Phenix Phenix Posted January 13, 2016 Posted January 13, 2016 Informatii legate de SA:MP: Nickname: PhenixLevel: 30Ore jucate: 1018Poza cu invitatia:http://imgur.com/HGjzt9w Profilul de pe panel (link): CSanctiuni: Jail cand am level 3-5Cateva realizari pe server/ forum: Rank 5 F.b.i cu 149 de zile.Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Cs:go.De ce vrei sa intri in clan: Doresc sa fac parte din clanul The Legends deorece este un clan respectat pe server , cu membrii de elita care stiu sa se comporte. vreau sa fac si eu parte din aceasta familie si fac multe zile in clan. Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea?: Da, AIM si Phalanx.Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Nu.Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Diesel si mai multe.Planuri de viitor pe server? Cat mai multe rank 5 si functia de helperi. Informatii legate de viata reala: Prenume: MariusVarsta reala: Am 16 ani.Descrie-te in minim 15 cuvinte: Sunt un băiat cu simțul umorului, cu cei 7 ani de acasă, de treabă, silitor, cu capul pe umeri și serios. Urăsc persoanele cu 2 fețe. Hobby-ul meu principal e fotbalul.Ce gen de muzica asculti? Manele.Ce hobbyuri ai? Fotbalul.
Recommended Posts