Higgs Posted March 12, 2017 Posted March 12, 2017 Am gasit un mod de ambulanta din GTA V, m-am gandit sa iau fila "TXD" si sa o modific. Deoarece fac parte din San Fierro Paramedic Departmen, am ales sa o fac pentru factiunea mea. Cum arata modul prima data: Cum arata acum, modificat de mine: Sper sa va placa si sa fiti multumiti cei din Paramedic SF. +1 daca chiar iti place Download: http://www4.zippyshare.com/v/4SdZ953k/file.html Cum instalez? Aveti nevoie de "Spark" File > Open > Models (unde este jocul) > Selectati Gta3.img Trageti ambele file din arhiva in "Spark" Apasati click pe "save" Inchideti "Spark". Rulati jocul, enjoy the mod. Cum arata modul prima data Sper sa va placa.
Nedelcu.Marius Posted March 28, 2017 Posted March 28, 2017 (edited) Kf Edited March 28, 2017 by CrazyGamer
Ioni Posted April 9, 2017 Posted April 9, 2017 (edited) Care poate sa imi editeze aceasta poza? In loc de Ayan, Ahon si Lukyan99 sa imi pune D4NGER, Alexbossmc si Leatherface? As fi recunoscator. Mersi de ajutor! Realizari: Vorbe adevarate: Mama mea cand mi-a dat viata Adminii au luat vacanta Dumnezeu le-a dat un semn S-a nascut un fenomen Friends forever: D4NGER & Leatherface Best house: 424 Community Stats Edited April 9, 2017 by Ionut aka Ioni.
Dulcetel Posted April 11, 2017 Posted April 11, 2017 Rau, dupa ce ca aveam varicela am mai si racit de mor.
Recommended Posts