mitzzzzza Posted February 27, 2016 Posted February 27, 2016 Nick pe server: Gufii Rank detinut: 2 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 14.Februarie.2016 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu, n-am Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Niciodata Ai facut mereu raportul de activitate? : Bineinteles Alte precizari?: Cererea pentru Duminica 28.Februarie.2016 Nick pe server: Pretecst Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 19.02.2016 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu Ai facut mereu raportul de activitate? : Da Alte precizari?: Cele bune Nick pe server: Mr.Joker Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 20.02.2016 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu am facut. Ai facut mereu raportul de activitate? : Desigur. Alte precizari?: Multumesc pentru timpul acordat. Nick pe server: DanYel Rank detinut: 2 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 13-02-2016 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu am facut. Ai facut mereu raportul de activitate? : Desigur. Alte precizari?: Multumesc. Cereri acceptate. O sa primiti maine la sedinta.
GeaLa. Posted February 27, 2016 Posted February 27, 2016 Nick pe server: Kose Rank detinut: 2. Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 14.02.2016 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu, nu am. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu. Ai facut mereu raportul de activitate? : Da. Alte precizari?: Multumesc!
Oana_22 Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 Nick pe server: .Ilusion. Rank detinut: 1. Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 21.02.2016 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu, nu am. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu. Ai facut mereu raportul de activitate? : Da. Alte precizari?: Multumesc!
Rocki002 Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 Nick pe server: Rocki Rank detinut: 1. Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 8.02.2016 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Da am 2/3 , Primul fw l-am primit pe 09.02.2016 iar al doilea pe data de 10.02.2016 Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu. Ai facut mereu raportul de activitate? : Da. Alte precizari?: Nu am.
mitzzzzza Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 Nick pe server: Kose Rank detinut: 2. Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 14.02.2016 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu, nu am. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu. Ai facut mereu raportul de activitate? : Da. Alte precizari?: Multumesc! Nick pe server: .Ilusion. Rank detinut: 1. Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 21.02.2016 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu, nu am. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu. Ai facut mereu raportul de activitate? : Da. Alte precizari?: Multumesc! Nick pe server: Rocki Rank detinut: 1. Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 8.02.2016 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Da am 2/3 , Primul fw l-am primit pe 09.02.2016 iar al doilea pe data de 10.02.2016 Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu. Ai facut mereu raportul de activitate? : Da. Alte precizari?: Nu am. Cereri acceptate. Rocki o sa primesti rank up -Luni.
Don.Giovanni Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 Nick pe server: YmiR Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 2016-02-19 19:37:24 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu. Ai facut mereu raportul de activitate? :Da. Alte precizari?: Nimic.
mitzzzzza Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 Nick pe server: YmiR Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 2016-02-19 19:37:24 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu. Ai facut mereu raportul de activitate? :Da. Alte precizari?: Nimic. Cerere acceptata.
Chanter Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 Nick pe server: SETHO Rank detinut: 2 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 2016-02-14 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu. Ai facut mereu raportul de activitate? : Nu sunt obligat sa-l fac Alte precizari?: Nimic.
mitzzzzza Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 Nick pe server: SETHO Rank detinut: 2 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 2016-02-14 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu. Ai facut mereu raportul de activitate? : Nu sunt obligat sa-l fac Alte precizari?: Nimic. Cerere acceptata.
NoName.. Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 Nick pe server: NoName. Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 22.02.2016 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu. Ai facut mereu raportul de activitate? :Da. Alte precizari?: Nimic.
Shady Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 Nick pe server: Shady Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 15.02.2016 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: 15.02.2016 (chiar la 0 zile) Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu am avut. Ai facut mereu raportul de activitate? : Desigur! Alte precizari?: Multumesc, sper sa ajung la un rank cat mai inalt!
mitzzzzza Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 Nick pe server: NoName. Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 22.02.2016 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu. Ai facut mereu raportul de activitate? :Da. Alte precizari?: Nimic. Cerere acceptata Nick pe server: Shady Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 15.02.2016 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: 15.02.2016 (chiar la 0 zile) Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu am avut. Ai facut mereu raportul de activitate? : Desigur! Alte precizari?: Multumesc, sper sa ajung la un rank cat mai inalt! Nu esti pregatit inca de rank up, datorita comportamentului tau care l-ai avut la inceput cand ai intrat in factiune, nu o sa primesti RANK UP de aceasta data. Arata ca esti demn si nu mai faci probleme, si o sa primesti rank up la Sedinta de Duminica.
EugenR0 Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 Nick pe server: Time Rank detinut: 2 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune : 15.02.2016 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: - Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: - Ai facut mereu raportul de activitate? : -. Alte precizari?: -.
mitzzzzza Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 Nick pe server: Time Rank detinut: 2 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune : 15.02.2016 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: - Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: - Ai facut mereu raportul de activitate? : -. Alte precizari?: -. Cerere acceptata.
Cyrus15 Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 Nick pe server: Kyubi Rank detinut: 2 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 15.02.2016 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu am Ai facut mereu raportul de activitate? : Da Alte precizari?: Multumesc pentru timpul acordat!
mitzzzzza Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 Nick pe server: Kyubi Rank detinut: 2 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 15.02.2016 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu am Ai facut mereu raportul de activitate? : Da Alte precizari?: Multumesc pentru timpul acordat! Cerere acceptata
Mishuux Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 Nick pe server: piKy Cate FW-uri ai?: 1/3 Cand le-ai primit (primul/al doilea)?: 2016-02-23 19:43:00 piKy received a faction warn from KingOfLionS. FW: 1/3.Alte precizari?: Multumesc! Anticipat.
mitzzzzza Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 Nick pe server: piKy Cate FW-uri ai?: 1/3 Cand le-ai primit (primul/al doilea)?: 2016-02-23 19:43:00 piKy received a faction warn from KingOfLionS. FW: 1/3.Alte precizari?: Multumesc! Anticipat. Cerere acceptata, o sa primesti clear fw-uri la sedinta de Duminica.
Kitzu. Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 (edited) Nick pe server: Kitzu. Rank detinut: 1. Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): Am intrat in factiune pe data de 21.2.2016. Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Da, am primit un FW pe data de 22.2.2016. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu am facut nicio cerere de inactivitate pana acum. Ai facut mereu raportul de activitate? :Da, de fiecare data. Alte precizari?: Multumesc pentru timpul acordat! Edited March 4, 2016 by Kitzu.
Uzzystein Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 Nick pe server: Uzzystein. Rank detinut: 1. Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 19.02.2016. Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Am un FW. L-am luat pe data de 22.02.2016. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: N-am avut cereri de inactivitate. Ai facut mereu raportul de activitate?: Da! Alte precizari?: -
Shady Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 Nick pe server: Shady Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): La intrare, mai exact: 15.02.2016 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Da, exact la 0 zile, in data de 15.02.2016 Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu am, am fost activ mereu si raport facut mereu. Ai facut mereu raportul de activitate? : Desigur. Alte precizari?: Va rog acordati-mi si mie rank up, nu cer multe, nu am facut rau nimanui, nici nu vorbesc pe /f imi vad de contractele mele si atata. Nu mai judecati oamenii fara sa stiti nimic despre! Multumesc! sper sa imi acordati si mie rank :D
Bogdan Sdn Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 Nick pe server: Black.DiamonD Cate FW-uri ai?: 1/3 Cand le-ai primit (primul/al doilea)?: 20.02.2016 Alte precizari?: Multumesc! Anticipat.
Daniel_26 Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 Nick pe server: danyel26 Rank detinut: 2 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1):2016-02-14 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: 2/3.. 1.2016-02-17 si 2.2016-02-28 ora 00:02:28 Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: nu. Ai facut mereu raportul de activitate? (20 contracte/saptamana): da Alte precizari?: Merci.
DanYell Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 Nick pe server: DanYel Rank detinut: 2 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 13.02.2016. Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Am un FW. L-am luat pe data de 27.02.2016. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: N-am avut cereri de inactivitate. Ai facut mereu raportul de activitate?: Da! Alte precizari?: Multumesc.
Aquarius. Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 Nick pe server: LemMoN201Rank detinut: 3Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): Pe vremea lui Serkone, nu mai stiu exact.Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Am x2 Fw. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Nu am facut.Ai facut mereu raportul de activitate?: Da!Alte precizari?: Multumesc.
Recommended Posts