Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nick pe server: Master.
Rank detinut: 2
Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 10.01.2016
Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: nu
Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: nu
Ai facut mereu raportul de activitate? (20 contracte/saptamana): da
Alte precizari?: ms

Cerere acceptata

Nick pe server: Gabbe
Rank detinut:  2
Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 2015-12-28
Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: -
Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Da, 7 zile.
Ai facut mereu raportul de activitate? (20 contracte/saptamana): Da.
Alte precizari?: Succes!

Cerere acceptata

Nick pe server: []SpiKe.
Rank detinut: 2
Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 13.01.2016
Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu, nu am primit nici un FW.
Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu, nu am facut nici o cerere de invoire.
Ai facut mereu raportul de activitate? (20 contracte/saptamana): Desigur.
Alte precizari?: Mersi.

Cerere respinsa, n-au trecut inca 2 saptamani de cand ai luat rank!

Posted
Nick pe server: Clary

Rank detinut: 1

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 30.12.2015

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?:  2 :30.12.2015 ,04.01.2016

Ai facut mereu raportul de activitate? (20 contracte/saptamana): Da

Alte precizari?: Multumesc si sper sa fie totul ok.

Posted

Nick pe server: Clary
Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 30.12.2015
Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?:  2 :30.12.2015 ,04.01.2016
Ai facut mereu raportul de activitate? (20 contracte/saptamana): Da
Alte precizari?: Multumesc si sper sa fie totul ok.

Cerere acceptata

Posted (edited)
Nick pe server: HiRO

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): Nu am primit un rank anume de cand sunt in factiune, am rank 1.

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Da, am 2 FW-uri, iar primul l-am primit pe data de 10/01/2016, iar al doilea pe data de 14/01/2016.

Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu, nu am facut nicio cerere de inactivitate.

Ai facut mereu raportul de activitate? (20 contracte/saptamana): Nu eram obligat, dupa ce voi lua rank voi incepe sa-l fac.

Alte precizari?: Bafta si sper ca mi se va acorda rank-ul! ( la ora 20:50 fac 21 days).

Edited by HiRO BAWS
Posted

Nick pe server: Wozzie

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 19.01.2016 am intrat in factiune.

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?:Nu. 

Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu.

Alte precizari?:Multumesc 

Posted
Nick pe server: St4r

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): De la intrare in factiune.

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am.

Ai facut mereu raportul de activitate? (20 contracte/saptamana): Nu e nevoie, sunt admin.

Alte precizari?: -

Posted

Nick pe server: HiRO
Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): Nu am primit un rank anume de cand sunt in factiune, am rank 1.
Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Da, am 2 FW-uri, iar primul l-am primit pe data de 10/01/2016, iar al doilea pe data de 14/01/2016.
Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu, nu am facut nicio cerere de inactivitate.
Ai facut mereu raportul de activitate? (20 contracte/saptamana): Nu eram obligat, dupa ce voi lua rank voi incepe sa-l fac.
Alte precizari?: Bafta si sper ca mi se va acorda rank-ul! ( la ora 20:50 fac 21 days).

Ai primit rank 

Nick pe server: Wozzie
Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 19.01.2016 am intrat in factiune.
Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?:Nu. 
Alte precizari?:Multumesc 

Cerere acceptata

Nick pe server: St4r
Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): De la intrare in factiune.
Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am.
Ai facut mereu raportul de activitate? (20 contracte/saptamana): Nu e nevoie, sunt admin.
Alte precizari?: -

Cerere acceptata

Posted
Nick pe server: Hope.

Rank detinut: 1.

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 2016-01-20 22:56:23

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu, nu am.

Alte precizari?: Bafta in continuare Serkone.

Posted

Nick pe server: Hope.
Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 2016-01-20 22:56:23
Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu, nu am.
Alte precizari?: Bafta in continuare Serkone.

Cerere acceptata

Posted

Nick pe server:  [uRSS]Gufii
Rank detinut: 1
Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1):   2016-01-15 15:35:40

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: 1/3 luat pe 31.01.2016. motiv 85m din cauza la desync
Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: nu
Ai facut mereu raportul de activitate? (20 contracte/saptamana)mereu.
Prima saptamana: 55
A doua saptamana:23
A treia saptamana 18

Alte precizari?: Cererea am facuto acum, pentru duminica.

Posted

Nick pe server:  [uRSS]Gufii

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1):   2016-01-15 15:35:40

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: 1/3 luat pe 31.01.2016. motiv 85m din cauza la desync

Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: nu

Ai facut mereu raportul de activitate? (20 contracte/saptamana)mereu.

Prima saptamana: 55

A doua saptamana:23

A treia saptamana 18

Alte precizari?: Cererea am facuto acum, pentru duminica.

Cerere respinsa ai un FACTION WARN, 7 zile pentru rank up + 7 zile pentru Faction Warn = 14 zile. O sa primesti rank up + clear FW Duminica viitoare daca detii raport complet si nu mai primesti nici un Faction Warn.

Posted

Nick pe server:  @V.endetta
Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1):  De când am intrat in factiune am primit direct rank 1.

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu.
Ai facut mereu raportul de activitate? (15 contracte/saptamana): Da.
Alte precizari?: Nu am.

Posted (edited)
Nick pe server: RaTTo

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 31.01.2015

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am

Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: -

Ai facut mereu raportul de activitate? (20 contracte/saptamana): Da

Alte precizari?: Sa iti dea Dumnezeu sanatate si maicuta domnului.

Edited by RaTTo
Posted

Nick pe server:  @V.endetta

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1):  De când am intrat in factiune am primit direct rank 1.

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu.

Ai facut mereu raportul de activitate? (15 contracte/saptamana): Da.

Alte precizari?: Nu am.

Nick pe server: RaTTo
Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 31.01.2015
Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am
Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: -
Ai facut mereu raportul de activitate? (20 contracte/saptamana): Da
Alte precizari?: Sa iti dea Dumnezeu sanatate si maicuta domnului.

Cereri acceptate, o sa primiti rank up Duminica la Sedinta. Cu conditia sa nu primiti nici un FACTION WARN pana atunci.

Posted

Nick pe server: Gianni

Rank detinut: Rank 1.

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 31/01/2016

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu, nu am Faction Warn.

Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu, nu am facut nicio cerere.

Ai facut mereu raportul de activitate? :Da, am facut raportul mereu.

Alte precizari?: Vreau sa primesc rank maine la sedinta (7/02/2016)

Posted

Nick pe server: Somox

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 31/01/2016

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu, nu am Faction Warn.

Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu, nu am facut nicio cerere.

Alte precizari?: Multumesc , succes tuturor maine la campionat.

Posted
Nick pe server:  tibacosmin[Q]

Rank detinut:  1

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1):  2016-01-27 22:34:38

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?:  Nu am.

Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu am facut.

Ai facut mereu raportul de activitate? : Da.

Alte precizari?: Multumesc!

Posted
Nick pe server: KenTHD

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): Am intrat pe 15.01.2016

Alte precizari?: Nimic, mersi.

Posted

Nick pe server: Sebastian.Cross

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1):  2016-01-29

Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu am facut.

Ai facut mereu raportul de activitate? : Sunt admin, nu am nevoie.

Alte precizari?: Multumesc.

Posted

Nick pe server: Gianni
Alte precizari?: Vreau sa primesc rank maine la sedinta (7/02/2016)

Nick pe server: Somox

Alte precizari?: Multumesc , succes tuturor maine la campionat.

Nick pe server:  tibacosmin[Q]
Rank detinut:  1
Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1):  2016-01-27 22:34:38
Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?:  Nu am.
Alte precizari?: Multumesc!

Nick pe server: KenTHD
Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): Am intrat pe 15.01.2016
Alte precizari?: Nimic, mersi.

Nick pe server: Sebastian.Cross
Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1):  2016-01-29
Ai facut mereu raportul de activitate? : Sunt admin, nu am nevoie.

Cereri acceptate.

Posted
Nick pe server: Fiasco

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 30.01.2016

Posted
Nick pe server: UZY

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 30-01-2016

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu.

Alte precizari?: Ma simt foarte bine in aceasta factiune.

Posted

Nick pe server: Fiasco
Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 30.01.2016

Nick pe server: UZY
Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 30-01-2016
Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu.
Alte precizari?: Ma simt foarte bine in aceasta factiune.

Cereri acceptate.

Posted
Nick pe server: Aditu.

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): Nu am primit niciodata rank up. / 24.01.2016.

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu nu am.

Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu nu am facut.

Alte precizari?: Sper sa imi acceptati cererea de rank up.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp