Jump to content

Recommended Posts

Posted
Nick pe server: Time

Rank detinut: 1

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 07.02.2016

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am.

Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu am facut.

Ai facut mereu raportul de activitate? : -

Alte precizari?: -

Posted

Nick pe server: Kyubi
Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 08.02.2016
Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am.
Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu am facut.
Ai facut mereu raportul de activitate? : Da
Alte precizari?: Multumesc pentru timpul acordat!

Nick pe server: Time
Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 07.02.2016
Ai facut mereu raportul de activitate? : -

Cereri acceptate.

Posted
Nick pe server: Axe3

Rank detinut: Rank 3.

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 30.12.2015

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: 1/3 Faction Warn primit pe data de 11.02.2016.

Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu am facut cerere de inactivitate!

Ai facut mereu raportul de activitate? : Da l-am facut mereu.

Alte precizari?: Sper ca am indeplinit conditiile pentru a primi rank up!

Posted

Nick pe server: Axe3
Rank detinut: Rank 3.
Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 30.12.2015
Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: 1/3 Faction Warn primit pe data de 11.02.2016.
Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu am facut cerere de inactivitate!
Ai facut mereu raportul de activitate? : Da l-am facut mereu.
Alte precizari?: Sper ca am indeplinit conditiile pentru a primi rank up!

Cerere respinsa, pentru a primi rank 4, ai nevoie de minim 3 saptamani + inca o saptamana pentru fw-ul detinut. Deci o sa primesti rank up in data de 28-02-2016, daca nu mai acumulezi nici un faction warn.

Posted
Nick pe server: p0keR

Rank detinut: Rank 2.

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 2016-01-23 17:58:21

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: 2016-02-09 01:56:14

Ai facut mereu raportul de activitate? : Da .

Alte precizari?: Multumesc !

Posted
Nick pe server: RaTTo

Rank detinut: 2

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 2016-02-07 

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am avut

Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu am facut

Ai facut mereu raportul de activitate? : Desigur

Alte precizari?: Isus Cristos fiul lui Dumnezeu.

Posted
Nick pe server: Oana

Rank detinut: 3

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 2015-12-20

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am avut niciunul.

Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Doar la o sedinta.

Ai facut mereu raportul de activitate? :Da.

Posted
Nick pe server: Gianni

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 07/02/2016

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu, nu am Fw.

Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu, nu am facut cerere de inactivitate.

Ai facut mereu raportul de activitate? : Da, am facut mereu raportul.

Alte precizari?:Doresc sa iau rank up pe data de 21/02/2016 (Sedinta).Multumesc.

Posted

Nick pe server: p0keR
Rank detinut: Rank 2.
Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 2016-01-23 17:58:21
Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: 2016-02-09 01:56:14
Ai facut mereu raportul de activitate? : Da .
Alte precizari?: Multumesc !

Nick pe server: RaTTo
Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 2016-02-07 
Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am avut
Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu am facut
Ai facut mereu raportul de activitate? : Desigur
Alte precizari?: Isus Cristos fiul lui Dumnezeu.

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 2015-12-20
Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am avut niciunul.
Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Doar la o sedinta.
Ai facut mereu raportul de activitate? :Da.

Nick pe server: Gianni
Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 07/02/2016
Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu, nu am Fw.
Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu, nu am facut cerere de inactivitate.
Ai facut mereu raportul de activitate? : Da, am facut mereu raportul.
Alte precizari?:Doresc sa iau rank up pe data de 21/02/2016 (Sedinta).Multumesc.

Cereri acceptate.

Posted
Nick pe server:  ekipS

Rank detinut:  2

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1):2016-01-07(Data cand am intract in factiune), (am primit rank 2 cred ca pe data de 15/01/2016, dar liderul a renuntat, iar la sosirea noului lider, am luat-o de la capat cu zilele. Am 4 saptamani de cand nu am mai luat rank sau chiar 5.)

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: 31/01/2016

Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu,nu am fost invoit.

Ai facut mereu raportul de activitate? : Desigur.

Alte precizari?: Sper sa primesc rank-up

Model cerere clear FW (rank 5)

Nick pe server: ekipS

Cate FW-uri ai?: 1/3

Cand le-ai primit (primul/al doilea)?: Am doar unul de pe data de 31/01/2016

Alte precizari?: Sper sa iau clear.

Posted

Nick pe server:  ekipS
Rank detinut:  2
Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1):2016-01-07(Data cand am intract in factiune), (am primit rank 2 cred ca pe data de 15/01/2016, dar liderul a renuntat, iar la sosirea noului lider, am luat-o de la capat cu zilele. Am 4 saptamani de cand nu am mai luat rank sau chiar 5.)
Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: 31/01/2016
Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu,nu am fost invoit.
Alte precizari?: Sper sa primesc rank-up

Nick pe server: ekipS
Cand le-ai primit (primul/al doilea)?: Am doar unul de pe data de 31/01/2016

cerere acceptata, o sa primesti rank up la sedinta.

Posted

Nick pe server: FranKL1n
Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1):  23/01/2016
Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu.
Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu.
Alte precizari?: Multumesc pentru atentie.

Cerere acceptata, o sa primesti la sedinta.

Posted
Nick pe server:  tibacosmin

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1):  2016-02-07 20:19:31

Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?:  nu am facut nici o cerere.

Ai facut mereu raportul de activitate? : Da.

Alte precizari?: Multumesc

Posted (edited)
Nick pe server: Alexkiller
Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 2016-02-06 20:23:31
Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: DA,am 1 FW,la-m primit in 14/02/2016.
Ai facut mereu raportul de activitate? :Da
Alte precizari?: Multumesc.

Cand le-ai primit (primul/al doilea)?:Am doar unul pe data de 14/02/2016

Edited by Catrici
Posted
Nick pe server: KenTHD

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): Am primit rank pe 7.02.2016.

Posted

Nick pe server:  tibacosmin
Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1):  2016-02-07 20:19:31
Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?:  nu am facut nici o cerere.
Alte precizari?: Multumesc

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 2016-02-06 20:23:31
Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: DA,am 1 FW,la-m primit in 14/02/2016.
Ai facut mereu raportul de activitate? :Da

Cand le-ai primit (primul/al doilea)?:Am doar unul pe data de 14/02/2016

Nick pe server: KenTHD
Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): Am primit rank pe 7.02.2016.

cereri acceptate.

Posted (edited)
Nick pe server: [NxT]_Robi

Rank detinut: 1.

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 08.02.2016

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Da, am unul primit pe data de 14.02.2016.

Ai facut mereu raportul de activitate? :Da, l-am facut.

Alte precizari?: Bafta!

Cate FW-uri ai?: 1.

Cand le-ai primit (primul/al doilea)?: L-am primit pe data de 14.02.2016.

Alte precizari?: Sper sa iau clear!

Edited by Robi_
Posted

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Da, am unul primit pe data de 14.02.2016.
Ai facut mereu raportul de activitate? :Da, l-am facut.
Alte precizari?: Bafta!

Cate FW-uri ai?: 1.
Cand le-ai primit (primul/al doilea)?: L-am primit pe data de 14.02.2016.
Alte precizari?: Sper sa iau clear!

Cerere acceptata.

Posted (edited)
Nick pe server: Miiai.
Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 2016.02.08 .
Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: 2016.02.13, da am avut un warn.
Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu am facut nicio cerer de acest fel. 
Alte precizari?: Sper sa iau r-up.

Cate FW-uri ai?: Am un FW.
Cand le-ai primit (primul/al doilea)?: 2016.02.13. In aceasta data am primit un faction warn.
Alte precizari?: Bafta.
Edited by Miiiai
Posted

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 2016.02.08 .
Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: 2016.02.13, da am avut un warn.
Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu am facut nicio cerer de acest fel. 
Alte precizari?: Sper sa iau r-up.

Cate FW-uri ai?: Am un FW.
Cand le-ai primit (primul/al doilea)?: 2016.02.13. In aceasta data am primit un faction warn.
Alte precizari?: Bafta.

Cerere acceptata

Posted
Nick pe server: Gufii

Rank detinut: 2

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 14.Februarie.2016

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu, n-am

Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Niciodata

Ai facut mereu raportul de activitate? : Bineinteles

Alte precizari?: Cererea pentru Duminica 28.Februarie.2016

Posted
Nick pe server:  Pretecst
Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1):  19.02.2016
Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?:  Nu
Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu 
Ai facut mereu raportul de activitate? : Da
Alte precizari?: Cele bune

Posted
Nick pe server: Mr.Joker

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 20.02.2016

Alte precizari?: Multumesc pentru timpul acordat.

Posted
Nick pe server: DanYel

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 13-02-2016

Posted

Rank detinut : 4

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 21.02.2016

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp