mitzzzzza Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 (edited) Nick pe server: Kitzu. Rank detinut: 1. Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): Am intrat in factiune pe data de 21.2.2016. Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Da, am primit un FW pe data de 22.2.2016. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu am facut nicio cerere de inactivitate pana acum. Ai facut mereu raportul de activitate? :Da, de fiecare data. Alte precizari?: Multumesc pentru timpul acordat! Nick pe server: Uzzystein. Rank detinut: 1. Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 19.02.2016. Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Am un FW. L-am luat pe data de 22.02.2016. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: N-am avut cereri de inactivitate. Ai facut mereu raportul de activitate?: Da! Alte precizari?: - Nick pe server: Shady Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): La intrare, mai exact: 15.02.2016 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Da, exact la 0 zile, in data de 15.02.2016 Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu am, am fost activ mereu si raport facut mereu. Ai facut mereu raportul de activitate? : Desigur. Alte precizari?: Va rog acordati-mi si mie rank up, nu cer multe, nu am facut rau nimanui, nici nu vorbesc pe /f imi vad de contractele mele si atata. Nu mai judecati oamenii fara sa stiti nimic despre! Multumesc! sper sa imi acordati si mie rank :D Nick pe server: Black.DiamonD Cate FW-uri ai?: 1/3 Cand le-ai primit (primul/al doilea)?: 20.02.2016 Alte precizari?: Multumesc! Anticipat. Cereri acceptate. Nick pe server: danyel26 Rank detinut: 2 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1):2016-02-14 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: 2/3.. 1.2016-02-17 si 2.2016-02-28 ora 00:02:28 Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: nu. Ai facut mereu raportul de activitate? (20 contracte/saptamana): da Alte precizari?: Merci. Ai primit rank 2 pe data de 14.02 pentru a primi rank 3 ai nevoie de 2 saptamani si din moment ce detii 2 faction warns timpul se mai prelungeste cu 7 zile pentru fiecare faction warn, deci tu o sa primesti rank 3 in data de 13.03.2016 Nick pe server: DanYel Rank detinut: 2 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 13.02.2016. Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Am un FW. L-am luat pe data de 27.02.2016. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: N-am avut cereri de inactivitate. Ai facut mereu raportul de activitate?: Da! Alte precizari?: Multumesc. Nick pe server: LemMoN201 Rank detinut: 3 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): Pe vremea lui Serkone, nu mai stiu exact. Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Am x2 Fw. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Nu am facut. Ai facut mereu raportul de activitate?: Da! Alte precizari?: Multumesc. Cereri acceptate. Edited March 6, 2016 by KingOfLionS
Axe3 Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 Nick pe server: Axe3. Rank detinut: Rank 3. Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 30.12.2015 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: 2 Faction warnuri primite pe 11.02.2016 si pe 26.02.2016 Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu am facut cerere de inactivitate. Ai facut mereu raportul de activitate? : Da, l-am facut mereu. Alte precizari?: Sper ca am facut totul bine si sper sa i-au rank up!
mitzzzzza Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 Nick pe server: Axe3. Rank detinut: Rank 3. Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 30.12.2015 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: 2 Faction warnuri primite pe 11.02.2016 si pe 26.02.2016 Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu am facut cerere de inactivitate. Ai facut mereu raportul de activitate? : Da, l-am facut mereu. Alte precizari?: Sper ca am facut totul bine si sper sa i-au rank up! Cerere acceptata.
Robert Mitrica Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 Nick pe server: [NxT]_Robi Rank detinut: 2 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 22.02.2016 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: - Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: - Ai facut mereu raportul de activitate? : Da. Alte precizari?: Bafta!
Smokye Posted March 7, 2016 Posted March 7, 2016 Nick pe server: Smoky[] Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 2016-02-29 19:02:52 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am avut. 0/3 Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu am avut. Ai facut mereu raportul de activitate? : Da. Alte precizari?: Multumesc! 1
St4r Posted March 7, 2016 Posted March 7, 2016 Nick pe server: St4r Rank detinut: 3 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 14/02/2016 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu am facut. Ai facut mereu raportul de activitate? : Sunt admin. Alte precizari?: Succes!
mitzzzzza Posted March 7, 2016 Posted March 7, 2016 Nick pe server: [NxT]_Robi Rank detinut: 2 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 22.02.2016 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: - Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: - Ai facut mereu raportul de activitate? : Da. Alte precizari?: Bafta! Ai primit rank up in 23.02.2016 pentru ca luni nu te-ai obosit sa intri pe joc, o sa primesti rank up Duminica la sedinta daca nu acumulezi nici un faction warn. Nick pe server: Smoky[] Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 2016-02-29 19:02:52 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am avut. 0/3 Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu am avut. Ai facut mereu raportul de activitate? : Da. Alte precizari?: Multumesc! Cerere acceptata Nick pe server: St4r Rank detinut: 3 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 14/02/2016 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu am facut. Ai facut mereu raportul de activitate? : Sunt admin. Alte precizari?: Succes! Cerere acceptata.
IuLianFlorin Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 Nick pe server: ekipS Rank detinut: 3 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 21/02/2016 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu,nu am. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Am facut o cerere, dar doar pentru absenta de la sedinta, atat. Ai facut mereu raportul de activitate? :Desigur. Alte precizari?: Sper sa iau rank-up, multumesc!
RaTTo Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 Nick pe server: RaTTo Rank detinut: 3 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 2016-02-21 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: 3 zile Ai facut mereu raportul de activitate? :Da
Rambow Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 (edited) Nick pe server: Doge. Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 26/02/2016 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: 1, 28/02/2016 Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: nu Ai facut mereu raportul de activitate? :Da Alte precizari?: - Edited March 12, 2016 by Doge.
DoVe Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 Nick pe server: .ILuSiOn. Rank detinut: 2 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 28/02/2016 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?:Nu Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: nu Ai facut mereu raportul de activitate? :Da Alte precizari?: -
Razvan_M Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 Nick pe server: Razvan_M Rank detinut: 1. Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 05/03/2016. Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?:Nu, nu am. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu, nu am avut cerere de invoire. Ai facut mereu raportul de activitate? :Da. Alte precizari?: -
Suly99 Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 Nick pe server: Mr.Joker Rank detinut: 2 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 28/02/2016 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu Ai facut mereu raportul de activitate? : Desigur Alte precizari?: Nu poate sa isi acceseze contul de forum si l-am ajutat eu sa faca cerere de rank up.
_HadeS_ Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 Nick pe server: _HadeS_ Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 22.02.2016 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: 2/3, 1. 22.02.2016, 2. 23.02.2016 Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu. Ai facut mereu raportul de activitate? (20 contracte/saptamana): Da, 3 rapoarte. Alte precizari?: Mersi.
mitzzzzza Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 Nick pe server: ekipS Rank detinut: 3 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 21/02/2016 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu,nu am. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Am facut o cerere, dar doar pentru absenta de la sedinta, atat. Ai facut mereu raportul de activitate? :Desigur. Alte precizari?: Sper sa iau rank-up, multumesc! Nick pe server: RaTTo Rank detinut: 3 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 2016-02-21 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: 3 zile Ai facut mereu raportul de activitate? :Da Nick pe server: Doge. Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 26/02/2016 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: 1, 28/02/2016 Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: nu Ai facut mereu raportul de activitate? :Da Alte precizari?: - Nick pe server: .ILuSiOn. Rank detinut: 2 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 28/02/2016 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?:Nu Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: nu Ai facut mereu raportul de activitate? :Da Alte precizari?: - Nick pe server: Razvan_M Rank detinut: 1. Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 05/03/2016. Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?:Nu, nu am. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu, nu am avut cerere de invoire. Ai facut mereu raportul de activitate? :Da. Alte precizari?: - Nick pe server: Mr.Joker Rank detinut: 2 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 28/02/2016 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu Ai facut mereu raportul de activitate? : Desigur Alte precizari?: Nu poate sa isi acceseze contul de forum si l-am ajutat eu sa faca cerere de rank up. CERERI ACCEPTATE, o sa primiti rank up la sedinta sau dupa sedinta. Nick pe server: _HadeS_ Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 22.02.2016 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: 2/3, 1. 22.02.2016, 2. 23.02.2016 Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu. Ai facut mereu raportul de activitate? (20 contracte/saptamana): Da, 3 rapoarte. Alte precizari?: Mersi. Cerere acceptata, o sa primesti rank up Luni, pentru ca atunci acumulezi 3 saptamani.
CostiMessi. Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 Nick pe server: Iulyan Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): Nu am primit, am Faction Warn ce imi expira. Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Am unul pe 03/03/2016. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Niciodata. Ai facut mereu raportul de activitate? : Desigur, cu 20+. (de data asta cu 24) Alte precizari?: Sper sa nu existe alte probleme in cererea de rank up, o zi buna.
mitzzzzza Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 Nick pe server: Iulyan Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): Nu am primit, am Faction Warn ce imi expira. Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Am unul pe 03/03/2016. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Niciodata. Ai facut mereu raportul de activitate? : Desigur, cu 20+. (de data asta cu 24) Alte precizari?: Sper sa nu existe alte probleme in cererea de rank up, o zi buna. Cerere Acceptata, o sa primesti rank up la sedinta.
NoName.. Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 Nick pe server: NoName. Rank detinut: 2 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 29.02.2016 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu. Ai facut mereu raportul de activitate? :Da. Alte precizari?: Mersi.
mitzzzzza Posted March 14, 2016 Posted March 14, 2016 Nick pe server: NoName. Rank detinut: 2 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 29.02.2016 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu. Ai facut mereu raportul de activitate? :Da. Alte precizari?: Mersi. Cerere acceptata.
Rocki002 Posted March 14, 2016 Posted March 14, 2016 Nick pe server: Rocki Rank detinut: 2 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 22.02.2016 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu. Ai facut mereu raportul de activitate? :Da. Alte precizari?: Nu am.
mitzzzzza Posted March 14, 2016 Posted March 14, 2016 Nick pe server: Rocki Rank detinut: 2 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 22.02.2016 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu. Ai facut mereu raportul de activitate? :Da. Alte precizari?: Nu am. Cerere acceptata.
Uzzystein Posted March 18, 2016 Posted March 18, 2016 Nick pe server: Uzzystein. Rank detinut: 2. Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 06.03.2016. Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu am facut nicio cerere de inactivitate. Ai facut mereu raportul de activitate?: Da! Alte precizari?: :ph34r:
Dantes Posted March 18, 2016 Posted March 18, 2016 (edited) Nick pe server: Dantes[] Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 10-03-2016, 22:58:48. Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu, 0/3. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu, nu am făcut niciodată aşa ceva. Ai facut mereu raportul de activitate?: Da, desigur. Alte precizari?: Sper să mi se accepte cererea, mulţumesc! Edited March 19, 2016 by AIM spawN
Moreanu George Posted March 20, 2016 Posted March 20, 2016 Nick pe server: Dream[] Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 2016-03-06 23:11:10 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Am 1. Primit pe 2016-03-06. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu. Ai facut mereu raportul de activitate?: Da. Alte precizari?: Sper să mi se accepte cererea, mulţumesc!
Calw.Jr Posted March 20, 2016 Posted March 20, 2016 Nick pe server: Calw. Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1):29.02.2016 Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Da, 2/3, unu pe data de 29.2.2016 si unu pe 7.3.2016. Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu. Ai facut mereu raportul de activitate? :Da. Alte precizari?: Multumesc.
Recommended Posts