Jump to content

Cea mai tare factiune?  

2560 members have voted

1. 1. Care e factiunea ta preferata?

Recommended Posts

Posted

Am votat PD, desi majoritatea membrilor nu ar trebuie sa fie in aceasta factiune.

PD este o factiune foarte importanta si asa ceva nu ar trebui sa fie acceptat.

De asemenea, sunt de parere ca NG, FBI sunt la fel de importante.

Un loc in top ar trebui sa ocupe si SI, deoarece playerii au nevoie constant de licente, iar membrii SI trebuie sa isi faca treaba "ca la carte".

NR este o factiune interesanta (cel putin pentru mine), insa membrii ei nu imi par capabili.

Posted

Hitman Agency

Am intalnit oamenii deosebiti in Hitman . Si este o categorie complicata si complexa in acelasi timp, asta inseamna RPG sa fie cat mai complex si cat mai reala treaba. Respect pentru Hitman, sa nu uitam de lider, are un lider ca nici unul de pe acest forum !

Posted

National Guard si mi se pare frumoasa mai ales pentru ca a avut/are/va avea lideri grovazi. Dar. si PoliceDepartament este o factiune frumoasa dar dupa cum am citi regulamentele acestora au aceleasi regului [aproximativ] la aplicarea gradelor wanted doar ca P.D. se ocupa cu circlatia fata de N.G. si National Guard se ocupa in special de afacerile cu droguri si misiunile mia importanente ;)userbar

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp