EugenR0 Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 Nick pe server: Time Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 07.02.2016 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu am facut. Ai facut mereu raportul de activitate? : - Alte precizari?: -
mitzzzzza Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 Nick pe server: Kyubi Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 08.02.2016 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu am facut. Ai facut mereu raportul de activitate? : Da Alte precizari?: Multumesc pentru timpul acordat! Nick pe server: Time Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 07.02.2016 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu am facut. Ai facut mereu raportul de activitate? : - Alte precizari?: - Cereri acceptate.
Axe3 Posted February 17, 2016 Posted February 17, 2016 Nick pe server: Axe3 Rank detinut: Rank 3. Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 30.12.2015 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: 1/3 Faction Warn primit pe data de 11.02.2016. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu am facut cerere de inactivitate! Ai facut mereu raportul de activitate? : Da l-am facut mereu. Alte precizari?: Sper ca am indeplinit conditiile pentru a primi rank up!
mitzzzzza Posted February 17, 2016 Posted February 17, 2016 Nick pe server: Axe3 Rank detinut: Rank 3. Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 30.12.2015 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: 1/3 Faction Warn primit pe data de 11.02.2016. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu am facut cerere de inactivitate! Ai facut mereu raportul de activitate? : Da l-am facut mereu. Alte precizari?: Sper ca am indeplinit conditiile pentru a primi rank up! Cerere respinsa, pentru a primi rank 4, ai nevoie de minim 3 saptamani + inca o saptamana pentru fw-ul detinut. Deci o sa primesti rank up in data de 28-02-2016, daca nu mai acumulezi nici un faction warn.
sEbby Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 Nick pe server: p0keR Rank detinut: Rank 2. Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 2016-01-23 17:58:21 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: 2016-02-09 01:56:14 Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu am facut cerere de inactivitate! Ai facut mereu raportul de activitate? : Da . Alte precizari?: Multumesc !
RaTTo Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 Nick pe server: RaTTo Rank detinut: 2 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 2016-02-07 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am avut Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu am facut Ai facut mereu raportul de activitate? : Desigur Alte precizari?: Isus Cristos fiul lui Dumnezeu.
Oana_22 Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 Nick pe server: Oana Rank detinut: 3 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 2015-12-20 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am avut niciunul. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Doar la o sedinta. Ai facut mereu raportul de activitate? :Da. Alte precizari?: -
ClauDe Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 Nick pe server: Gianni Rank detinut: 2 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 07/02/2016 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu, nu am Fw. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu, nu am facut cerere de inactivitate. Ai facut mereu raportul de activitate? : Da, am facut mereu raportul. Alte precizari?:Doresc sa iau rank up pe data de 21/02/2016 (Sedinta).Multumesc.
mitzzzzza Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 Nick pe server: p0keR Rank detinut: Rank 2. Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 2016-01-23 17:58:21 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: 2016-02-09 01:56:14 Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu am facut cerere de inactivitate! Ai facut mereu raportul de activitate? : Da . Alte precizari?: Multumesc ! Nick pe server: RaTTo Rank detinut: 2 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 2016-02-07 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am avut Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu am facut Ai facut mereu raportul de activitate? : Desigur Alte precizari?: Isus Cristos fiul lui Dumnezeu. Nick pe server: Oana Rank detinut: 3 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 2015-12-20 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am avut niciunul. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Doar la o sedinta. Ai facut mereu raportul de activitate? :Da. Alte precizari?: - Nick pe server: Gianni Rank detinut: 2 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 07/02/2016 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu, nu am Fw. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu, nu am facut cerere de inactivitate. Ai facut mereu raportul de activitate? : Da, am facut mereu raportul. Alte precizari?:Doresc sa iau rank up pe data de 21/02/2016 (Sedinta).Multumesc. Cereri acceptate.
IuLianFlorin Posted February 21, 2016 Posted February 21, 2016 Nick pe server: ekipS Rank detinut: 2 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1):2016-01-07(Data cand am intract in factiune), (am primit rank 2 cred ca pe data de 15/01/2016, dar liderul a renuntat, iar la sosirea noului lider, am luat-o de la capat cu zilele. Am 4 saptamani de cand nu am mai luat rank sau chiar 5.) Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: 31/01/2016 Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu,nu am fost invoit. Ai facut mereu raportul de activitate? : Desigur. Alte precizari?: Sper sa primesc rank-up Model cerere clear FW (rank 5) Nick pe server: ekipS Cate FW-uri ai?: 1/3 Cand le-ai primit (primul/al doilea)?: Am doar unul de pe data de 31/01/2016 Alte precizari?: Sper sa iau clear.
mitzzzzza Posted February 21, 2016 Posted February 21, 2016 Nick pe server: ekipS Rank detinut: 2 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1):2016-01-07(Data cand am intract in factiune), (am primit rank 2 cred ca pe data de 15/01/2016, dar liderul a renuntat, iar la sosirea noului lider, am luat-o de la capat cu zilele. Am 4 saptamani de cand nu am mai luat rank sau chiar 5.) Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: 31/01/2016 Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu,nu am fost invoit. Ai facut mereu raportul de activitate? : Desigur. Alte precizari?: Sper sa primesc rank-up Model cerere clear FW (rank 5) Nick pe server: ekipS Cate FW-uri ai?: 1/3 Cand le-ai primit (primul/al doilea)?: Am doar unul de pe data de 31/01/2016 Alte precizari?: Sper sa iau clear. cerere acceptata, o sa primesti rank up la sedinta.
mitzzzzza Posted February 21, 2016 Posted February 21, 2016 Nick pe server: FranKL1n Rank detinut: 3 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 23/01/2016 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu. Ai facut mereu raportul de activitate? : Desigur. Alte precizari?: Multumesc pentru atentie. Cerere acceptata, o sa primesti la sedinta.
Cosmin Alin Posted February 21, 2016 Posted February 21, 2016 Nick pe server: tibacosmin Rank detinut: 2 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 2016-02-07 20:19:31 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: nu am facut nici o cerere. Ai facut mereu raportul de activitate? : Da. Alte precizari?: Multumesc
Catrici Posted February 21, 2016 Posted February 21, 2016 (edited) Nick pe server: Alexkiller Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 2016-02-06 20:23:31 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: DA,am 1 FW,la-m primit in 14/02/2016. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu. Ai facut mereu raportul de activitate? :Da Alte precizari?: Multumesc. Model cerere clear FW (rank 5) Nick pe server: Alexkiller Cate FW-uri ai?: 1/3 Cand le-ai primit (primul/al doilea)?:Am doar unul pe data de 14/02/2016 Alte precizari?: Sper sa iau clear. Edited February 21, 2016 by Catrici
WuT Posted February 21, 2016 Posted February 21, 2016 Nick pe server: KenTHD Rank detinut: 2 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): Am primit rank pe 7.02.2016. Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu. Ai facut mereu raportul de activitate? : Desigur. Alte precizari?: Multumesc.
mitzzzzza Posted February 21, 2016 Posted February 21, 2016 Nick pe server: tibacosmin Rank detinut: 2 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 2016-02-07 20:19:31 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: nu am facut nici o cerere. Ai facut mereu raportul de activitate? : Da. Alte precizari?: Multumesc Nick pe server: Alexkiller Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 2016-02-06 20:23:31 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: DA,am 1 FW,la-m primit in 14/02/2016. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu. Ai facut mereu raportul de activitate? :Da Alte precizari?: Multumesc. Model cerere clear FW (rank 5) Nick pe server: Alexkiller Cate FW-uri ai?: 1/3 Cand le-ai primit (primul/al doilea)?:Am doar unul pe data de 14/02/2016 Alte precizari?: Sper sa iau clear. Nick pe server: KenTHD Rank detinut: 2 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): Am primit rank pe 7.02.2016. Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu. Ai facut mereu raportul de activitate? : Desigur. Alte precizari?: Multumesc. cereri acceptate.
Robert Mitrica Posted February 21, 2016 Posted February 21, 2016 (edited) Nick pe server: [NxT]_Robi Rank detinut: 1. Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 08.02.2016 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Da, am unul primit pe data de 14.02.2016. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu. Ai facut mereu raportul de activitate? :Da, l-am facut. Alte precizari?: Bafta! Model cerere clear FW (rank 5) Nick pe server: [NxT]_Robi Cate FW-uri ai?: 1. Cand le-ai primit (primul/al doilea)?: L-am primit pe data de 14.02.2016. Alte precizari?: Sper sa iau clear! Edited February 21, 2016 by Robi_
mitzzzzza Posted February 22, 2016 Posted February 22, 2016 Nick pe server: [NxT]_Robi Rank detinut: 1. Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 08.02.2016 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Da, am unul primit pe data de 14.02.2016. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu. Ai facut mereu raportul de activitate? :Da, l-am facut. Alte precizari?: Bafta! Model cerere clear FW (rank 5) Nick pe server: [NxT]_Robi Cate FW-uri ai?: 1. Cand le-ai primit (primul/al doilea)?: L-am primit pe data de 14.02.2016. Alte precizari?: Sper sa iau clear! Cerere acceptata.
Mihai Mrejeru Posted February 22, 2016 Posted February 22, 2016 (edited) Nick pe server: Miiai. Rank detinut: 1. Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 2016.02.08 . Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: 2016.02.13, da am avut un warn. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu am facut nicio cerer de acest fel. Ai facut mereu raportul de activitate? : Da. Alte precizari?: Sper sa iau r-up. Nick pe server: Miiai. Cate FW-uri ai?: Am un FW. Cand le-ai primit (primul/al doilea)?: 2016.02.13. In aceasta data am primit un faction warn. Alte precizari?: Bafta. Edited February 22, 2016 by Miiiai
mitzzzzza Posted February 22, 2016 Posted February 22, 2016 Nick pe server: Miiai. Rank detinut: 1. Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 2016.02.08 . Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: 2016.02.13, da am avut un warn. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu am facut nicio cerer de acest fel. Ai facut mereu raportul de activitate? : Da. Alte precizari?: Sper sa iau r-up. Nick pe server: Miiai. Cate FW-uri ai?: Am un FW. Cand le-ai primit (primul/al doilea)?: 2016.02.13. In aceasta data am primit un faction warn. Alte precizari?: Bafta. Cerere acceptata
cocain. Posted February 22, 2016 Posted February 22, 2016 Nick pe server: Gufii Rank detinut: 2 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 14.Februarie.2016 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu, n-am Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Niciodata Ai facut mereu raportul de activitate? : Bineinteles Alte precizari?: Cererea pentru Duminica 28.Februarie.2016
Kratos Posted February 27, 2016 Posted February 27, 2016 Nick pe server: Pretecst Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 19.02.2016 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu Ai facut mereu raportul de activitate? : Da Alte precizari?: Cele bune
Alyn Maryus Posted February 27, 2016 Posted February 27, 2016 Nick pe server: Mr.Joker Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 20.02.2016 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu am facut. Ai facut mereu raportul de activitate? : Desigur. Alte precizari?: Multumesc pentru timpul acordat.
DanYell Posted February 27, 2016 Posted February 27, 2016 Nick pe server: DanYel Rank detinut: 2 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 13-02-2016 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu am facut. Ai facut mereu raportul de activitate? : Desigur. Alte precizari?: Multumesc.
Oana_22 Posted February 27, 2016 Posted February 27, 2016 Nick pe server: Oana Rank detinut : 4 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 21.02.2016 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu. Ai facut mereu raportul de activitate? : Da. Alte precizari?: -
Recommended Posts