SERK0NE Posted January 24, 2016 Author Posted January 24, 2016 Nick pe server: Master. Rank detinut: 2 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 10.01.2016 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: nu Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: nu Ai facut mereu raportul de activitate? (20 contracte/saptamana): da Alte precizari?: ms Cerere acceptata Nick pe server: Gabbe Rank detinut: 2 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 2015-12-28 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: - Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Da, 7 zile. Ai facut mereu raportul de activitate? (20 contracte/saptamana): Da. Alte precizari?: Succes! Cerere acceptata Nick pe server: []SpiKe. Rank detinut: 2 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 13.01.2016 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu, nu am primit nici un FW. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu, nu am facut nici o cerere de invoire. Ai facut mereu raportul de activitate? (20 contracte/saptamana): Desigur. Alte precizari?: Mersi. Cerere respinsa, n-au trecut inca 2 saptamani de cand ai luat rank!
Clary Posted January 25, 2016 Posted January 25, 2016 Nick pe server: Clary Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 30.12.2015 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: 2 :30.12.2015 ,04.01.2016 Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: nu Ai facut mereu raportul de activitate? (20 contracte/saptamana): Da Alte precizari?: Multumesc si sper sa fie totul ok.
SERK0NE Posted January 25, 2016 Author Posted January 25, 2016 Nick pe server: Clary Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 30.12.2015 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: 2 :30.12.2015 ,04.01.2016 Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: nu Ai facut mereu raportul de activitate? (20 contracte/saptamana): Da Alte precizari?: Multumesc si sper sa fie totul ok. Cerere acceptata
.ADRIANN Posted January 26, 2016 Posted January 26, 2016 (edited) Nick pe server: HiRO Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): Nu am primit un rank anume de cand sunt in factiune, am rank 1. Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Da, am 2 FW-uri, iar primul l-am primit pe data de 10/01/2016, iar al doilea pe data de 14/01/2016. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu, nu am facut nicio cerere de inactivitate. Ai facut mereu raportul de activitate? (20 contracte/saptamana): Nu eram obligat, dupa ce voi lua rank voi incepe sa-l fac. Alte precizari?: Bafta si sper ca mi se va acorda rank-ul! ( la ora 20:50 fac 21 days). Edited January 26, 2016 by HiRO BAWS
ciurea119 Posted January 26, 2016 Posted January 26, 2016 Nick pe server: Wozzie Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 19.01.2016 am intrat in factiune. Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?:Nu. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu. Ai facut mereu raportul de activitate? (20 contracte/saptamana): Da. Alte precizari?:Multumesc
St4r Posted January 27, 2016 Posted January 27, 2016 Nick pe server: St4r Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): De la intrare in factiune. Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu. Ai facut mereu raportul de activitate? (20 contracte/saptamana): Nu e nevoie, sunt admin. Alte precizari?: -
SERK0NE Posted January 27, 2016 Author Posted January 27, 2016 Nick pe server: HiRO Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): Nu am primit un rank anume de cand sunt in factiune, am rank 1. Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Da, am 2 FW-uri, iar primul l-am primit pe data de 10/01/2016, iar al doilea pe data de 14/01/2016. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu, nu am facut nicio cerere de inactivitate. Ai facut mereu raportul de activitate? (20 contracte/saptamana): Nu eram obligat, dupa ce voi lua rank voi incepe sa-l fac. Alte precizari?: Bafta si sper ca mi se va acorda rank-ul! ( la ora 20:50 fac 21 days). Ai primit rank Nick pe server: Wozzie Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 19.01.2016 am intrat in factiune. Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?:Nu. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu. Ai facut mereu raportul de activitate? (20 contracte/saptamana): Da. Alte precizari?:Multumesc Cerere acceptata Nick pe server: St4r Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): De la intrare in factiune. Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu. Ai facut mereu raportul de activitate? (20 contracte/saptamana): Nu e nevoie, sunt admin. Alte precizari?: - Cerere acceptata
DanyWTF Posted January 27, 2016 Posted January 27, 2016 Nick pe server: Hope. Rank detinut: 1. Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 2016-01-20 22:56:23 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu, nu am. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu. Ai facut mereu raportul de activitate? (20 contracte/saptamana): Desigur. Alte precizari?: Bafta in continuare Serkone.
SERK0NE Posted January 27, 2016 Author Posted January 27, 2016 Nick pe server: Hope. Rank detinut: 1. Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 2016-01-20 22:56:23 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu, nu am. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu. Ai facut mereu raportul de activitate? (20 contracte/saptamana): Desigur. Alte precizari?: Bafta in continuare Serkone. Cerere acceptata
mitzzzzza Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 Cand este ales un nou lider la o factiune, zilele necesare membrilor pentru rank up o iau de la 0, indiferent de rank-ul detinut de un membru.
cocain. Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 Nick pe server: [uRSS]GufiiRank detinut: 1Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 2016-01-15 15:35:40 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: 1/3 luat pe 31.01.2016. motiv 85m din cauza la desyncAi facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: nuAi facut mereu raportul de activitate? (20 contracte/saptamana): mereu.Prima saptamana: 55A doua saptamana:23A treia saptamana 18 Alte precizari?: Cererea am facuto acum, pentru duminica.
mitzzzzza Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 Nick pe server: [uRSS]Gufii Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 2016-01-15 15:35:40 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: 1/3 luat pe 31.01.2016. motiv 85m din cauza la desync Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: nu Ai facut mereu raportul de activitate? (20 contracte/saptamana): mereu. Prima saptamana: 55 A doua saptamana:23 A treia saptamana 18 Alte precizari?: Cererea am facuto acum, pentru duminica. Cerere respinsa ai un FACTION WARN, 7 zile pentru rank up + 7 zile pentru Faction Warn = 14 zile. O sa primesti rank up + clear FW Duminica viitoare daca detii raport complet si nu mai primesti nici un Faction Warn.
.Flawless Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 Nick pe server: @V.endettaRank detinut: 1Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): De când am intrat in factiune am primit direct rank 1. Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu.Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu.Ai facut mereu raportul de activitate? (15 contracte/saptamana): Da.Alte precizari?: Nu am.
RaTTo Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 (edited) Nick pe server: RaTTo Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 31.01.2015 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: - Ai facut mereu raportul de activitate? (20 contracte/saptamana): Da Alte precizari?: Sa iti dea Dumnezeu sanatate si maicuta domnului. Edited February 5, 2016 by RaTTo
mitzzzzza Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 Nick pe server: @V.endetta Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): De când am intrat in factiune am primit direct rank 1. Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu. Ai facut mereu raportul de activitate? (15 contracte/saptamana): Da. Alte precizari?: Nu am. Nick pe server: RaTTo Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 31.01.2015 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: - Ai facut mereu raportul de activitate? (20 contracte/saptamana): Da Alte precizari?: Sa iti dea Dumnezeu sanatate si maicuta domnului. Cereri acceptate, o sa primiti rank up Duminica la Sedinta. Cu conditia sa nu primiti nici un FACTION WARN pana atunci.
ClauDe Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 Nick pe server: Gianni Rank detinut: Rank 1. Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 31/01/2016 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu, nu am Faction Warn. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu, nu am facut nicio cerere. Ai facut mereu raportul de activitate? :Da, am facut raportul mereu. Alte precizari?: Vreau sa primesc rank maine la sedinta (7/02/2016)
Robert Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 Nick pe server: Somox Rank detinut: Rank 1. Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 31/01/2016 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu, nu am Faction Warn. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu, nu am facut nicio cerere. Ai facut mereu raportul de activitate? :Da, am facut raportul mereu. Alte precizari?: Multumesc , succes tuturor maine la campionat.
Cosmin Alin Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 Nick pe server: tibacosmin[Q] Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 2016-01-27 22:34:38 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu am facut. Ai facut mereu raportul de activitate? : Da. Alte precizari?: Multumesc!
WuT Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 Nick pe server: KenTHD Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): Am intrat pe 15.01.2016 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu. Ai facut mereu raportul de activitate? : Da. Alte precizari?: Nimic, mersi.
sebyk1998 Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 Nick pe server: Sebastian.Cross Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 2016-01-29 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu am facut. Ai facut mereu raportul de activitate? : Sunt admin, nu am nevoie. Alte precizari?: Multumesc.
mitzzzzza Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 Nick pe server: Gianni Rank detinut: Rank 1. Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 31/01/2016 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu, nu am Faction Warn. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu, nu am facut nicio cerere. Ai facut mereu raportul de activitate? :Da, am facut raportul mereu. Alte precizari?: Vreau sa primesc rank maine la sedinta (7/02/2016) Nick pe server: Somox Rank detinut: Rank 1. Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 31/01/2016 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu, nu am Faction Warn. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu, nu am facut nicio cerere. Ai facut mereu raportul de activitate? :Da, am facut raportul mereu. Alte precizari?: Multumesc , succes tuturor maine la campionat. Nick pe server: tibacosmin[Q] Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 2016-01-27 22:34:38 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu am facut. Ai facut mereu raportul de activitate? : Da. Alte precizari?: Multumesc! Nick pe server: KenTHD Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): Am intrat pe 15.01.2016 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu. Ai facut mereu raportul de activitate? : Da. Alte precizari?: Nimic, mersi. Nick pe server: Sebastian.Cross Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 2016-01-29 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu am facut. Ai facut mereu raportul de activitate? : Sunt admin, nu am nevoie. Alte precizari?: Multumesc. Cereri acceptate.
Fiasco Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 Nick pe server: Fiasco Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 30.01.2016 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu am facut. Ai facut mereu raportul de activitate? : Da. Alte precizari?: Multumesc.
UZY Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 Nick pe server: UZY Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 30-01-2016 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu. Ai facut mereu raportul de activitate? : Da. Alte precizari?: Ma simt foarte bine in aceasta factiune.
mitzzzzza Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 Nick pe server: Fiasco Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 30.01.2016 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu am facut. Ai facut mereu raportul de activitate? : Da. Alte precizari?: Multumesc. Nick pe server: UZY Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 30-01-2016 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu. Ai facut mereu raportul de activitate? : Da. Alte precizari?: Ma simt foarte bine in aceasta factiune. Cereri acceptate.
ZiKo23 Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 Nick pe server: Aditu. Rank detinut: 1. Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): Nu am primit niciodata rank up. / 24.01.2016. Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu nu am. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu nu am facut. Ai facut mereu raportul de activitate? : Da. Alte precizari?: Sper sa imi acceptati cererea de rank up.
Recommended Posts