Jump to content

[Respins] Aplicatie The Legeneds - Phenix - F.B.I rank 5.

Recommended Posts

Posted

Informatii legate de SA:MP:

Nickname: Phenix
Level: 30
Ore jucate: 1018
Poza cu   invitatia:http://imgur.com/HGjzt9w                                                                                                                                                      
Profilul de pe panel (link): C
Sanctiuni: Jail cand am level 3-5
Cateva realizari pe server/ forum: Rank 5 F.b.i cu 149 de zile.
Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Cs:go.
De ce vrei sa intri in clan: Doresc sa fac parte din clanul The Legends deorece este un clan respectat pe server , cu membrii de elita care stiu sa se comporte. vreau sa fac si eu parte din aceasta familie si fac multe zile in clan.

Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea?: Da, AIM si Phalanx.
Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Nu.
Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Diesel si mai multe.
Planuri de viitor pe server? Cat mai multe rank 5 si functia de helperi.

Informatii legate de viata reala:

Prenume: Marius
Varsta reala: Am 16 ani.
Descrie-te in minim 15 cuvinte: Sunt un băiat cu simțul umorului, cu cei 7 ani de acasă, de treabă, silitor, cu capul pe umeri și serios. Urăsc persoanele cu 2 fețe. Hobby-ul meu principal e fotbalul.
Ce gen de muzica asculti? Manele.
Ce hobbyuri ai? Fotbalul.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp