Jvrenksy Posted March 28, 2016 Posted March 28, 2016 Nick: Microb Rank: 1 Vechime: 8 zile Motivul demisiei: Ma mut si nu voi mai aveam PC o vreme Ce ar trebui schimbat la The italian mafia?: Nu stiu . Alte precizări: Nimic, bafta. Ai primit Wipe. Quote
Cyrexw0w Posted April 9, 2016 Posted April 9, 2016 Nick: Cyrex. Rank: 1 Vechime: 1Motivul demisiei: Banat, Ce ar trebui schimbat la The italian mafia?: Nimic. Alte precizări: salut, bafta la waruri, sa luati tot SF-ul. Quote
jOSiF SHAKALU Posted April 9, 2016 Posted April 9, 2016 Nick: Cyrex. Rank: 1 Vechime: 1 Motivul demisiei: Banat, Ce ar trebui schimbat la The italian mafia?: Nimic. Alte precizări: salut, bafta la waruri, sa luati tot SF-ul. Demisie acceptata Quote
FreakHamster Posted April 9, 2016 Posted April 9, 2016 Nick: DJIN[] Rank: 1 Vechime: 5 zile credMotivul demisiei: Nu am timp. Ce ar trebui schimbat la The italian mafia?: Nimic. Alte precizări: - http://imgur.com/GcTE4LH Quote
jOSiF SHAKALU Posted April 9, 2016 Posted April 9, 2016 Nick: DJIN[] Rank: 1 Vechime: 5 zile cred Motivul demisiei: Nu am timp. Ce ar trebui schimbat la The italian mafia?: Nimic. Alte precizări: - http://imgur.com/GcTE4LH Demisie acceptata. Quote
Florin Shi Att Posted April 9, 2016 Posted April 9, 2016 Nick:Florin.[] Rank:1 Vechime: 1 zi.Motivul demisiei: Nu am timp. Ce ar trebui schimbat la The italian mafia?:Nimic. Alte precizări:Nu am. Quote
jOSiF SHAKALU Posted April 9, 2016 Posted April 9, 2016 Nick:Florin.[] Rank:1 Vechime: 1 zi. Motivul demisiei: Nu am timp. Ce ar trebui schimbat la The italian mafia?:Nimic. Alte precizări:Nu am. Demisie acceptata. Quote
Trifan Posted April 11, 2016 Posted April 11, 2016 Nick: Trifan Rank: 1 Vechime: 3 zileMotivul demisiei: Am luat ban. Ce ar trebui schimbat la The italian mafia?: E perfecta. Alte precizări: Italian nambar oan. Quote
jOSiF SHAKALU Posted April 11, 2016 Posted April 11, 2016 Nick: Trifan Rank: 1 Vechime: 3 zile Motivul demisiei: Am luat ban. Ce ar trebui schimbat la The italian mafia?: E perfecta. Alte precizări: Italian nambar oan. Demisie acceptata. Quote
Settings. Posted April 11, 2016 Posted April 11, 2016 Nick: Madalincrs Rank: 1 Vechime: 4 zileMotivul demisiei: plec in alta tara Ce ar trebui schimbat la The italian mafia?: Nimic Alte precizări: Multumesc,anticipat Quote
jOSiF SHAKALU Posted April 11, 2016 Posted April 11, 2016 Nick: Madalincrs Rank: 1 Vechime: 4 zile Motivul demisiei: plec in alta tara Ce ar trebui schimbat la The italian mafia?: Nimic Alte precizări: Multumesc,anticipat Demisie acceptata. Quote
DEFUSED Posted April 24, 2016 Posted April 24, 2016 Nick: DEFUSED_ Rank: 1 Vechime: 14 zile.Motivul demisiei: Ma las de joc. Ce ar trebui schimbat la The italian mafia?: Nimic. Alte precizări: Bafta - http://imgur.com/S6IRoRV Quote
Kenwood Posted April 24, 2016 Posted April 24, 2016 Nick:CobraProduction Rank:2 Vechime:14 days.Motivul demisiei: Numai am timp, mersi Josif. Ce ar trebui schimbat la The italian mafia?:Nimic, totul e ok Josif :*. Alte precizări: Bafta, Italian FTW mentineti tot sf baietii. Quote
M.I.H Posted April 25, 2016 Posted April 25, 2016 Nick: Tranda Rank: 1 Vechime: 14 zile Motivul demisiei: Vreau altceva. Ce ar trebui schimbat la The Italian Mafia: Nimic. Alte precizari: Bafta all. Quote
BROCK.BAWS RETIRED Posted May 9, 2016 Posted May 9, 2016 Nick: BROCK. Rank: 1 Vechime: 7 zileMotivul demisiei: Am luat ban ( cont spart ) Ce ar trebui schimbat la The italian mafia?: E perfecta. Alte precizări: Am facut un tiket sper sa iau unban. Quote
Rays BAWS Posted May 9, 2016 Posted May 9, 2016 Nick: BROCK. Rank: 1 Vechime: 7 zile Motivul demisiei: Am luat ban ( cont spart ) Ce ar trebui schimbat la The italian mafia?: E perfecta. Alte precizări: Am facut un tiket sper sa iau unban. Demisie acceptata. Quote
Adrry Adrian Posted May 13, 2016 Posted May 13, 2016 Nick: DELiKS. Rank: 1 Vechime: 5, maine fac 6.Motivul demisiei: Banned. Ce ar trebui schimbat la The italian mafia?: Organizare. Alte precizări: O sa revin eu. Quote
Rays BAWS Posted May 14, 2016 Posted May 14, 2016 Nick: DELiKS. Rank: 1 Vechime: 5, maine fac 6. Motivul demisiei: Banned. Ce ar trebui schimbat la The italian mafia?: Organizare. Alte precizări: O sa revin eu. Vei fii demis.Te astept sa revii. Quote
AliNNN02 Posted May 28, 2016 Posted May 28, 2016 (edited) wrong Edited May 28, 2016 by AliNNN02 Quote
Stonebank Posted June 5, 2016 Posted June 5, 2016 Nick: Minicip Rank: 1 Vechime: 14 daysMotivul demisiei: Nu mai pot sa stau in mafii cu 2 conturi. Ce ar trebui schimbat la The italian mafia?: Nimic, e ok. Alte precizări: Bafta ! Quote
exorcisism Posted June 5, 2016 Posted June 5, 2016 Nick: Minicip Rank: 1 Vechime: 14 days Motivul demisiei: Nu mai pot sa stau in mafii cu 2 conturi. Ce ar trebui schimbat la The italian mafia?: Nimic, e ok. Alte precizări: Bafta ! O sa fi demis. PS: pc ul meu e stricat asa ca postez de aici. Quote
REYGAN1 Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 Nick:.ReYgaN Rank:1 Vechime:14 zileMotivul demisiei:Vreau in alta mafie. Ce ar trebui schimbat la The italian mafia?:Sa mai dea si lideru pe la ward, din cand in cand. Alte precizări:Bafta! Quote
Gicuta Gica Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 Nick:ZYDOX Rank:2 Vechime:14Motivul demisiei:Intru in alta factuine. Ce ar trebui schimbat la The italian mafia?:Nimic Alte precizări:NImic Quote
Fulgrim Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 Nick:.WISTER Rank:1 Vechime:Daca va referiti la zile am 14Motivul demisiei:Nu mai am timp Ce ar trebui schimbat la The italian mafia?:Nimic Alte precizări:Nu Quote
ProBlemm Posted June 16, 2016 Posted June 16, 2016 Nick:.WISTER Rank:1 Vechime:Daca va referiti la zile am 14 Motivul demisiei:Nu mai am timp Ce ar trebui schimbat la The italian mafia?:Nimic Alte precizări:Nu Vei fi demis. Quote
Recommended Posts