CiprianChi Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 Salut Bugged, de ceva timp am remarcat ca nu imi merge SAMPFUNCS. Mai exact cand pun SAMPFUCS.asi in folderul principal GTA San Andreas si deschid jocul, SAMPFUNCS.asi dispare din folder. Am CLEO 4.3, deci am si acel "Silent ASI Loader" care vine cu CLEO. Tin sa mentionez ca am Windows 10, mai am un PC si pe acela am Windows 7 si imi merge perfect SAMPFUNCS-ul. Am gasit cateva solutii pe internet, insa niciuna nu mi-a fost de folos, asa ca am decis sa postez aici. Multumesc anticipat. Quote
L1xU Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 De cand am vazut ca folosesti Windows 10 am refuzat sa mai citesc restul, iti spun de acum. O sa dai numai de probleme cu SAMP vs Windows 10. Am folosit si eu, nu imi mergeau cam 70% din modurile pe care le foloseam eu prin cleo sau autoinstall, doar cele pe care le punaem cu spark in gta3.img + ca aveam drop frame la fiecare 3-5 secunde, era imposibil sa joc SAMP pe Windows 10. Aici nu este PC-ul de vina, ci systemul, SAMP nu este optimizat pentru Windows 10. Inafara de a schimba Windows-ul nu am ce sa-ti recomand. Daca doresti sa incerci alt Windows, recomand 8.1, foarte stabil si de durata. Il am instalat de 6-7 luni si nu am probleme cu el. Quote
Skythius Posted March 10, 2017 Posted March 10, 2017 De cand am vazut ca folosesti Windows 10 am refuzat sa mai citesc restul, iti spun de acum. O sa dai numai de probleme cu SAMP vs Windows 10. Am folosit si eu, nu imi mergeau cam 70% din modurile pe care le foloseam eu prin cleo sau autoinstall, doar cele pe care le punaem cu spark in gta3.img + ca aveam drop frame la fiecare 3-5 secunde, era imposibil sa joc SAMP pe Windows 10. Aici nu este PC-ul de vina, ci systemul, SAMP nu este optimizat pentru Windows 10. Inafara de a schimba Windows-ul nu am ce sa-ti recomand. Daca doresti sa incerci alt Windows, recomand 8.1, foarte stabil si de durata. Il am instalat de 6-7 luni si nu am probleme cu el. Quote
Good4Ever Posted March 14, 2017 Posted March 14, 2017 Trebuie cleo 4.1 și samp funcs de pe siteul de moduri ale lui tibi Quote
HaZoN Posted March 15, 2017 Posted March 15, 2017 nu mai vorbiti daca nu stiti nimic, e de la antivirus Chimp. Eu am windows 10 si merge totul perfect. Quote
TwistKeepKalm Posted March 16, 2017 Posted March 16, 2017 Mi-a facut windows 8.1 de la 10 si am aceeasi problema Quote
Recommended Posts