OG-Josh Posted January 15, 2016 Posted January 15, 2016 (edited) În acest topic membrii The Italian Mafia pot demisiona după următorul model: Nick: Rank: Vechime:Motivul demisiei: Ce ar trebui schimbat la The italian mafia?: Dovada ca esti tu cel care a depus demisia: Alte precizări: Edited August 23, 2016 by HYPERKOV #Update Quote
Denisz. Posted January 18, 2016 Posted January 18, 2016 Nick:LyaNN.[] Rank:1 Vechime:nushMotivul demisiei:banned Ce ar trebui schimbat la The italian mafia?:membrii piftie inafara de niste bombardierii Alte precizări:bafta josh cu sf Quote
Daniel Marian Posted January 18, 2016 Posted January 18, 2016 Nick: ryuksbaws Rank:1 Vechime:2/3 zile Motivul demisiei: banned din cauza adminilor incapabili. Ce ar trebui schimbat la The italian mafia?: Nimic, totul este perfect. Alte precizări: Imi pare rau ca nu am mai putut ramane din cauza haterilor si a adminilor incapabili, poate altadata, bafta Josh. Quote
OG-Josh Posted January 18, 2016 Author Posted January 18, 2016 Nick: ryuksbaws Rank:1 Vechime:2/3 zile Motivul demisiei: banned din cauza adminilor incapabili. Ce ar trebui schimbat la The italian mafia?: Nimic, totul este perfect. Alte precizări: Imi pare rau ca nu am mai putut ramane din cauza haterilor si a adminilor incapabili, poate altadata, bafta Josh. Demisie acceptata. Quote
danisolomon Posted January 19, 2016 Posted January 19, 2016 Nick:Quintis Rank:1 Vechime:2/3 days Motivul demisiei:Banned Ce ar trebui schimbat la The italian mafia?:nimic Alte precizări:Mi-am facut pc, vin pe alt cont, cu surse noi. Quote
OG-Josh Posted January 19, 2016 Author Posted January 19, 2016 Nick:Quintis Rank:1 Vechime:2/3 days Motivul demisiei:Banned Ce ar trebui schimbat la The italian mafia?:nimic Alte precizări:Mi-am facut pc, vin pe alt cont, cu surse noi. Demis. Quote
DEFUSED Posted January 19, 2016 Posted January 19, 2016 Nick: DEFUSED Rank: 1 Vechime: 3 zile.Motivul demisiei: Banat. Ce ar trebui schimbat la The italian mafia?: Cu nimic. Alte precizări: Bafta. Quote
SuNN Posted January 19, 2016 Posted January 19, 2016 Nick: Tele Rank: 1 Vechime: 2 Motivul demisiei: banned Ce ar trebui schimbat la The italian mafia?: Nik Alte precizări: Sukes Quote
OG-Josh Posted January 19, 2016 Author Posted January 19, 2016 Nick: DEFUSED Rank: 1 Vechime: 3 zile. Motivul demisiei: Banat. Ce ar trebui schimbat la The italian mafia?: Cu nimic. Alte precizări: Bafta. Nick: Tele Rank: 1 Vechime: 2 Motivul demisiei: banned Ce ar trebui schimbat la The italian mafia?: Nik Alte precizări: Sukes Demisi acceptate. Quote
Dark1ng Posted January 20, 2016 Posted January 20, 2016 Nick:Dark1ngRank:1Vechime:4 days.Motivul demisiei:Ban.Ce ar trebui schimbat la The italian mafia?:Nimic, Josh Nr.1 <33Alte precizări:Succes in continuare, o sa revin <33 Quote
OG-Josh Posted January 20, 2016 Author Posted January 20, 2016 Nick:Dark1ng Rank:1 Vechime:4 days. Motivul demisiei:Ban. Ce ar trebui schimbat la The italian mafia?:Nimic, Josh Nr.1 <33 Alte precizări:Succes in continuare, o sa revin <33 Demis. Quote
lOCKTHiS Posted January 22, 2016 Posted January 22, 2016 Nick: THiNK ( AkA WAKKE[] PUTERE ) Rank: 1 Vechime: 6-7-8 zileMotivul demisiei: Nu va intereseaza. Ce ar trebui schimbat la The italian mafia?: In special membrii si co-liderul. Alte precizări: Scuze joshule,chiar imi pare rau,sa nu crezi ca merg Bikers. Quote
OG-Josh Posted January 23, 2016 Author Posted January 23, 2016 Nick: THiNK ( AkA WAKKE[] PUTERE ) Rank: 1 Vechime: 6-7-8 zile Motivul demisiei: Nu va intereseaza. Ce ar trebui schimbat la The italian mafia?: In special membrii si co-liderul. Alte precizări: Scuze joshule,chiar imi pare rau,sa nu crezi ca merg Bikers. DEmisie acceptata. Quote
ZACKRLT Posted January 23, 2016 Posted January 23, 2016 Nick: zack[] Rank: 1 Vechime: 2-3 zileMotivul demisiei: Banned Ce ar trebui schimbat la The italian mafia?: Nimica Alte precizări: Quote
OG-Josh Posted January 23, 2016 Author Posted January 23, 2016 Nick: zack[] Rank: 1 Vechime: 2-3 zile Motivul demisiei: Banned Ce ar trebui schimbat la The italian mafia?: Nimica Alte precizări: Demis, mersi pentru ajutor. Quote
yulyan7 Posted January 24, 2016 Posted January 24, 2016 Nick:petrypataa Rank:1 Vechime:1Motivul demisiei:banat. Ce ar trebui schimbat la The italian mafia?:nimic. Alte precizări:bafta. Quote
OG-Josh Posted January 24, 2016 Author Posted January 24, 2016 Nick:petrypataa Rank:1 Vechime:1 Motivul demisiei:banat. Ce ar trebui schimbat la The italian mafia?:nimic. Alte precizări:bafta. Demisie acceptata. Quote
Denisz. Posted January 26, 2016 Posted January 26, 2016 Nick:thefaster Rank:1 Vechime:nushMotivul demisiei:iau 3/3 no? Ce ar trebui schimbat la The italian mafia?:nemeck Alte precizări:sallcf, josh esti bv fra Quote
AndreW. Posted January 27, 2016 Posted January 27, 2016 Nick:thefaster Rank:1 Vechime:nush Motivul demisiei:iau 3/3 no? Ce ar trebui schimbat la The italian mafia?:nemeck Alte precizări:sallcf, josh esti bv fra Ai dat /quitgroup Quote
EsUs_IL3GaL Posted January 27, 2016 Posted January 27, 2016 Nick: skim Rank:2 Vechime: 11 Motivul demisiei: banned Ce ar trebui schimbat la The italian mafia?: nimic, gg josh Alte precizări: salut va multumesc si app inentionat am vrut sa fiu banat. Quote
OG-Josh Posted January 27, 2016 Author Posted January 27, 2016 Nick: skim Rank:2 Vechime: 11 Motivul demisiei: banned Ce ar trebui schimbat la The italian mafia?: nimic, gg josh Alte precizări: salut va multumesc si app inentionat am vrut sa fiu banat. Demisie acceptata. Quote
LucianFafuMaxim Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 Nick:Vyky Rank:2 Vechime:15 zileMotivul demisiei: I sa stricat calculatorul si am fost rugat de el sa ii fac demisie. Ce ar trebui schimbat la The italian mafia?:Nimic. Alte precizări: :D Quote
VyKy Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 (edited) Nick:Vyky Rank:2 Vechime:15 zile Motivul demisiei: I sa stricat calculatorul si am fost rugat de el sa ii fac demisie. Ce ar trebui schimbat la The italian mafia?:Nimic. Alte precizări: :D RETRAG Mi-am facut pc-ul :D eii am orgasm Edited January 31, 2016 by VyKy Quote
Blaskowski Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 Nick: Blaskowski Rank: 1 Vechime: Nu stiu.Motivul demisiei: Prea slab regulamentul serverului, am fost banat pentru aim..dar cam aiurea, infine. Ce ar trebui schimbat la The italian mafia?: Sa-l scoti pe Borsalino si sa-l calmezi pe husk ca sufera cateodata....are momente cand il apuca...nu tot mereu. Alte precizări: Bafta sa pierdeti turf si sa le luati a 2-a oara ;). Quote
OG-Josh Posted February 2, 2016 Author Posted February 2, 2016 Nick: Blaskowski Rank: 1 Vechime: Nu stiu. Motivul demisiei: Prea slab regulamentul serverului, am fost banat pentru aim..dar cam aiurea, infine. Ce ar trebui schimbat la The italian mafia?: Sa-l scoti pe Borsalino si sa-l calmezi pe husk ca sufera cateodata....are momente cand il apuca...nu tot mereu. Alte precizări: Bafta sa pierdeti turf si sa le luati a 2-a oara ;). Demisie acceptata. Quote
Recommended Posts