Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nick pe server: kooker

Rank detinut: 3

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 18.04.2016

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu, nu am nici un faction warn

Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu, nu am facut niciodata cerere de inactivitate.

Ai facut mereu raportul de activitate? : Da.

Alte precizari?: multumesc!

Posted

Nick pe server:Oana

Rank detinut:1

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1):Oana[bF] has joined the group Hitman Agency (invited by KingOfLionS[L]).

2016-05-01 22:54:44

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?:Nu.

Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?:Nu am facut.

Ai facut mereu raportul de activitate? :Da.

Alte precizari?:Multumesc.

Posted

Nick pe server:[NxT]_Robi

Rank detinut:4

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1):Pe data de 03.04.2016

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Da, 1. L-am primit pe data de 12.04.2016.

Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu am facut.

Alte precizari?: Sper sa mi se accepte cererea.

Model cerere clear FW (rank 5)

Cate FW-uri ai?:1

Cand le-ai primit (primul/al doilea)?: Pe data de 12.04.2016

Alte precizari?:Bafta!

Posted (edited)

Nick pe server:SriLanka

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1):2016-04-14 19:23:23

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?:2/3 FW si le-am primit la 2 zile in factiune .

Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?:Nu am facut cere de invoire pana acum .

Alte precizari?:Succes !

Cate FW-uri ai?:2/3

Cand le-ai primit (primul/al doilea)?:Primul la o zi de cand am intrat in factiune si al doilea la 2 zile in factiune .

Alte precizari?:Multumesc 

Edited by SriLanka
Posted

Nick pe server: psss

Rank detinut: 1

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 19 aprilie 2016 rank 1

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: da 2/3 87m si undercover off dupa ce am murit .

Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu

Ai facut mereu raportul de activitate? : Da { am fost si hitman of the week }

Alte precizari?: Tin sa precizez ca sunt mult mai atent de la FW pe care le-am primit !

O sa primesti luni rank up

Nick pe server: []Twister

Data cand ai primit ultima data rank up: 2016-04-17

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?:Nu am FW.

Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu, nu am facut .

Ai facut mereu raportul de activitate? :Da

Alte precizari?: Multumesc!

Cerere acceptata

Nick pe server: Sparkkle

Rank detinut: 1 .

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): Pe 27.4.2016

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am.

Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu.

Alte precizari?: Nu am.

Ai primit faction warn, cerere respinsa.

Nick pe server: kooker

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 18.04.2016

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu, nu am nici un faction warn

Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu, nu am facut niciodata cerere de inactivitate.

Alte precizari?: multumesc!

O sa primesti Luni rank up.

Nick pe server:Oana

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1):Oana[bF] has joined the group Hitman Agency (invited by KingOfLionS[L]).

2016-05-01 22:54:44

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?:Nu.

Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?:Nu am facut.

Alte precizari?:Multumesc.

Cerere acceptata. O sa primesti Luni.

Posted (edited)

Nick pe server:ilieboss

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1):2016-4-17

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Da,am 2 si le-am primit aproximativ acum 3 saptamani

Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu am facut.

Cate FW-uri ai?:2

Cand le-ai primit (primul/al doilea)?:primul:2016-4-17 | al dilea pe data de- 2016-4-18

Edited by FocuseD
Posted

Rank detinut:4

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1):Pe data de 03.04.2016

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Da, 1. L-am primit pe data de 12.04.2016.

Cand le-ai primit (primul/al doilea)?: Pe data de 12.04.2016

Alte precizari?:Bafta!

cerere acceptata, o sa primesti luni + clear.

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1):2016-04-14 19:23:23

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?:2/3 FW si le-am primit la 2 zile in factiune .

Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?:Nu am facut cere de invoire pana acum .

Alte precizari?:Succes !

Cate FW-uri ai?:2/3

Cand le-ai primit (primul/al doilea)?:Primul la o zi de cand am intrat in factiune si al doilea la 2 zile in factiune .

O sa primesti Luni. 

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1):2016-4-17

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Da,am 2 si le-am primit aproximativ acum 3 saptamani

Cand le-ai primit (primul/al doilea)?:primul:2016-4-17 | aldilea pe data de- 2016-4-18

Cerere acceptata. O sa primesti Luni, si data viitoare sa faci cerere mai ok!

Posted

Nick pe server: .Victory |

Rank detinut: Detin rank 1.

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1):  Am intrat pe data de 02.05.2015 orele 12 - 13. 

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am nici un am primit.

Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu am vreo cerere de inactivitate.

Ai facut mereu raportul de activitate?: Da, si in continuare ma voi stradui sa il fac pe (+).

Alte precizari?: Multumesc anticipat!

Posted

Nick pe server: KeoN.

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): Nu am luat rank niciodata, dar am intrat in factiunepe data de  2016-04-17 22:01:21

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Da 2 FW-uri, primul l-am primit pe data de 2016-04-21 21:44:35, iar al 2-lea FW l-am luat pe data de 2016-04-25 21:46:53

Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu, nu am facut niciodata cerere de invoire.

Alte precizari?: Nu am precizari.

Posted

Nick pe server: .Victory |

Rank detinut: Detin rank 1.

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1):  Am intrat pe data de 02.05.2015 orele 12 - 13. 

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am nici un am primit.

Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu am vreo cerere de inactivitate.

Ai facut mereu raportul de activitate?: Da, si in continuare ma voi stradui sa il fac pe (+).

Alte precizari?: Multumesc anticipat!

Ai primit un faction warn, deci primesti saptamana viitoare luni daca ai cerere de rank up.

Nick pe server: KeoN.

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): Nu am luat rank niciodata, dar am intrat in factiunepe data de  2016-04-17 22:01:21

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Da 2 FW-uri, primul l-am primit pe data de 2016-04-21 21:44:35, iar al 2-lea FW l-am luat pe data de 2016-04-25 21:46:53

Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu, nu am facut niciodata cerere de invoire.

Cerere acceptata.

Posted (edited)

Nick pe server: KGB95

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1):  Nu am primit rank up pana acum, iar in factiune am intrat pe data de : 2016-05-02

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu, nu am vreun FW.

Ai facut mereu raportul de activtate?: Da.

Alte precizari?: Zilele necesare pentru rank up o sa le am la ora 20. Am facut cererea de acum pentru a evita problemele pe care le mai are forum-u' din cand in cand.

Edited by KGB95
Posted

Nick pe server: KGB95

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1):  Nu am primit rank up pana acum, iar in factiune am intrat pe data de : 2016-05-02

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu, nu am vreun FW.

Ai facut mereu raportul de activtate?: Da.

Alte precizari?: Zilele necesare pentru rank up o sa le am la ora 20. Am facut cererea de acum pentru a evita problemele pe care le mai are forum-u' din cand in cand.

Cerere acceptata, o sa primesti la ora 20:20.

Posted

Nick pe server: iCatalinn

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): Nu am luat rank niciodata, dar am intrat in factiune pe data de  2016-05-02 21:49:55

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am.

Posted

Nick pe server: iCatalinn

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): Nu am luat rank niciodata, dar am intrat in factiune pe data de  2016-05-02 21:49:55

cerere acceptata.

Posted

Nick pe server: TinK0r

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): Am intrat pe data de 2016-05-04 20:33:07

Alte precizari?: Multumesc.

Posted

Nick pe server: Arion

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 2016-04-17 19:03:05

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Da 1 FW dat pe data de: 2016-04-17 21:10:53 ArioN received a faction warn from KingOfLionS. FW: 1/3. 

Posted

Nick pe server:Awe.

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1):2016-05-03 00:38:07

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?:Nu , nu am fw.

Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?:Nu , nu am facut.

Ai facut mereu raportul de activitate? :Desigur.

Alte precizari?:Salut .

Posted (edited)

Nick pe server: ZhooR.

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 2016-05-06 17:36:02

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu, nu am.

Alte precizari?: Multumesc!

Edited by ZhooR.
Posted

Nick pe server: ekipS

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 2016-05-05 22:14:11

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?:  Nu.

Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?:  Nu.

Ai facut mereu raportul de activitate? : Desigur.

Alte precizari?: Sper sa primesc rank-up, multumesc!

Posted

Nick pe server: XpS

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 2016-05-07 16:27:52

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?:  Nu.

Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?:  Nu.

Alte precizari?: Multumesc.

Posted

Nick pe server : GABRiEL.

Rank detinut: 2

Data cand ai primit ultima oara rank-up:  1.05.2016

Ai vreun Faction Warn(FW): Nu, nu am.

Ai facut vreo cerere de inactivitate?: Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu, n-am facut.

Ai facut mereu raportul de activitate?: Da, l-am facut mereu.

Alte precizari?: Nu am .

Posted (edited)

Nick pe server: .Victory |

Rank detinut: Dețin rank 1.

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 02.05.2016 am intrat in facțiunea Hitman Agensy.

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Da, din păcate am primit 1/3 Faction Warn inainte de rank up, pe data de: 09.05.2016.

Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu am / avut vreo cerere de inactivitate!

Ai facut mereu raportul de activitate?: Da, si ma strădui ca în fiecare săptamană să îl termin cu (+).

Alte precizari?: Multumesc mult!

Edited by .Victory
Posted

Nick pe server:Tobey

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1):28/04

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?:Am 1 fw, primit in data de 04/05

Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?:Nu.

Alte precizari?:Sper sa-mi fie acrodat rank-up.

Posted

Nick pe server: Smoky.

Rank detinut: 4

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Am 0/3

Ai facut mereu raportul de activitate? : Desigur.

Alte precizari?: Multumesc pentru rank up.

• Upvote 1
Posted

Nick pe server: []SpiKe.

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 08.05.2016

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu.

Alte precizari?: Multumesc

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp