AlexBadea17 Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 Dau pe instalare si dupa ce se încarcă primele 4 chestii dupa ce dau NexT la partiții si se da restart si dupa sta câteva minute la Completing installation si dupa Imi da eroarea asta http://imgur.com/gIIovI4 Ce pot face, dau +1
EMyCernaT Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 Inseamna ca acel windows nu se poate pune pe PC-ul tau Incearca sa-ti paui alt Windows.
AlexBadea17 Posted January 9, 2016 Author Posted January 9, 2016 Da, tot pe asta l am avut. Adică sa încerc sa pun Windows 7 alta ediție sau w8 / w10 etc? Inseamna ca acel windows nu se poate pune pe PC-ul tau Incearca sa-ti paui alt Windows. Am scris mai sus dar am zis sa dau si Quote sa găsești mai repede
Cyberoptics. Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 Mai intai spune ce windows ai avut, daca ai mai avut windows 7. Dupa ce ai ales limba etc iti apare sa selectezi 'Update' sau 'Custom' spune ce ai ales.
AlexBadea17 Posted January 9, 2016 Author Posted January 9, 2016 Ai mai avut inainte acel Windows?Quotee, am scris mai sus dar iti dau Quote sa veziMai intai spune ce windows ai avut, daca ai mai avut windows 7. Dupa ce ai ales limba etc iti apare sa selectezi 'Update' sau 'Custom' spune ce ai ales.Am ales Costom si am facut partitiile bine, am avut w7 ultimate
AlexBadea17 Posted January 9, 2016 Author Posted January 9, 2016 Inseamna ca acel windows nu se poate pune pe PC-ul tau Incearca sa-ti paui alt Windows. Merge, mi am băgat Windows 7 Home Premium si probabil o sa fac update la w10, mulțumesc frumos ai +1
Recommended Posts