Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Nick pe server: Kitzu.
Rank detinut: 1.
Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1):  Am intrat in factiune pe data de 21.2.2016.
Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Da, am primit un FW pe data de 22.2.2016.
Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu am facut nicio cerere de inactivitate pana acum.
Ai facut mereu raportul de activitate? :Da, de fiecare data.
Alte precizari?: Multumesc pentru timpul acordat!

Nick pe server: Uzzystein.
Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 19.02.2016.
Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Am un FW. L-am luat pe data de 22.02.2016.
Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: N-am avut cereri de inactivitate.
Ai facut mereu raportul de activitate?: Da!
Alte precizari?: -

Nick pe server: Shady
Rank detinut: 1
Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): La intrare, mai exact:  15.02.2016
Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Da, exact la 0 zile, in data de 15.02.2016
Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?:  Nu am, am fost activ mereu si raport facut mereu.
Ai facut mereu raportul de activitate? : Desigur.
Alte precizari?: Va rog acordati-mi si mie rank up, nu cer multe, nu am facut rau nimanui, nici nu vorbesc pe /f imi vad de contractele mele si atata. Nu mai judecati oamenii fara sa stiti nimic despre! Multumesc! sper sa imi acordati si mie rank :D

Nick pe server: Black.DiamonD
Cate FW-uri ai?: 1/3
Cand le-ai primit (primul/al doilea)?: 20.02.2016
Alte precizari?: Multumesc! Anticipat.

Cereri acceptate.

Nick pe server: danyel26
Rank detinut: 2
Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1):2016-02-14 
Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: 2/3.. 1.2016-02-17 si 2.2016-02-28  ora 00:02:28
Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: nu.
Ai facut mereu raportul de activitate? (20 contracte/saptamana): da
Alte precizari?: Merci.

Ai primit rank 2 pe data de 14.02 pentru a primi rank 3 ai nevoie de 2 saptamani si din  moment ce detii 2 faction warns timpul se mai prelungeste cu 7 zile pentru fiecare faction warn, deci tu o sa primesti rank 3 in data de 13.03.2016

Nick pe server: DanYel
Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 13.02.2016.
Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Am un FW. L-am luat pe data de 27.02.2016.
Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: N-am avut cereri de inactivitate.
Ai facut mereu raportul de activitate?: Da!
Alte precizari?: Multumesc.

Nick pe server: LemMoN201

Rank detinut: 3

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): Pe vremea lui Serkone, nu mai stiu exact.

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Am x2 Fw.

Ai facut vreo cerere de inactivitate? Nu am facut.

Cereri acceptate.

Edited by KingOfLionS
Posted
Nick pe server: Axe3.

Rank detinut: Rank 3.

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 30.12.2015

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: 2 Faction warnuri primite pe 11.02.2016 si pe 26.02.2016

Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu am facut cerere de inactivitate.

Ai facut mereu raportul de activitate? : Da, l-am facut mereu.

Alte precizari?: Sper ca am facut totul bine si sper sa i-au rank up!

Posted

Nick pe server: Axe3.
Rank detinut: Rank 3.
Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 30.12.2015
Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: 2 Faction warnuri primite pe 11.02.2016 si pe 26.02.2016
Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu am facut cerere de inactivitate.
Ai facut mereu raportul de activitate? : Da, l-am facut mereu.
Alte precizari?: Sper ca am facut totul bine si sper sa i-au rank up!

Cerere acceptata.

Posted
Nick pe server: [NxT]_Robi
Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 22.02.2016
Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: -
Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: -
Ai facut mereu raportul de activitate? : Da.
Alte precizari?: Bafta!

Posted
Nick pe server:  Smoky[]

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1):  2016-02-29 19:02:52

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am avut. 0/3

Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?:  Nu am avut.

Alte precizari?: Multumesc!

• Upvote 1
Posted
Nick pe server: St4r

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 14/02/2016

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am.

Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu am facut.

Ai facut mereu raportul de activitate? : Sunt admin.

Alte precizari?: Succes!

Posted

Nick pe server: [NxT]_Robi
Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 22.02.2016
Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: -
Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: -
Alte precizari?: Bafta!

Ai primit rank up in 23.02.2016 pentru ca luni nu te-ai obosit sa intri pe joc, o sa primesti rank up Duminica la sedinta daca nu acumulezi nici un faction warn.

Nick pe server:  Smoky[]
Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1):  2016-02-29 19:02:52
Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am avut. 0/3
Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?:  Nu am avut.
Alte precizari?: Multumesc!

Cerere acceptata

Nick pe server: St4r
Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 14/02/2016
Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am.
Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu am facut.
Ai facut mereu raportul de activitate? : Sunt admin.
Alte precizari?: Succes!

Cerere acceptata.

Posted
Nick pe server: ekipS

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 21/02/2016

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu,nu am.

Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Am facut o cerere, dar doar pentru absenta de la sedinta, atat.

Ai facut mereu raportul de activitate? :Desigur.

Alte precizari?: Sper sa iau rank-up, multumesc!

Posted
Nick pe server: RaTTo

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 2016-02-21

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am

Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: 3 zile

Ai facut mereu raportul de activitate? :Da

Posted (edited)
Nick pe server: Doge.

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 26/02/2016

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: 1, 28/02/2016

Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: nu

Edited by Doge.
Posted
Nick pe server: .ILuSiOn.

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 28/02/2016

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?:Nu

Posted
Nick pe server: Razvan_M

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 05/03/2016.

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?:Nu, nu am.

Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu, nu am avut cerere de invoire.

Ai facut mereu raportul de activitate? :Da.

Posted
Nick pe server: Mr.Joker

Rank detinut:  2

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 28/02/2016

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu

Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu

Ai facut mereu raportul de activitate? : Desigur

Alte precizari?:  Nu poate sa isi acceseze contul de forum si l-am ajutat eu sa faca cerere de rank up.

Posted
Nick pe server: _HadeS_

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: 2/3, 1. 22.02.2016, 2. 23.02.2016

Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu.

Ai facut mereu raportul de activitate? (20 contracte/saptamana): Da, 3 rapoarte.

Alte precizari?: Mersi.
Posted

Nick pe server: ekipS
Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 21/02/2016
Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu,nu am.
Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Am facut o cerere, dar doar pentru absenta de la sedinta, atat.
Ai facut mereu raportul de activitate? :Desigur.
Alte precizari?: Sper sa iau rank-up, multumesc!

Nick pe server: RaTTo
Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 2016-02-21
Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu am
Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: 3 zile

Nick pe server: Doge.
Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 26/02/2016
Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: 1, 28/02/2016

Nick pe server: .ILuSiOn.
Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?:Nu

Nick pe server: Razvan_M
Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 05/03/2016.
Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?:Nu, nu am.
Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu, nu am avut cerere de invoire.

Nick pe server: Mr.Joker
Rank detinut:  2
Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu
Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu
Ai facut mereu raportul de activitate? : Desigur
Alte precizari?:  Nu poate sa isi acceseze contul de forum si l-am ajutat eu sa faca cerere de rank up.

CERERI ACCEPTATE, o sa primiti rank up la sedinta sau dupa sedinta.

Nick pe server: _HadeS_
Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: 2/3, 1. 22.02.2016, 2. 23.02.2016
Ai facut mereu raportul de activitate? (20 contracte/saptamana): Da, 3 rapoarte.

Cerere acceptata, o sa primesti rank up Luni, pentru ca atunci acumulezi 3 saptamani.

Posted
Nick pe server:  Iulyan

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1):  Nu am primit, am Faction Warn ce imi expira.

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?:  Am unul pe 03/03/2016.

Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Niciodata.

Ai facut mereu raportul de activitate? : Desigur, cu 20+. (de data asta cu 24)

Alte precizari?: Sper sa nu existe alte probleme in cererea de rank up, o zi buna.

Posted

Nick pe server:  Iulyan
Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1):  Nu am primit, am Faction Warn ce imi expira.
Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?:  Am unul pe 03/03/2016.
Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Niciodata.
Ai facut mereu raportul de activitate? : Desigur, cu 20+. (de data asta cu 24)
Alte precizari?: Sper sa nu existe alte probleme in cererea de rank up, o zi buna.

Cerere Acceptata, o sa primesti rank up la sedinta.

Posted
Nick pe server: NoName.

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 29.02.2016

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu.

Posted

Nick pe server: NoName.
Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 29.02.2016

Cerere acceptata.

Posted
Nick pe server: Rocki

Alte precizari?: Nu am.

Posted

Nick pe server: Rocki
Alte precizari?: Nu am.

Cerere acceptata.

Posted
Nick pe server: Uzzystein.

Rank detinut: 2.

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 06.03.2016.

Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu am facut nicio cerere de inactivitate.

Alte precizari?:  :ph34r:

Posted (edited)
Nick pe server: Dantes[]

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 10-03-2016, 22:58:48.

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Nu, 0/3.

Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: Nu, nu am făcut niciodată aşa ceva.

Ai facut mereu raportul de activitate?: Da, desigur.

Alte precizari?: Sper să mi se accepte cererea, mulţumesc!

Edited by AIM spawN
Posted
Nick pe server: Dream[]

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): 2016-03-06 23:11:10

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Am 1. Primit pe 2016-03-06.

Ai facut mereu raportul de activitate?: Da.

Alte precizari?: Sper să mi se accepte cererea, mulţumesc!

Posted
Nick pe server: Calw.

Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1):29.02.2016 

Ai vreun faction warn (FW)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: Da, 2/3, unu pe data de 29.2.2016 si unu pe 7.3.2016.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp