Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nick pe server: Gufii
Rank detinut: 2
Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 14.Februarie.2016
Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu, n-am
Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Niciodata
Ai facut mereu raportul de activitate? : Bineinteles
Alte precizari?: Cererea pentru Duminica 28.Februarie.2016

Nick pe server:  Pretecst
Rank detinut: 1
Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1):  19.02.2016
Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?:  Nu
Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu 
Ai facut mereu raportul de activitate? : Da
Alte precizari?: Cele bune

Nick pe server: Mr.Joker
Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 20.02.2016
Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am.
Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu am facut.
Ai facut mereu raportul de activitate? : Desigur.
Alte precizari?: Multumesc pentru timpul acordat.

Nick pe server: DanYel
Rank detinut: 2
Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 13-02-2016
Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am.
Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu am facut.
Alte precizari?: Multumesc. 

Cereri acceptate. O sa primiti maine la sedinta. 

Posted
Nick pe server: Kose

Rank detinut: 2.

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 14.02.2016

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu, nu am.

Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu.

Ai facut mereu raportul de activitate? : Da.

Alte precizari?: Multumesc!

Posted
Nick pe server: .Ilusion.

Rank detinut: 1.

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 21.02.2016

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu, nu am.

Posted

Nick pe server: Rocki

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 8.02.2016

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Da am 2/3 , Primul fw l-am primit pe 09.02.2016 iar al doilea pe data de 10.02.2016

Alte precizari?: Nu am.

Posted

Nick pe server: Kose
Rank detinut: 2.
Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 14.02.2016

Nick pe server: .Ilusion.
Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 21.02.2016

Nick pe server: Rocki
Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 8.02.2016
Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Da am 2/3 , Primul fw l-am primit pe 09.02.2016 iar al doilea pe data de 10.02.2016
Alte precizari?: Nu am.

Cereri acceptate.  Rocki o sa primesti rank up -Luni.

Posted
Nick pe server:  YmiR

Rank detinut:  1

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 2016-02-19 19:37:24

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?:  Nu.

Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?:  Nu.

Ai facut mereu raportul de activitate? :Da.

Alte precizari?:  Nimic.

Posted

Nick pe server:  YmiR
Rank detinut:  1
Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 2016-02-19 19:37:24
Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?:  Nu.

Cerere acceptata.

Posted

Nick pe server:  SETHO

Rank detinut:  2

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 2016-02-14 

Ai facut mereu raportul de activitate? : Nu sunt obligat sa-l fac

Posted

Nick pe server:  SETHO
Rank detinut:  2
Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 2016-02-14 
Ai facut mereu raportul de activitate? : Nu sunt obligat sa-l fac

Cerere acceptata.

Posted
Nick pe server: NoName.

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 22.02.2016

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu.

Alte precizari?: Nimic.

Posted

Nick pe server: Shady

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 15.02.2016

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: 15.02.2016 (chiar la 0 zile)

Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?:  Nu am avut.

Ai facut mereu raportul de activitate? : Desigur!

Alte precizari?: Multumesc, sper sa ajung la un rank cat mai inalt!

Posted

Nick pe server: NoName.
Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 22.02.2016
Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu.
Alte precizari?: Nimic.

Cerere acceptata

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 15.02.2016
Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: 15.02.2016 (chiar la 0 zile)
Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?:  Nu am avut.
Ai facut mereu raportul de activitate? : Desigur!
Alte precizari?: Multumesc, sper sa ajung la un rank cat mai inalt!

Nu esti pregatit inca de rank up, datorita comportamentului tau care l-ai avut la inceput cand ai intrat in factiune, nu o sa primesti RANK UP de aceasta data. 

Arata ca esti demn si nu mai faci probleme, si o sa primesti rank up la Sedinta de Duminica.

Posted
Nick pe server: Time

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune : 15.02.2016

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: -

Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: -

Ai facut mereu raportul de activitate? : -.

Alte precizari?: -.
Posted

Nick pe server: Time
Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune : 15.02.2016
Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: -
Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: -
Ai facut mereu raportul de activitate? : -.
Alte precizari?: -.

Cerere acceptata.

Posted
Nick pe server: Kyubi

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am

Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu am

Alte precizari?: Multumesc pentru timpul acordat!

Posted

Nick pe server: Kyubi
Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am
Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu am

Cerere acceptata

Posted

Nick pe server: piKy

Cate FW-uri ai?: 1/3

Cand le-ai primit (primul/al doilea)?: 

2016-02-23 19:43:00

piKy received a faction warn from KingOfLionS. FW: 1/3.
Alte precizari?: Multumesc! Anticipat.

Posted

Nick pe server: piKy
Cate FW-uri ai?: 1/3
Cand le-ai primit (primul/al doilea)?: 
2016-02-23 19:43:00 piKy received a faction warn from KingOfLionS. FW: 1/3.
Alte precizari?: Multumesc! Anticipat.

Cerere acceptata, o sa primesti clear fw-uri la sedinta de Duminica.

Posted (edited)

Nick pe server: Kitzu.

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1):  Am intrat in factiune pe data de 21.2.2016.

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Da, am primit un FW pe data de 22.2.2016.

Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu am facut nicio cerere de inactivitate pana acum.

Ai facut mereu raportul de activitate? :Da, de fiecare data.

Edited by Kitzu.
Posted
Nick pe server: Uzzystein.

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 19.02.2016.

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Am un FW. L-am luat pe data de 22.02.2016.

Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: N-am avut cereri de inactivitate.

Ai facut mereu raportul de activitate?: Da!

Alte precizari?: -

Posted

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): La intrare, mai exact:  15.02.2016

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Da, exact la 0 zile, in data de 15.02.2016

Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?:  Nu am, am fost activ mereu si raport facut mereu.

Alte precizari?: Va rog acordati-mi si mie rank up, nu cer multe, nu am facut rau nimanui, nici nu vorbesc pe /f imi vad de contractele mele si atata. Nu mai judecati oamenii fara sa stiti nimic despre! Multumesc! sper sa imi acordati si mie rank :D

Posted
Nick pe server: danyel26

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1):2016-02-14 

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: 2/3.. 1.2016-02-17 si 2.2016-02-28  ora 00:02:28

Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: nu.

Ai facut mereu raportul de activitate? (20 contracte/saptamana): da

Alte precizari?: Merci.

Posted
Nick pe server: DanYel

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 13.02.2016.

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Am un FW. L-am luat pe data de 27.02.2016.

Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: N-am avut cereri de inactivitate.

Ai facut mereu raportul de activitate?: Da!

Posted

Nick pe server: LemMoN201
Rank detinut: 3
Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): Pe vremea lui Serkone, nu mai stiu exact.
Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Am x2 Fw.

Ai facut vreo cerere de inactivitate? Nu am facut.
Ai facut mereu raportul de activitate?: Da!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp