Hutchinson Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 News Header for Lawrence - [click pe imagine pentru a vizualiza la dimensiune normală] Avatar for Lawrence Signature for PauL. 1. 2. Signature for TWiXER Foarte frumoase. Te pricepi destul de bine, eşti generos să-mi oferi border-ul de la avatarul lui Lawrence? Quote
Coso Posted November 7, 2016 Author Posted November 7, 2016 (edited) News Header for NEGATiWE Avatar for Dragos «« My Avatar Avatar for Costi (Wille) Logo for NEGATiWE Avatar for St.DixoN Avatars for Broly Edited November 7, 2016 by Coso official Quote
Hutchinson Posted November 8, 2016 Posted November 8, 2016 @@Grey, mulţumesc frumos. News Header for NEGATiWE Avatar for Dragos «« My Avatar Avatar for Costi (Wille) Logo for NEGATiWE Avatar for St.DixoN Avatars for Broly nice. Quote
Coso Posted November 27, 2016 Author Posted November 27, 2016 News Avatar for Emilly Avatars for Broly - Logo for NEGATiWE (Campionatul Facţiunilor) Quote
Amphyis Posted December 19, 2016 Posted December 19, 2016 Mai postează. Ai grijă la redimensionare, uneor ies puţin prea turtite / alungite, în rest e ok. Keep working! Quote
Marian Sultan Posted December 20, 2016 Posted December 20, 2016 Salut, te-as ruga daca poti sa imi faci si mie o semnatura cu skin de paramedic rank 5, iar la nume sa fie scris Sultzzy. Nu prea ma pricep sa lucrez in photoshop, astfel as fi foarte fericit daca ai putea sa ma ajuti. Multumesc! Quote
Coso Posted December 21, 2016 Author Posted December 21, 2016 Un designer să-mi închidă portofoliul, nu mai am timpul necesar pentru a lucra în Photoshop, vă mulţumesc. @ Topic Closed. Quote
Frankys Posted January 2, 2019 Posted January 2, 2019 On 7/31/2016 at 8:47 PM, Jean d'Arm said: NEW Redimensionare c am naspa la emblema si text,abia se intelege ce ai scris. E de apreciat ca nu faci doar avatare , dar incearca sa faci chestii mult mai complexe ,nu cred ca stai nici 10m la o lucrare de genul. Uita-te la niste speedart uri si incearca sa faci niste logo-uri/bannere cu mai multe efecte,detalii. Kw daca vrei ajutor cu ceva imi zici privat Quote
Papillon Posted February 5, 2019 Posted February 5, 2019 mediocre, vezi ca toti astia de mint pe aici n-au treaba cu photoshopul. sa stii ca daca faci avatar alb-negru nu il face mai special Quote
Coso Posted February 5, 2019 Author Posted February 5, 2019 1 hour ago, Papillon said: mediocre, vezi ca toti astia de mint pe aici n-au treaba cu photoshopul. sa stii ca daca faci avatar alb-negru nu il face mai special stock-ul original era alb-negru Quote
RaresM - Posted March 10, 2019 Posted March 10, 2019 (edited) Mai lucreaza la text, sunt dragute. Edited March 10, 2019 by RaresM Quote
Spartan.[] Posted March 10, 2019 Posted March 10, 2019 Sunt frumusele dar ai ai de lucra la text. Quote
Recommended Posts