mai ok!
.Victory Posted May 8, 2016 Posted May 8, 2016 Nick pe server: .Victory | Rank detinut: Detin rank 1. Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): Am intrat pe data de 02.05.2015 orele 12 - 13. Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am nici un am primit. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu am vreo cerere de inactivitate. Ai facut mereu raportul de activitate?: Da, si in continuare ma voi stradui sa il fac pe (+). Alte precizari?: Multumesc anticipat!
Adi Lupu Posted May 9, 2016 Posted May 9, 2016 Nick pe server: KeoN. Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): Nu am luat rank niciodata, dar am intrat in factiunepe data de 2016-04-17 22:01:21 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Da 2 FW-uri, primul l-am primit pe data de 2016-04-21 21:44:35, iar al 2-lea FW l-am luat pe data de 2016-04-25 21:46:53 Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu, nu am facut niciodata cerere de invoire. Ai facut mereu raportul de activitate? :Da. Alte precizari?: Nu am precizari.
mitzzzzza Posted May 9, 2016 Posted May 9, 2016 Nick pe server: .Victory | Rank detinut: Detin rank 1. Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): Am intrat pe data de 02.05.2015 orele 12 - 13. Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am nici un am primit. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu am vreo cerere de inactivitate. Ai facut mereu raportul de activitate?: Da, si in continuare ma voi stradui sa il fac pe (+). Alte precizari?: Multumesc anticipat! Ai primit un faction warn, deci primesti saptamana viitoare luni daca ai cerere de rank up. Nick pe server: KeoN. Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): Nu am luat rank niciodata, dar am intrat in factiunepe data de 2016-04-17 22:01:21 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Da 2 FW-uri, primul l-am primit pe data de 2016-04-21 21:44:35, iar al 2-lea FW l-am luat pe data de 2016-04-25 21:46:53 Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu, nu am facut niciodata cerere de invoire. Ai facut mereu raportul de activitate? :Da. Alte precizari?: Nu am precizari. Cerere acceptata.
KGB95 Posted May 9, 2016 Posted May 9, 2016 (edited) Nick pe server: KGB95 Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): Nu am primit rank up pana acum, iar in factiune am intrat pe data de : 2016-05-02 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu, nu am vreun FW. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu, nu am facut niciodata cerere de invoire. Ai facut mereu raportul de activtate?: Da. Alte precizari?: Zilele necesare pentru rank up o sa le am la ora 20. Am facut cererea de acum pentru a evita problemele pe care le mai are forum-u' din cand in cand. Edited May 9, 2016 by KGB95
mitzzzzza Posted May 9, 2016 Posted May 9, 2016 Nick pe server: KGB95 Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): Nu am primit rank up pana acum, iar in factiune am intrat pe data de : 2016-05-02 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu, nu am vreun FW. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu, nu am facut niciodata cerere de invoire. Ai facut mereu raportul de activtate?: Da. Alte precizari?: Zilele necesare pentru rank up o sa le am la ora 20. Am facut cererea de acum pentru a evita problemele pe care le mai are forum-u' din cand in cand. Cerere acceptata, o sa primesti la ora 20:20.
Gabidinamo97 Posted May 9, 2016 Posted May 9, 2016 Nick pe server: iCatalinn Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): Nu am luat rank niciodata, dar am intrat in factiune pe data de 2016-05-02 21:49:55 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu, nu am facut niciodata cerere de invoire. Ai facut mereu raportul de activitate? :Da. Alte precizari?: Nu am precizari.
mitzzzzza Posted May 9, 2016 Posted May 9, 2016 Nick pe server: iCatalinn Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): Nu am luat rank niciodata, dar am intrat in factiune pe data de 2016-05-02 21:49:55 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu, nu am facut niciodata cerere de invoire. Ai facut mereu raportul de activitate? :Da. Alte precizari?: Nu am precizari. cerere acceptata.
TinK0r Posted May 13, 2016 Posted May 13, 2016 Nick pe server: TinK0r Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): Am intrat pe data de 2016-05-04 20:33:07 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu, nu am facut niciodata cerere de invoire. Ai facut mereu raportul de activitate? :Da. Alte precizari?: Multumesc.
.HadeS Posted May 13, 2016 Posted May 13, 2016 Nick pe server: Arion Rank detinut: 3 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 2016-04-17 19:03:05 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Da 1 FW dat pe data de: 2016-04-17 21:10:53 ArioN received a faction warn from KingOfLionS. FW: 1/3. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu, nu am facut niciodata cerere de invoire. Ai facut mereu raportul de activitate? :Da. Alte precizari?: Nu am precizari.
Hristu14 Posted May 13, 2016 Posted May 13, 2016 Nick pe server:Awe. Rank detinut:1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1):2016-05-03 00:38:07 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?:Nu , nu am fw. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?:Nu , nu am facut. Ai facut mereu raportul de activitate? :Desigur. Alte precizari?:Salut .
ZhooR. Posted May 14, 2016 Posted May 14, 2016 (edited) Nick pe server: ZhooR. Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 2016-05-06 17:36:02 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu, nu am. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu. Ai facut mereu raportul de activitate? : Da. Alte precizari?: Multumesc! Edited May 14, 2016 by ZhooR.
IuLianFlorin Posted May 14, 2016 Posted May 14, 2016 Nick pe server: ekipS Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 2016-05-05 22:14:11 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu. Ai facut mereu raportul de activitate? : Desigur. Alte precizari?: Sper sa primesc rank-up, multumesc!
IoanSilviu Posted May 14, 2016 Posted May 14, 2016 Nick pe server: XpS Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 2016-05-07 16:27:52 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu. Ai facut mereu raportul de activitate? : Da. Alte precizari?: Multumesc.
GabrielShaarawy Posted May 14, 2016 Posted May 14, 2016 Nick pe server : GABRiEL. Rank detinut: 2 Data cand ai primit ultima oara rank-up: 1.05.2016 Ai vreun Faction Warn(FW): Nu, nu am. Ai facut vreo cerere de inactivitate?: Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu, n-am facut. Ai facut mereu raportul de activitate?: Da, l-am facut mereu. Alte precizari?: Nu am .
.Victory Posted May 15, 2016 Posted May 15, 2016 (edited) Nick pe server: .Victory | Rank detinut: Dețin rank 1. Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 02.05.2016 am intrat in facțiunea Hitman Agensy. Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Da, din păcate am primit 1/3 Faction Warn inainte de rank up, pe data de: 09.05.2016. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu am / avut vreo cerere de inactivitate! Ai facut mereu raportul de activitate?: Da, si ma strădui ca în fiecare săptamană să îl termin cu (+). Alte precizari?: Multumesc mult! Edited May 15, 2016 by .Victory
Mjollnir Posted May 15, 2016 Posted May 15, 2016 Nick pe server:Tobey Rank detinut:1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1):28/04 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?:Am 1 fw, primit in data de 04/05 Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?:Nu. Ai facut mereu raportul de activitate? :Da. Alte precizari?:Sper sa-mi fie acrodat rank-up.
Smokye Posted May 15, 2016 Posted May 15, 2016 Nick pe server: Smoky. Rank detinut: 4 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 18.04.2016 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Am 0/3 Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu. Ai facut mereu raportul de activitate? : Desigur. Alte precizari?: Multumesc pentru rank up. 1
Andrei-Mihai Bejinaru Posted May 15, 2016 Posted May 15, 2016 Nick pe server: []SpiKe. Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 08.05.2016 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu. Ai facut mereu raportul de activitate? : Da. Alte precizari?: Multumesc
Recommended Posts