RaTTo Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 (edited) (!) Cine da [/quitclan] si nu face o demisie pe forum, NU va mai avea o sansa sa intre inapoi in clan. Model: Nickname: Rank: Cat timp ai stat in clan?: Motiv: Ce trebuie schimbat la clan?: Alte precizari: Edited January 19, 2017 by Havok //text 1 Quote
Eduard29. Posted January 23, 2016 Posted January 23, 2016 Nickname: .Edi Rank: 1 Cat timp ai stat in clan?: 2. Motiv: Nu am reusit sa ma acomodez. Ce trebuie schimbat la clan?: Nimic. E un clan super. Alte precizari: Succes! Quote
TysoNN RETIRED Posted January 23, 2016 Posted January 23, 2016 Nickname: .Edi Rank: 1 Cat timp ai stat in clan?: 2. Motiv: Nu am reusit sa ma acomodez. Ce trebuie schimbat la clan?: Nimic. E un clan super. Alte precizari: Succes! Demisie acceptata, succes ! Quote
Addie Posted January 23, 2016 Posted January 23, 2016 Nickname: Adi[] Rank: 2. Cat timp ai stat in clan?:16 zile. Motiv: Vreau sa incerc si alt clan. Ce trebuie schimbat la clan?: Nimic. Alte precizari: Sa aveti grija de voi. Quote
TysoNN RETIRED Posted January 23, 2016 Posted January 23, 2016 Nickname: Adi[] Rank: 2. Cat timp ai stat in clan?:16 zile. Motiv: Vreau sa incerc si alt clan. Ce trebuie schimbat la clan?: Nimic. Alte precizari: Sa aveti grija de voi. Demisie acceptata, succes! Quote
Mihai.Laww Posted January 25, 2016 Posted January 25, 2016 (edited) Nickname: TekeN Rank: 1 Cat timp ai stat in clan?: 6 zile Motiv: Mă duc în alt clan. Ce trebuie schimbat la clan?: Nimic, totul este perfect. Alte precizari: - Edited January 25, 2016 by TekeN Quote
RaTTo Posted January 25, 2016 Author Posted January 25, 2016 Nickname: TekeN Rank: 1 Cat timp ai stat in clan?: 6 zile Motiv: Mă duc în alt clan. Ce trebuie schimbat la clan?: Nimic, totul este perfect. Alte precizari: - Dimisie acceptata. 1 Quote
ClauDe Posted February 10, 2016 Posted February 10, 2016 (edited) Cerere anulata. Edited February 10, 2016 by gianni Quote
Mishuux Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 Nickname: piKy Rank: 3 Cat timp ai stat in clan?: 26 zile. Motiv: Ma inerveaza ca se da fail la rob si mai ales ca suntem din acelasi clan. Ce trebuie schimbat la clan?: Nimic, e perfect. Alte precizari: Succes. Quote
SerkaN Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 (edited) Nickname: WESTON Rank: 4 Cat timp ai stat in clan?: 37 day. Motiv: Plec in alt clan. Ce trebuie schimbat la clan?: Nimic, este unul dintre cele mai bune clanuri de pe server. Alte precizari: bafta tuturor. Edited February 11, 2016 by W E S T O N Quote
TysoNN RETIRED Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 Nickname: piKy Rank: 3 Cat timp ai stat in clan?: 26 zile. Motiv: Ma inerveaza ca se da fail la rob si mai ales ca suntem din acelasi clan. Ce trebuie schimbat la clan?: Nimic, e perfect. Alte precizari: Succes. Demis! Nickname: WESTON Rank: 4 Cat timp ai stat in clan?: 37 day. Motiv: Plec in alt clan. Ce trebuie schimbat la clan?: Nimic, este unul dintre cele mai bune clanuri de pe server. Alte precizari: bafta tuturor. Demis! Quote
Mihai.Laww Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 Nickname: TekeN Rank: 1 Cat timp ai stat in clan?: 1 zi Motiv: Plec în alt clan. Ce trebuie schimbat la clan?: Nimic, este unul dintre cele mai organizate clan-uri după server. Alte precizari: - Quote
R A M S I Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 (edited) Nickname: TekeN Rank: 1 Cat timp ai stat in clan?: 1 zi Motiv: Plec în alt clan. Ce trebuie schimbat la clan?: Nimic, este unul dintre cele mai organizate clan-uri după server. Alte precizari: - Acceptata, succes. Data viitoare nu o sa mai ai o sansa sa intri in acest clan, a fost ultima sansa si ti-ai batut joc de ea. Sa nu te mai chinui sa faci aplicatie. Edited July 16, 2016 by .Mihaii Quote
TaviXZarraX Posted February 12, 2016 Posted February 12, 2016 Nickname:TaviXZarraX Rank:1 Cat timp ai stat in clan?:12 Motiv:Vreau sa incerc alt clan. Ce trebuie schimbat la clan?:Nimic. Alte precizari: Cel mai tare clan si bine organizat, succes Alone. Quote
TysoNN RETIRED Posted February 12, 2016 Posted February 12, 2016 Nickname:TaviXZarraX Rank:1 Cat timp ai stat in clan?:12 Motiv:Vreau sa incerc alt clan. Ce trebuie schimbat la clan?:Nimic. Alte precizari: Cel mai tare clan si bine organizat, succes Alone. Acceptata! Quote
zek100 Posted February 12, 2016 Posted February 12, 2016 Nickname: L3moNNN Rank: 1 Cat timp ai stat in clan?: 1 zi. Motiv: Doresc sa-mi fac un clan, sa incerc sa merg inainte cu el daca o sa pot. Ce trebuie schimbat la clan?: Nimic, e perfect asa cum este. Alte precizari: Mult succes alone / tysoNN Quote
Gang Posted February 12, 2016 Posted February 12, 2016 (edited) Nickname: Gang. Rank: 4 Cat timp ai stat in clan?: 36 de zile Motiv: Nu am un motiv intemeiat, pur si simplu m-am plictisit. Ce trebuie schimbat la clan?: Nimic Alte precizari: Succes! Edited February 12, 2016 by GangOfficial Quote
TysoNN RETIRED Posted February 12, 2016 Posted February 12, 2016 Nickname: L3moNNN Rank: 1 Cat timp ai stat in clan?: 1 zi. Motiv: Doresc sa-mi fac un clan, sa incerc sa merg inainte cu el daca o sa pot. Ce trebuie schimbat la clan?: Nimic, e perfect asa cum este. Alte precizari: Mult succes alone / tysoNN Demisie acceptata! Nickname: Gang. Rank: 4 Cat timp ai stat in clan?: 36 de zile Motiv: Nu am un motiv intemeiat, pur si simplu m-am plictisit. Ce trebuie schimbat la clan?: Nimic Alte precizari: Succes! Demisie acceptata! Quote
XenoOon Posted February 12, 2016 Posted February 12, 2016 Nickname:XenOon Rank:1 Cat timp ai stat in clan?:1 zi Motiv:Ma duc sa-l ajut pe L3moon cu clanul. Ce trebuie schimbat la clan?:Nimic. Alte precizari:Bafta tuturor. Quote
TysoNN RETIRED Posted February 12, 2016 Posted February 12, 2016 Nickname:XenOon Rank:1 Cat timp ai stat in clan?:1 zi Motiv:Ma duc sa-l ajut pe L3moon cu clanul. Ce trebuie schimbat la clan?:Nimic. Alte precizari:Bafta tuturor. Demisie acceptata! Quote
AndreiStanciu Posted February 12, 2016 Posted February 12, 2016 Nickname: HulK Rank: 4 Cat timp ai stat in clan?: 36 de zile aproximativ. Motiv: Doresc sa incerc si altceva. Ce trebuie schimbat la clan?: Nimic, consider ca totul este perfect asa cum este. Alte precizari: Succes in continuare baeti, poate ne ami revedem :* Quote
TysoNN RETIRED Posted February 12, 2016 Posted February 12, 2016 Nickname: HulK Rank: 4 Cat timp ai stat in clan?: 36 de zile aproximativ. Motiv: Doresc sa incerc si altceva. Ce trebuie schimbat la clan?: Nimic, consider ca totul este perfect asa cum este. Alte precizari: Succes in continuare baeti, poate ne ami revedem :* Demisie acceptata! Quote
Mdutzzu Mad Posted February 12, 2016 Posted February 12, 2016 Nickname: []MadaliN. Rank: 4 Cat timp ai stat in clan?: 36 de zile. Motiv: Doresc sa incerc si altceva. Ce trebuie schimbat la clan?: Chiar nimic.Le urez bafta colegilor. Alte precizari: Succes tuturor celor din clan mersi alone pentru sansa acordata Quote
TysoNN RETIRED Posted February 12, 2016 Posted February 12, 2016 Nickname: []MadaliN. Rank: 4 Cat timp ai stat in clan?: 36 de zile. Motiv: Doresc sa incerc si altceva. Ce trebuie schimbat la clan?: Chiar nimic.Le urez bafta colegilor. Alte precizari: Succes tuturor celor din clan mersi alone pentru sansa acordata Demisie acceptata! Quote
ClauDe Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 Nickname: Gianni Rank: 5 Cat timp ai stat in clan?: 71 de zile. Motiv: Vreau sa incerc si alt clan. Ce trebuie schimbat la clan?: Nimic, totul e perfect. Alte precizari Succes, unii memberii chiar mi-au fost ca niste fratii, succes! Quote
Recommended Posts