hobbit13 Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 Cum credeti ca v-a evolua Romania la Campionatul European din 2016, avem vreo sansa sa iesim din grupe. Eu in general sunt o persoana optimista si cred ca avem sanse, mai ales ca si cele mai bune locuri 3 v-or merge mai departe din grupe. Daca batem Albania, care este putin mai slab cotata decat noi, nu este foarte slaba fata de noi asa cum spune multa lume, sa nu uitam ca cel mai bun jucator al nostru este Stefan Radu, care nu vine la nationala, si apoi Chiriches care este rezerva la Napoli si in ultimul timp nu a jucat foarte bine. In meciul cu Elvetia avem sansa la un egal, poate chiar victorie cu mult noroc, dar sa nu uitam ca Elvetia au jucatori extrem de buni fata de noi, au jucatori titulari in Italia, in Franta si au o nationala mult mai cotata valoric fata de a noastra . Iar in meciul cu Franta nici nu are rost sa visam, doar Pogba valoreaza cat nationala Romania, daca nu chiar mai mult. Care este parerea voastra? Quote
Andr3ikk Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 N-am avut sansa asta nici anu trecut si nici nu o sa o avem anul asta. Quote
black_rose Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 N-am avut sansa asta nici anu trecut si nici nu o sa o avem anul asta. Quote
theWeeknd Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 Cu echipa asta nu avem vreo sansa vreodata. Quote
XeL Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 De ce sa nu existe sperante? Chiar daca sunt acolo, cat de mici ar fi ele, sunt si poate reusim. Quote
hobbit13 Posted January 10, 2016 Author Posted January 10, 2016 Cu multa munca si putin noroc eu zic ca sunt sanse sa batem Albania si sa facem un egal cu Elvetia, chiar daca Elvetia e mai buna decat noi nu se compara totusi cu Franta, Italia, Anglia.. Quote
Alekz Posted January 11, 2016 Posted January 11, 2016 Cum credeti ca v-a evolua Romania la Campionatul European din 2016, avem vreo sansa sa iesim din grupe. Eu in general sunt o persoana optimista si cred ca avem sanse, mai ales ca si cele mai bune locuri 3 v-or merge mai departe din grupe. Daca batem Albania, care este putin mai slab cotata decat noi, nu este foarte slaba fata de noi asa cum spune multa lume, sa nu uitam ca cel mai bun jucator al nostru este Stefan Radu, care nu vine la nationala, si apoi Chiriches care este rezerva la Napoli si in ultimul timp nu a jucat foarte bine. In meciul cu Elvetia avem sansa la un egal, poate chiar victorie cu mult noroc, dar sa nu uitam ca Elvetia au jucatori extrem de buni fata de noi, au jucatori titulari in Italia, in Franta si au o nationala mult mai cotata valoric fata de a noastra . Iar in meciul cu Franta nici nu are rost sa visam, doar Pogba valoreaza cat nationala Romania, daca nu chiar mai mult. Care este parerea voastra? Dude, facem egal cu Franța (0-0), egal cu Elveția (1-1) și 2-1 cu Albania. Quote
Pipe09 Posted January 11, 2016 Posted January 11, 2016 Dude, facem egal cu Franța (0-0), egal cu Elveția (1-1) și 2-1 cu Albania. Alekz, esti asa sigur, gg :* Quote
theWeeknd Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 De ce sa nu existe sperante? Chiar daca sunt acolo, cat de mici ar fi ele, sunt si poate reusim. Poate. Quote
Bykent Gaming Posted January 13, 2016 Posted January 13, 2016 Da, cum zice .Silent., traim si vedem, dar sansele cu echipa asta nu prea as vedea sa castigam... Quote
hobbit13 Posted January 14, 2016 Author Posted January 14, 2016 Cu Franta in nici un caz nu putem spera nici la un egal. Cu Elvetia putem spera la un egal, poate chiar la victorie. Meciul cu Albania va fi echilibrat, consider ca Albania nu este foarte departe de noi ca valoare, este putin mai slaba.. Quote
Krippi Posted February 27, 2016 Posted February 27, 2016 N-am avut sansa asta nici anu trecut si nici nu o sa o avem anul asta. Quote
PACO Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 Cum credeti ca v-a evolua Romania la Campionatul European din 2016, avem vreo sansa sa iesim din grupe. + Ce credeti ca v-a face Romania la EURO 2016. "V-a" invata gramatica, ce altceva poate sa faca Quote
Hutchinson Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 Vorbim noi, vorbim, dar cine ştie ce nebunii o să facă România la Euro 2016. Quote
Recommended Posts