TucsoN Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 Nick pe server: Trevor. Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 31.01.2016 (ora 21:25) Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: - Ai facut mereu raportul de activitate? : Da. Alte precizari?: -
mitzzzzza Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 Nick pe server: Aditu. Rank detinut: 1. Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): Nu am primit niciodata rank up. / 24.01.2016. Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu nu am. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu nu am facut. Ai facut mereu raportul de activitate? : Da. Alte precizari?: Sper sa imi acceptati cererea de rank up. Nick pe server: Trevor. Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 31.01.2016 (ora 21:25) Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: - Ai facut mereu raportul de activitate? : Da. Alte precizari?: - Cereri acceptate.
sebastiannn Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 Nick pe server: ARiANUiiL Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): Nu am primit rank-up pana acum. Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu, nu am primit. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu, nu am facut. Ai facut mereu raportul de activitate? :Da. Alte precizari?: Succes cu functia, king.
mitzzzzza Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 Nick pe server: ARiANUiiL Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): Nu am primit rank-up pana acum. Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu, nu am primit. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu, nu am facut. Ai facut mereu raportul de activitate? :Da. Alte precizari?: Succes cu functia, king. Cerere acceptata.
FORTRESS. Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 Nick pe server:[AIM]FORTRESS. Rank detinut:1. Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1):31 ianuarie. Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?:Nu. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?:Nu. Ai facut mereu raportul de activitate? : Da. Alte precizari?:Nu.
mitzzzzza Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 Nick pe server:[AIM]FORTRESS. Rank detinut:1. Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1):31 ianuarie. Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?:Nu. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?:Nu. Ai facut mereu raportul de activitate? : Da. Alte precizari?:Nu. Cerere acceptata.
cocain. Posted February 8, 2016 Posted February 8, 2016 Nick pe server: [uRSS]GufiiRank detinut: 1Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 2016-01-15 15:35:40 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: 1/3 luat pe 31.01.2016.Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: NuAi facut mereu raportul de activitate? (20 contracte/saptamana): Bineinteles, am mai si intrecut limita de contracte. Alte precizari?: Cererea facuta pentru Duminica. + raport terminat saptamana asta
mitzzzzza Posted February 8, 2016 Posted February 8, 2016 Nick pe server: [uRSS]Gufii Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 2016-01-15 15:35:40 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: 1/3 luat pe 31.01.2016. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu Ai facut mereu raportul de activitate? (20 contracte/saptamana): Bineinteles, am mai si intrecut limita de contracte. Alte precizari?: Cererea facuta pentru Duminica. + raport terminat saptamana asta Cerere acceptata cu conditia sa nu primesti nici un faction Warn pana atunci. O sa primesti rank up la sedinta. 1
manu13 Posted February 12, 2016 Posted February 12, 2016 Nick pe server: Manul Rank detinut: 2 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune: 17.01.2016 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu. Ai facut mereu raportul de activitate? : Da. Alte precizari?: -
mitzzzzza Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 Nick pe server: Manul Rank detinut: 2 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune: 17.01.2016 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu. Ai facut mereu raportul de activitate? : Da. Alte precizari?: - Cerere acceptata, o sa primesti rank up la sedinta.
K0SMiN Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 Nick pe server: Cosmin11230 Rank detinut: 1Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 21.01.2016 21:19:56 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: 1/3 luat pe 1:02:2016Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: NuAi facut mereu raportul de activitate? (20 contracte/saptamana): Da Alte precizari?: Cerere facuta pentru duminica 14:02:2016 + raport terminat 1
AlexandruAndriesi Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 Nick pe server: Pam Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 2016-01-15 19:22:12 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: 1/3 luat pe 31.01.2016 Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu Ai facut mereu raportul de activitate? (20 contracte/saptamana): Da. Alte precizari?: Cererea facuta pentru Duminica.
paulpaul600 Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 Nick pe server: Ozz.Corleone Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune: 12.01.2016 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Da, 1/3 pe data de 07.02.2016 Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu. Ai facut mereu raportul de activitate? : Da. Alte precizari?: -
Daniel_26 Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 Nick pe server: danyel26 Rank detinut: 1Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 2016-01-30 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: 1/3 luat pe 2016-02-03 Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: NU Ai facut mereu raportul de activitate? (20 contracte/saptamana): DA Alte precizari?: Cerere facuta pentru duminica 14:02:2016 0 Back to top Quote
mitzzzzza Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 (edited) Nick pe server: Cosmin11230 Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 21.01.2016 21:19:56 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: 1/3 luat pe 1:02:2016 Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu Ai facut mereu raportul de activitate? (20 contracte/saptamana): Da Alte precizari?: Cerere facuta pentru duminica 14:02:2016 + raport terminat Nick pe server: Pam Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 2016-01-15 19:22:12 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: 1/3 luat pe 31.01.2016 Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu Ai facut mereu raportul de activitate? (20 contracte/saptamana): Da. Alte precizari?: Cererea facuta pentru Duminica. Nick pe server: Ozz.Corleone Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune: 12.01.2016 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Da, 1/3 pe data de 07.02.2016 Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu. Ai facut mereu raportul de activitate? : Da. Alte precizari?: - Nick pe server: danyel26 Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 2016-01-30 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: 1/3 luat pe 2016-02-03 Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: NU Ai facut mereu raportul de activitate? (20 contracte/saptamana): DA Alte precizari?: Cerere facuta pentru duminica 14:02:2016 Cereri acceptate, o sa primiti rank up la sedinta. Edited February 14, 2016 by KingOfLionS
GeaLa. Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 Nick pe server: Kose Rank detinut: 1. Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 31.01.2016 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: (1/3) 05.02.2016 Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu, nu am facut. Ai facut mereu raportul de activitate? : Da, da l-am facut. Alte precizari?: Multumesc!
Catrici Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 Nick pe server: Alexkiller Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 2016-02-06 20:23:31 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu. Ai facut mereu raportul de activitate? :Da. Alte precizari?: Mersi!
mitzzzzza Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 Nick pe server: Alexkiller Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 2016-02-06 20:23:31 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu. Ai facut mereu raportul de activitate? :Da. Alte precizari?: Mersi! Nick pe server: Kose Rank detinut: 1. Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 31.01.2016 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: (1/3) 05.02.2016 Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu, nu am facut. Ai facut mereu raportul de activitate? : Da, da l-am facut. Alte precizari?: Multumesc! Cereri acceptate.
adX... Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 (edited) Nick pe server: AdX. Rank detinut: 2 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): Acum 3 saptamani cred. Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu, nu am. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu, nu am facut. Ai facut mereu raportul de activitate?: Intotdeauna. Alte precizari?: N-am. Edited February 14, 2016 by AIM.AdX.
DanYell Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 Nick pe server: DanYel Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 6/02/2016 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu, nu am. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu, nu am facut. Ai facut mereu raportul de activitate?: Intotdeauna. Alte precizari?: Multumesc.
Chanter Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 Nick pe server:SETHO. Rank detinut:1. Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): N-am primit niciodata rank. Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?:Da, 1, nu mai stiu in ce data Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?:Nu. Ai facut mereu raportul de activitate? : Da.
mitzzzzza Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 Nick pe server: AdX. Rank detinut: 2 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): Acum 3 saptamani cred. Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu, nu am. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu, nu am facut. Ai facut mereu raportul de activitate?: Intotdeauna. Alte precizari?: N-am. Nick pe server: DanYel Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 6/02/2016 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu, nu am. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu, nu am facut. Ai facut mereu raportul de activitate?: Intotdeauna. Alte precizari?: Multumesc. Nick pe server:SETHO. Rank detinut:1. Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): N-am primit niciodata rank. Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?:Da, 1, nu mai stiu in ce data Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?:Nu. Ai facut mereu raportul de activitate? : Da. Cereri acceptate.
St4r Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 Nick pe server: St4r Rank detinut: 2 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 27.01.2016 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu, am doar un AV. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu am facut. Ai facut mereu raportul de activitate? : Nu este nevoie, sunt admin. Alte precizari?: Salutare!
mitzzzzza Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 Nick pe server: St4r Rank detinut: 2 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 27.01.2016 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu, am doar un AV. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu am facut. Ai facut mereu raportul de activitate? : Nu este nevoie, sunt admin. Alte precizari?: Salutare! Cerere acceptata
Cyrus15 Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 Nick pe server: Kyubi Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 08.02.2016 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu am facut. Ai facut mereu raportul de activitate? : Da Alte precizari?: Multumesc pentru timpul acordat!
Recommended Posts