Cristian Vlad Wolf Rko Posted November 2, 2016 Posted November 2, 2016 Nickname: r0uNNN1k7 Rank:3 Cat timp ai stat in clan?: 39-40 Motiv: Vreau sa ma duc intr-un clan unde am mai multi prietenii. Ce trebuie schimbat la clan?: Nimic Alte precizari: Am castigat alegerile si n-am primit clan, glumesc. Bafta. Acceptata, succes. Quote
RedTeodor Posted November 5, 2016 Posted November 5, 2016 Nickname:Hannibal. Rank:3 Cat timp ai stat in clan?:Nu stiu sigur. Motiv:Contul a fost spart, nu sunt eu pe cont aveti mare grija. Ce trebuie schimbat la clan?:Nimic. Alte precizari:Aveti mare grija ca nu sunt eu pe cont. Multumesc de sansa acordata. Quote
HUANG Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 Nickname:HUANG Rank:5 Cat timp ai stat in clan?: 130 si ceva de zile Motiv: unii membrii care nu merită să fie în clan Ce trebuie schimbat la clan?:Nimic. Alte precizari:Succes băieți! Quote
Cristian Vlad Wolf Rko Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 Nickname:HUANG Rank:5 Cat timp ai stat in clan?: 130 si ceva de zile Motiv: unii membrii care nu merită să fie în clan Ce trebuie schimbat la clan?:Nimic. Alte precizari:Succes băieți! Acceptata. Nickname:Hannibal. Rank:3 Cat timp ai stat in clan?:Nu stiu sigur. Motiv:Contul a fost spart, nu sunt eu pe cont aveti mare grija. Ce trebuie schimbat la clan?:Nimic. Alte precizari:Aveti mare grija ca nu sunt eu pe cont. Multumesc de sansa acordata. Acceptata. Quote
cho1sen Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 Nickname:Bane Rank:5 Cat timp ai stat in clan?:145 Motiv:Doresc sa schimb clanul. Ce trebuie schimbat la clan?:Absolut nimic este cel mai bun clan de pe Green Bugged Alte precizari:Mult scucces baieti! Quote
Cristian Vlad Wolf Rko Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 Nickname:Bane Rank:5 Cat timp ai stat in clan?:145 Motiv:Doresc sa schimb clanul. Ce trebuie schimbat la clan?:Absolut nimic este cel mai bun clan de pe Green Bugged Alte precizari:Mult scucces baieti! Acceptata, succes! Quote
Twinn. Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 (edited) Retrag Edited November 7, 2016 by Twinn. Quote
Suly99 Posted November 18, 2016 Posted November 18, 2016 Nickname: BogdaN. Rank: 5 Cat timp ai stat in clan?: 91 de zile Motiv: merg in clanul unui priten bun Ce trebuie schimbat la clan?: nimic, este cel mai bun clan. Alte precizari: multumesc pentru tot, probabil am sa revin in viitorul apropiat. Quote
MagiWalter Posted December 24, 2016 Posted December 24, 2016 Nickname: MagiWalter Rank: 5 Cat timp ai stat in clan?: 209 zile Motiv: merg in clanul unui prieten, vreau sa-l ajut cu clanul. Ce trebuie schimbat la clan?: nimic, cel mai bun clan de pe server Alte precizari: multumesc pentru tot, bafta <3 Quote
BlaKa- Posted December 24, 2016 Posted December 24, 2016 Nickname: MagiWalter Rank: 5 Cat timp ai stat in clan?: 209 zile Motiv: merg in clanul unui prieten, vreau sa-l ajut cu clanul. Ce trebuie schimbat la clan?: nimic, cel mai bun clan de pe server Alte precizari: multumesc pentru tot, bafta <3 Acceptata, bafta. Quote
Adi Dumitru Posted December 27, 2016 Posted December 27, 2016 Nickname: AdriaN0 Rank: 5 Cat timp ai stat in clan?: ~100 days. Motiv: Nu mai joc pe server. Ce trebuie schimbat la clan?: Sunteti perfecti toti inclusiv clanul! Alte precizari: Va pup si va iubesc pe toti, sa ne auzim cu bine! Quote
BlaKa- Posted December 27, 2016 Posted December 27, 2016 Nickname: AdriaN0 Rank: 5 Cat timp ai stat in clan?: ~100 days. Motiv: Nu mai joc pe server. Ce trebuie schimbat la clan?: Sunteti perfecti toti inclusiv clanul! Alte precizari: Va pup si va iubesc pe toti, sa ne auzim cu bine! Acceptata, bafta. Quote
Maryan Cozmiuc Posted December 28, 2016 Posted December 28, 2016 Nickname:[]EpSiLoN. (.Ox1g3N.) Rank: Rank 5. Cat timp ai stat in clan?:In momentul de fata am 215 de zile. Motiv:Doresc sa schimb clanul, cred ca am stat destul. Ce trebuie schimbat la clan?:Nu trebuie nimic schimbat totul este bine asa, membrii sunt foarte ok, aLonE face o treaba minunata cu co-liderii sai. Alte precizari:Sunteti cei mai tarii, o sa ne revedem. Quote
Cristian Vlad Wolf Rko Posted December 28, 2016 Posted December 28, 2016 Nickname:[]EpSiLoN. (.Ox1g3N.) Rank: Rank 5. Cat timp ai stat in clan?:In momentul de fata am 215 de zile. Motiv:Doresc sa schimb clanul, cred ca am stat destul. Ce trebuie schimbat la clan?:Nu trebuie nimic schimbat totul este bine asa, membrii sunt foarte ok, aLonE face o treaba minunata cu co-liderii sai. Alte precizari:Sunteti cei mai tarii, o sa ne revedem. Acceptata, succes. Quote
DariusZ Posted January 4, 2017 Posted January 4, 2017 Nickname:.Darius Rank:3 Cat timp ai stat in clan?:40 + am mai avut inainte 30, am facut o greseala si am fost dat afara din clan. Motiv:Vreau sa incerc si alte clanuri. Ce trebuie schimbat la clan?:Nimic, toti sunt perfecti, co-liderii si liderul stiu sa se ocupe perfect. Membri sunt foarte buni, prierenosi. Alte precizari:Mult succes! O sa aplic inapoi dupa ceva timp. Quote
RaTTo Posted January 4, 2017 Author Posted January 4, 2017 Nickname:.Darius Rank:3 Cat timp ai stat in clan?:40 + am mai avut inainte 30, am facut o greseala si am fost dat afara din clan. Motiv:Vreau sa incerc si alte clanuri. Ce trebuie schimbat la clan?:Nimic, toti sunt perfecti, co-liderii si liderul stiu sa se ocupe perfect. Membri sunt foarte buni, prierenosi. Alte precizari:Mult succes! O sa aplic inapoi dupa ceva timp. Demisie acceptata. Quote
Cliche Posted January 4, 2017 Posted January 4, 2017 Nickname: Cliche Rank: 5 Cat timp ai stat in clan?: 199 days. Motiv: Vreau sa las locul si altcuiva, eu am stat destul. Ce trebuie schimbat la clan?: Nimic, e ok asa. Alte precizari: Succes. Quote
RaTTo Posted January 4, 2017 Author Posted January 4, 2017 Nickname: Cliche Rank: 5 Cat timp ai stat in clan?: 199 days. Motiv: Vreau sa las locul si altcuiva, eu am stat destul. Ce trebuie schimbat la clan?: Nimic, e ok asa. Alte precizari: Succes. Demisie acceptata. Quote
Dewitt Posted January 4, 2017 Posted January 4, 2017 Nickname:Dewitt Rank:5 Cat timp ai stat in clan?:122 Motiv:Vreau sa incerc si ceva nou. Ce trebuie schimbat la clan?:Nimic, totul este ok. Alte precizari:Va doresc multa bafta! Quote
aLonE Posted January 5, 2017 Posted January 5, 2017 Nickname:Dewitt Rank:5 Cat timp ai stat in clan?:122 Motiv:Vreau sa incerc si ceva nou. Ce trebuie schimbat la clan?:Nimic, totul este ok. Alte precizari:Va doresc multa bafta! Bafta. Quote
Serifu. Posted January 7, 2017 Posted January 7, 2017 Nickname: SERIFU. Rank: 5 Cat timp ai stat in clan?: 200 de zile Motiv: Vreau sa intru in alt clan. Ce trebuie schimbat la clan?:Nimic, totul este ok asa cum este. Alte precizari: Va doresc bafta tuturor si poate in viitor voi reveni in acest clan minunat! Fortza manele! Quote
Zozole7 Posted January 7, 2017 Posted January 7, 2017 Nickname: SERIFU. Rank: 5 Cat timp ai stat in clan?: 200 de zile Motiv: Vreau sa intru in alt clan. Ce trebuie schimbat la clan?:Nimic, totul este ok asa cum este. Alte precizari: Va doresc bafta tuturor si poate in viitor voi reveni in acest clan minunat! Fortza manele! Mult succes! Quote
Poolls Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 Nickname: JusT Rank: 5 Cat timp ai stat in clan?: 111 zile. Motiv: Vreau sa incerc si ceva nou. Ce trebuie schimbat la clan?: Nimic. Alte precizari: Bafta tuturor! Quote
Fizzie11 Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 A Nickname: JusT Rank: 5 Cat timp ai stat in clan?: 111 zile. Motiv: Vreau sa incerc si ceva nou. Ce trebuie schimbat la clan?: Nimic. Alte precizari: Bafta tuturor! Demisie acceptata. Quote
HUANG Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 Nickname: HUANG Rank: 3 Cat timp ai stat in clan?: 33 zile. Motiv: Vreau sa mai vad cum e si in alte clanuri. Ce trebuie schimbat la clan?: Nimic. Alte precizari: Succes baieti! Quote
Recommended Posts