Jump to content

Recommended Posts

Posted
Nick pe server: Trevor.

Rank detinut: 1

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 31.01.2016 (ora 21:25)

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am.

Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: -

Ai facut mereu raportul de activitate? : Da.

Alte precizari?: -

Posted

Nick pe server: Aditu.
Rank detinut: 1.
Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): Nu am primit niciodata rank up. / 24.01.2016.
Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu nu am.
Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu nu am facut.
Alte precizari?: Sper sa imi acceptati cererea de rank up.

Nick pe server: Trevor.
Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 31.01.2016 (ora 21:25)
Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am.
Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: -

Cereri acceptate.

Posted
Nick pe server: ARiANUiiL

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): Nu am primit rank-up pana acum.

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu, nu am primit.

Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu, nu am facut.

Ai facut mereu raportul de activitate? :Da.

Alte precizari?: Succes cu functia, king.

Posted

Nick pe server: ARiANUiiL
Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): Nu am primit rank-up pana acum.
Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu, nu am primit.
Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu, nu am facut.
Alte precizari?: Succes cu functia, king.

Cerere acceptata.

Posted
Nick pe server:[AIM]FORTRESS.

Rank detinut:1.

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1):31 ianuarie.

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?:Nu.

Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?:Nu.

Alte precizari?:Nu.

Posted

Nick pe server:[AIM]FORTRESS.
Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1):31 ianuarie.
Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?:Nu.
Alte precizari?:Nu.

Cerere acceptata.

Posted

Nick pe server:  [uRSS]Gufii
Rank detinut: 1
Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1):   2016-01-15 15:35:40

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: 1/3 luat pe 31.01.2016.
Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu
Ai facut mereu raportul de activitate? (20 contracte/saptamana):
Bineinteles, am mai si intrecut limita de contracte.

Alte precizari?: Cererea facuta pentru Duminica. + raport terminat saptamana asta

Posted

Nick pe server:  [uRSS]Gufii

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1):   2016-01-15 15:35:40

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: 1/3 luat pe 31.01.2016.

Ai facut mereu raportul de activitate? (20 contracte/saptamana): Bineinteles, am mai si intrecut limita de contracte.

Alte precizari?: Cererea facuta pentru Duminica. + raport terminat saptamana asta

Cerere acceptata cu conditia sa nu primesti nici un faction Warn pana atunci. O sa primesti rank up la sedinta.

• Upvote 1
Posted

• Nick pe server: Manul

• Rank detinut: 2

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune: 17.01.2016

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu.

Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu.

Posted

• Nick pe server: Manul
  • Rank detinut: 2
  • Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune: 17.01.2016
  • Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu.
  • Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu.
  • Ai facut mereu raportul de activitate? : Da.
  • Alte precizari?: -

Cerere acceptata, o sa primesti rank up la sedinta.

Posted

Nick pe server: Cosmin11230

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 21.01.2016  21:19:56

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: 1/3  luat pe 1:02:2016
Ai facut mereu raportul de activitate? (20 contracte/saptamana): Da

Alte precizari?: Cerere facuta pentru duminica 14:02:2016 + raport terminat

• Upvote 1
Posted

Nick pe server: Pam

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 2016-01-15 19:22:12

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: 1/3 luat pe 31.01.2016

Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu

Ai facut mereu raportul de activitate? (20 contracte/saptamana): Da.

Alte precizari?: Cererea facuta pentru Duminica.

Posted

• Nick pe server: Ozz.Corleone

• Rank detinut: 1

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune: 12.01.2016

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Da, 1/3 pe data de 07.02.2016

Posted

Nick pe server: danyel26

Rank detinut:  1
Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 2016-01-30

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: 1/3 luat pe 2016-02-03 
Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: NU 
Ai facut mereu raportul de activitate? (20 contracte/saptamana): DA

Alte precizari?: Cerere facuta pentru duminica 14:02:2016 

• rep_up.png
  •  
  • 0
Posted (edited)

Nick pe server: Cosmin11230

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 21.01.2016  21:19:56

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: 1/3  luat pe 1:02:2016

Ai facut mereu raportul de activitate? (20 contracte/saptamana): Da

Alte precizari?: Cerere facuta pentru duminica 14:02:2016 + raport terminat

Nick pe server: Pam

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 2016-01-15 19:22:12

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: 1/3 luat pe 31.01.2016

Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu

Ai facut mereu raportul de activitate? (20 contracte/saptamana): Da.

Alte precizari?: Cererea facuta pentru Duminica.

• Nick pe server: Ozz.Corleone
  • Rank detinut: 1
  • Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune: 12.01.2016
  • Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Da, 1/3 pe data de 07.02.2016
  • Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu.
  • Ai facut mereu raportul de activitate? : Da.
  • Alte precizari?: -

Nick pe server: danyel26

Rank detinut:  1

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 2016-01-30

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: 1/3 luat pe 2016-02-03 

Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: NU 

Ai facut mereu raportul de activitate? (20 contracte/saptamana): DA

Alte precizari?: Cerere facuta pentru duminica 14:02:2016 

Cereri acceptate, o sa primiti rank up la sedinta.

Edited by KingOfLionS
Posted

Nick pe server: Kose

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 31.01.2016

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: (1/3) 05.02.2016

Ai facut mereu raportul de activitate? : Da, da l-am facut.

Alte precizari?: Multumesc!

Posted
Nick pe server: Alexkiller

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 2016-02-06 20:23:31

Alte precizari?: Mersi!

Posted

Nick pe server: Alexkiller
Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 2016-02-06 20:23:31
Alte precizari?: Mersi!

Nick pe server: Kose
Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 31.01.2016
Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: (1/3) 05.02.2016
Ai facut mereu raportul de activitate? : Da, da l-am facut.
Alte precizari?: Multumesc!

Cereri acceptate.

Posted (edited)
Nick pe server: AdX.

Rank detinut: 2

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): Acum 3 saptamani cred.

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu, nu am.

Ai facut mereu raportul de activitate?: Intotdeauna.

Alte precizari?: N-am.

Edited by AIM.AdX.
Posted
Nick pe server: DanYel

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 6/02/2016

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu, nu am.

Alte precizari?: Multumesc.

Posted
Nick pe server:SETHO.

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): N-am primit niciodata rank.

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?:Da, 1, nu mai stiu in ce data

Posted

Nick pe server: AdX.
Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): Acum 3 saptamani cred.
Alte precizari?: N-am.

Nick pe server: DanYel
Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 6/02/2016
Alte precizari?: Multumesc.

Nick pe server:SETHO.
Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): N-am primit niciodata rank.
Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?:Da, 1, nu mai stiu in ce data

Cereri acceptate.

Posted
Nick pe server: St4r

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 27.01.2016

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu, am doar un AV.

Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu am facut.

Ai facut mereu raportul de activitate? : Nu este nevoie, sunt admin.

Alte precizari?: Salutare!

Posted

Nick pe server: St4r
Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 27.01.2016
Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu, am doar un AV.
Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu am facut.
Ai facut mereu raportul de activitate? : Nu este nevoie, sunt admin.
Alte precizari?: Salutare!

Cerere acceptata

Posted
Nick pe server: Kyubi

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 08.02.2016

Ai facut mereu raportul de activitate? : Da

Alte precizari?: Multumesc pentru timpul acordat!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp