Jump to content

Cea mai tare factiune?  

2560 members have voted

1. 1. Care e factiunea ta preferata?

Recommended Posts

Posted

Ballas mi se pare cea mai interesantă facţiune deoarece pe toate serverele cu GameMode GodFather am fost în Ballas şi mi-a plăcut din ce în ce mai mult.

Posted

Paramedic Departament - cea mai noua factiune.(nu prea exista alt cuvant pentru a descrie Paramedic)

Taxi Company - cea mai linistita factiune.(cea mai pasnica dintre toate, nu naste conflicte)

School Instructors - cea mai 'banoasa' factiune.(licente scumpe, toti au nevoie la un moment dat de licente)

Las Santos Police Departament - cea mai cunoscuta factiune.

National Guard - cel mai 'dotata' departament.(cele mai multe si mai bune vehicule, elicoptere)

Federal Bureau of Investigations - cel mai 'badass' departament.(skin-urile spun totul)

Hitman Agency - cea mai organizata factiune.(intotdeauna a fost condusa bine aceasta factiune)

News Reporters - cea mai cautata factiune in materie de mass-media.(nu prea putem spune multe de reporteri :-j)

Grove Street - cea mai autentica mafie.

Ballas - cea mai frumoasa mafie.

Corleone - cea mai serioasa mafie.

Yakuza - cea mai 'libera' mafie.

Daca aveti alte pareri, sunteti liberi sa le spuneti, eu doar am scris ce am precizat in ultimul timp. Daca considerati la fel, puteti incepe spam-ul cu quote.

Posted

Ca mafie , Corleone , dar ce ne-am face fara instructorii care ne dau licente? , ce ne-am face fara hitmanii cand te enerveaza cineva si vrei sa te razbuni? cine iti da heal cand esti pe cale sa mori? dar ce ne-am face fara taximetristi care sosesc imediat cand ii chemi? ce ne-am face fara pd/ng/fbi? va spun eu , ar fi un haos.

Posted (edited)

News Reporters este factiunea mea preferata deoarece acolo mi-am inceput cariera pe Bugged, am petrecut ceva timp in ea si a fost placut!

Edited by iWatdafac
Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp